14

Lidt lugter der vel altid…

Vi bor oven på Smedekroen. Det er hyggeligt og giver ind imellem anledning til nogle sjove oplevelser. Der er underholdning for en femmer, når der en sjælden gang er optræk foran døren, men ellers må jeg sige, at det er hyggeligt naboskab. Der er dog én enkelt ting, som indikerer, at jeg aldrig nogensinde kommer til at opholde mig i længere tid dernede.

Om mandagen, når jeg ankommer på kontoret efter en dejlig, lang weekend, er det første jeg gør at åbne alle vinduer på vid gab. Der skal gennemtræk til…

Her lugter af gammelt, brugt askebæger. Virkelig!

Det gjorde der også dengang, jeg endnu røg. Det er ikke noget nyt og det er ikke, fordi jeg har udviklet oversensitive sanser, hvilket ellers er noget, jeg ind imellem tenderer efter at være stoppet med cigaretterne, selvom jeg prøver at lade være. Det er måske mere signifikant nu med røglugten, men det har altid været et grundvilkår på første sal. Der er ingen vej udenom. En udluftning og så kan ugen begynde. I morgen er det knapt så slemt, for det er ikke længere hengemt, men her vil sikkert lugte af de cigaretter, der er røget på Smedekroen, siden fyraften.

Spørg om vi bor til leje i et gammelt hus? Åh ja. Og her lugter af kålprut i hele opgangen. Kloakkerne kan ikke følge med, siger kommunen. Så tror jeg nok, at jeg synes, at de skal få fingeren ud og udvide det knappenålshoved, de skyller midtbyens efterladenskaber ud af.

Vi har en fest, har vi. Og vi kan prutte, uden nogen opdager det :-)

You Might Also Like

14 Comments

 • Avatar
  Reply
  Lone Veggerby
  2. maj 2011 at 18:01

  Nahaj!!! Vi prutter ALDRIG… :-D

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. maj 2011 at 18:13

   Aldrig! Aldrig nogensinde, Lone! ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG! :-)

 • Avatar
  Reply
  Irene
  2. maj 2011 at 17:54

  Sig mig, har i ikke rygeforbud på beværtninger i DK? Her er man heldigvis så civiliseret at det er tilfældet … ;-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. maj 2011 at 18:12

   Ikke hvis de er under 40 kvadratmeter… og det kan vi lugte, at Smedekroen ikke er, Irene ;-)

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  2. maj 2011 at 15:29

  og ryge i smug ;) hvis nogen har den slags laster og lyster.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. maj 2011 at 17:39

   Jeps… det kunne man sagtens, men jeg tror ikke, at nogen gør, Helle :-)

 • Avatar
  Reply
  Lena
  2. maj 2011 at 15:08

  Her lugter der temmelig “landligt” udenfor, så her er der nul mere udluftning i dag.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. maj 2011 at 17:38

   Det er lige tiden for fæle lugte, Lena – så det er godt, at vi kan lukke vinduerne ;-)

 • Avatar
  Reply
  Elisabeth
  2. maj 2011 at 14:35

  Ha ha ha…. lukt av kålfis i oppgangen og sur sigarettlukt på kontoret virker lite fristende.
  Da er det godt med en solig utlufting før arbeidsdagen starter. Hva med å sende en klage til kommunen, med link til dette innlegget på bloggen din?

  Har du tid, kikk gjerne innom min “nyfødte” blogg.
  Du har vært en av min inspiratorer. Jeg havnet tilfeldig innom bloggen din engang i 2007, da jeg googlet et ord. Bloggverdenen ante jeg ingenting om. Har kun vært medleser fram til nå. Det har vært et langt “svangerskap” for mitt vedkommende. Den tiden har jeg trengt. Om dette er noe for meg, vil tiden vise. Jeg har lest din introduksjon for oppstart. Takk for nyttige råd.
  Liselotte, du er uovertruffen i bloggsammenheng. Jeg digger “slagtenhelligko”!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. maj 2011 at 17:38

   Tak for de mange smukke ord, Elisabeth og tillykke med din nye blog. Jeg håber, at du finder glæde og fornøjelse ved at gøde den og se den vokse :-)

 • Avatar
  Reply
  Sanne
  2. maj 2011 at 14:22

  Det må sgu da være rart, at man ikke behøves at lide af unødige mavesmerter … ;D

 • Avatar
  Reply
  Ulla
  2. maj 2011 at 14:03

  Lidt fordele har I så af at kommunen ikke får gjort noget ved kloaksystemet ;0D

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. maj 2011 at 17:35

   Lidt fordele har man vel altid, Ulla ;-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)