16

Må jeg lige minde om…

Hvis ikke det var fordi, at jeg skulle svælge i god tid, egenomsorg, kæreste og nogen af dem, jeg elsker allerhøjest i hele verden, var jeg helt sikkert at finde på årets Uldfestival. Det er Slaraffenland, hvis man elsker fibre og nok har jeg en del i nabolængen, men derfor kunne jeg sagtens fristes.

Nu falder det sådan, at jeg er sydpå den weekend. Nærmere bestemt i Svendborg og omegn, men hvis ikke, så…

Der er workshops med en sand rigdom af gode idéer, salgsboder med lækkerier og sanselige og smukke oplevelser.

Jeg vil gerne sende en virkelig varm anbefaling af sted. Kan du, skal du sørge for at besøge festivalen. Rejs fra syd, nord, øst og vest. Festivalen er hele turen værd. Jeg lover det. Ja, det uanset hvor du kommer fra. Den er fantastisk og faktisk Skandinaviens største af sin art. Smør en madpakke og kom af sted! :-)

You Might Also Like

16 Comments

 • Avatar
  Reply
  Louise
  2. maj 2011 at 19:26

  Jeg skal helt klart derop, nu hvor jeg bliver snydt for Fyns fedeste forårsmarked her d. 6.-8. maj pga konfirmation (virkelig dårlig sammenfald). Samtidig bliver Uldfestivalen opvarmning til Strikkefestivalen, hvor vi har lejet sommerhus :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. maj 2011 at 20:06

   Du har da en masse at glæde dig til, Louise :-)

 • Avatar
  Reply
  Birthe
  2. maj 2011 at 19:03

  Vi er 8 strikketossede tøser, der har lejet et sommerhus i Blokhus – så weekende kommer til at kikke, føle, strikke, snakke og sikkert også købes nyt garn.

  Synd at du ikke kan deltage, men kærligheden skal også plejes.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. maj 2011 at 19:07

   Jeg tror, at det bliver alletiders weekend for jer, Birthe. Faktisk er jeg helt sikker. Alle de strikkeglade kvinder, der samles deroppe, plejer at give grobund for mange gode snakke og idéudveksling :-)

 • Avatar
  Reply
  FRØKEN LARSEN I/S
  2. maj 2011 at 18:52

  Årrhh ja, uldfestival. Det er et par dygtige piger, der har den garnbutik…
  Jeg besøger dem HVERT år, når vi er i sommerhus mellen Rødhus og Blokhus, men har desværre aldrig været der til festivalen……endnu.
  Skal jeg være helt ærlig, så er den butik blevet lidt rodet, de er stoppet med at forhandle Isager og faktisk har jeg oplevet, at jeg ved mere om deres garn, end de selv gør.
  Jeg besøger dem nu alligevel, for man ved jo aldrig……
  ……..og måske ses vi næste år til festival.:o)
  Kh. Lene.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. maj 2011 at 19:07

   Kan man komme af sted, er den festival absolut at anbefale, Lene :-)

   Måske vi ses næste år :-)

  • Avatar
   Reply
   Anne-Marie Sørensen
   12. maj 2011 at 20:09

   Jeg forstår dig vist ikke. For det første er der kun en ejer af Bindestuen. For det andet har jeg aldrig oplevet den som en rodet butik og jeg kommer der ofte. Jeg har også kun oplevet en rigtig god og dygtig betjening. De er ligeledes utrolig dygtige med gode råd og vejledning. Jeg forstår da ikke, at du bliver ved med at komme der, når du skriver så nedværdigende om butikken og dens personale……
   Kh AS

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  2. maj 2011 at 18:25

  Vi er en flok uldne kvinder, der har lejet et lækkert hus i Hune i den weekend.
  Havde egentlig regnet med, at du kom til kaffe og så’en, men altså kærligheden må prioriteres, sådan er det.

  Vi får hver især en vidunderlig weekend –
  det er jeg mere end HELT sikker på…

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. maj 2011 at 19:05

   Jeg vil savne dig, Anne, men jeg vil nyde kæresten :-)

 • Avatar
  Reply
  Trillemor
  2. maj 2011 at 18:13

  Dynd!!!! Vist en lille tastefejl, synd, naturligvis;)

 • Avatar
  Reply
  Trillemor
  2. maj 2011 at 18:12

  Jeg er klar, var også afsted sidste år. Da var det på min 40-års fødselsdag som samtidig var mors dag og tænk engang den ene af mine dejlige trillinger vandt en fin slagterkurv i en sød mors dags konkurrence;) Og garn – ja jeg siger ikke noget, men lageret blev øget til den pæne side;) UUUUHHHH! hvor jeg glæder mig, dynd du ikke kan komme:)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. maj 2011 at 18:20

   Ja, det er synd og ærgerligt, for jeg synes, at der er en pragtfuld stemning deroppe og jeg er vild med, at det er en totaloplevelse. Berit og hendes fårehunde… åh suk…

   Nej, jeg MÅ derop næste år, kan jeg mærke :-)

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  2. maj 2011 at 18:05

  Faktisk så har jeg tænkt og overvejet og tænkt lidt igen. Jeg gad godt, men det hænger bare ikke sammen. Det hele. Tiden, økonomien, afstanden… Øv, egentlig :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. maj 2011 at 18:19

   Ja, øv egentlig, men der er hensyn at tage hele tiden, Pernille – og den kommer jo igen næste år, så der får du chancen igen :-)

 • Avatar
  Reply
  Lone Veggerby
  2. maj 2011 at 18:04

  Kenneth burde da tage derop og få en bod:-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   2. maj 2011 at 18:17

   Nu ingen gode idéer, Lone. Han skal på kærlighedsweekend med mig ;-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)