21

Skvatrabarber

Jeg er sådan et rigtigt latterligt eksemplar af menneskeracen. Faktisk gik det jo rigtigt fornuftigt og jeg havde glædet mig til, at jeg igen skulle sidde overfor Lone og skære ansigter. Så gik jeg i bad. Det har været en nat, der ligner den forgående, så vi har hostet enten på skift eller i enighed. Man bruger muskler, man slet ikke vidste fandtes, når man sådan hoster, som vi gør for øjeblikket.

Da jeg skulle vaske hår, gik hals og nakke i krampe. Det er meget ubehageligt og det forskrækkede mig voldsomt i første omgang, for det var som at blive smidt tilbage til januar, lige efter operationen i min hals. Dengang kunne jeg hverken tale, spise eller drikke uden, at alting krampede. Nu føltes det næsten lige sådan og jeg kunne ikke holde tanken om sådan en omgang ud igen. Jeg blev under den varme hane, masserede og gav varme, ventede og overgav mig til sidst til en af de muskelafslappende tabletter, jeg har på lager. Siden er det blevet til smertestillende og en forklaring om, at det formentlig er reminiscenser fra operationen, som lige nu vækkes til live af den pokkers hoste.

Jeg er simpelthen så træt af at være sådan et skvat. Ny fysik, tak.

Hvis alting havde villet, som jeg ville, var planen faktisk, at jeg skulle have bagt denne her underskønne rabarberkage til Oline og venner. Nu kan jeg anbefale dig at gøre det i stedet. Gør det! :-)

Du vil sikkert også kunne lide