20

En mulighed

Sommerferieplanlægning elsker jeg som oftest. I år er vi i hus med sommerferien. Det er dejligt at vide, at vi skal gense Provence. Jeg er klar, kan jeg mærke, men ind imellem falder jeg alligevel over steder, som gemmes, som små, mulige sommerferiejuveler.

Det her kunne da sagtens være en mulighed engang…

Jeg kan snildt se os i en af de charmerende beboelsesvogne og så er det også stedet, hvor vi igen kunne få prøvet vores talent for at bo tæt uden at skulle udfordres på navigation samtidig.

Historien er, at der løber sigøjnerblod i mine årer. Om det er sandt eller ej har jeg aldrig fået undersøgt, men jeg er helt sikker på, at jeg ville føle mig hjemme i en af de smukke vogne, der kan lejes på pladsen. Jeg elsker at bo småt, når jeg holder ferie. Jeg behøver ikke meget plads indendørs, hvis jeg har albuerum udenfor. Det har man her.

Området omkring pladsen ser ud til at være helt og aldeles øde og uden forstyrrelser af nogen art. Der ligger byer indenfor rimelig afstand, men det er ude på landet, hvor der er højt til himlen og stille, når man har brug for det og så ligger Amsterdam ikke mere end godt 30 kilometer væk. En smuttur, hvis du spørger mig.

Tænk at kunne kombinere sommerferiesjælsforkælelse med shopping i min absolutte yndlingsby. Det her har potentiale. Måske næste år eller året efter…

You Might Also Like

20 Comments

 • Avatar
  Reply
  Lotte, Frodighed/Hjemmeliv
  26. maj 2011 at 12:44

  Åha,,, det her link er da helt fantastisk’t! Må jeg bruge det på min hjemmeside – jeg skriver af og til på min hjemmeside om det at leve langsomt og bo småt (www.slowliving.dk) – og det her er jo bare helt unikt, en perle. Jeg fortæller selvfølgelig jeg har fundet det hos dig. :-)

 • Avatar
  Reply
  Ditte
  22. maj 2011 at 20:34

  Tak for inspirationen, det ser meget idyllisk ud;-)

 • Avatar
  Reply
  Trillemor
  22. maj 2011 at 11:53

  Det ser vel nok hyggeligt ud, jeg kunne også fristes, men der nok alligevel ikke plads til 6 personer i de små vogne. En lille ulempe ved at have mange børn, som bestemt ikke bliver mindre for hver sommer der går. Ingen små husvogne eller afbudsrejser (for den sags skyld) til os og dermed heller ikke ligefrem de bedste tilbud på ferierne… Men heldigvis er der muligheder og vi har været heldig, men oftest i en lejlighed af en vis størrelse:) Provence lyder nu altså også rigtig dejligt, jeg har aldrig været i frankrig til dels af frygt for at jeg ikke kan begå mig i et land hvor jeg ikke forstår sproget og hvor indbyggerne har ry for kun at ville tale deres modersmål – måske er det overdrevet, jeg ved det ikke, men håber I får en dejlig tur, når den tid kommer og glæder mig til at se billeder der fra;)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. maj 2011 at 16:07

   Der er skam 6-personers vogne også, Trillemor – og det er endda ikke frygteligt kostbart, synes jeg, så du skulle nu tage et kig :-)

   Provence har vi rejst i siden ’84 og jeg må med skam melde, at jeg stadig ikke taler mere fransk, end jeg kun kan blive til grin. Det går ganske udmærket alligevel. Franskmænd taler gerne engelsk, hvis de kan og ellers er de meget imødekommende og venlige, så det er vist mere myte end det er sandhed :-)

 • Avatar
  Reply
  Irene Aagaard
  22. maj 2011 at 11:48

  Sikken et dejligt sted – lige noget for mig! Jeg gemmer linket:-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. maj 2011 at 16:05

   God idé, Irene. Jeg synes, at det er værd at dele sådan en perle :-)

 • Avatar
  Reply
  Ida
  22. maj 2011 at 11:39

  Det lyder da helt fantastisk!
  Tak for dele ferieperlen med os andre – Den er hermed gemt!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. maj 2011 at 16:05

   Det kunne måske en skønne dag blive til en visit dernede, Ida :-)

 • Avatar
  Reply
  Cafelatter
  22. maj 2011 at 11:29

  Å for noen herlige bilder. Er vokst opp med camping, og egentlig veldig ferdig med det…men DETTE kunne jeg likt tror jeg :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. maj 2011 at 16:04

   Jeg er også vokset op med camping og elskede det som barn, men sidste års oplevelser på franske campingpladser fik mig på andre tanker. Jeg dur ikke til det, men dette her virker som noget, som jeg ville elske :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  22. maj 2011 at 10:35

  Så fik jeg lige et lille sted at drømme om. Jeg kan mageligt se mig bo i de små vogne og sidde om aftenen med udkig over søen. Sikke et sted.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. maj 2011 at 10:58

   Ja, det ville du elske, Lene :-)

 • Avatar
  Reply
  HanneC
  22. maj 2011 at 10:26

  Jaaaaa, meget gerne :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. maj 2011 at 10:55

   Jeg er sikker på, at vi ville være gode til det :-)

 • Avatar
  Reply
  A.Winther
  22. maj 2011 at 10:12

  Det ser da bare såååå lækkert ud….!!! det ville også være camping i min ånd!

 • Avatar
  Reply
  Lene - Bag havelågen
  22. maj 2011 at 10:11

  Et helt igennem yndigt sted. Der kunne jeg godt bo :)

  Vi har for en del år siden holdt ferie i sigøjnervogne i Ardeche – se linket http://www.roulottes.nl/verhuurgb.htm

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. maj 2011 at 10:56

   Det ser sørme også dejligt ud i Ardeche, Lene :-)

 • Avatar
  Reply
  HanneC
  22. maj 2011 at 10:02

  Kan jeg ligge i bagagerummet når du kører til Holland ;-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. maj 2011 at 10:04

   Altid, Hanne! Altid! :-)

   Måske vi bare skulle lave en dametur engang ;-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)