Stille lørdag, lige som jeg kan lide det

Der er handlet ind til weekenden. Vi undgik alt unødig ventetid og handlede lokalt. Nemt, bekvemt og forudsigeligt. Sådan må det være, når der tilsyneladende ikke kun er kaos i midtbyen, men også lige akkurat udenfor vores matrikel. Motorvejsrenovering kunne det gerne være for min skyld. Ny, støjdæmpende belægning, tak. I hvert fald larmer de og huset vånder sig, når de ind imellem passerer tæt forbi.

Udenfor er de første byger faldet. Indenfor har jeg ryddet op i tebeholdningen og er nu nede på kun at fylde en enkelt hylde i skabet. En hel bærepose er pakket ned og kommer med ind på arbejde, hvor vi så har te til det næste halve år. Tetosse, det er mig og så er jeg endda faldet i den iskolde cola med citronskive i stedet for. Måske jeg skulle sætte lidt vand over, som en forberedelse til de foranliggende strabadser.

Om lidt har jeg lovet Oline, at vi skal have det sjovt inde i sofaen og omegn. Det indbefatter vist noget Wii og noget. Jeg er klar. Altså når teen er lavet.

Relaterede skriv

12 kommentarer

 • Svar
  Ulla Andreasen
  28. maj 2011 at 22:00

  Kom hjem fra Berlin i går aftes, med nye Knit pro strikkepinde, så jeg glæder mig til at prøve dem, jeg har kun hørt at de skulle være rigtig dejlige at strikke med. Vi havde det skønneste vejr i Berlin 22 til 28 grader, var der i 5 dage, skøn by. God weekend til alle.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   29. maj 2011 at 07:46

   De er det eneste, jeg strikker med, Ulla, så dem kan du glæde dig til :-)

   Berlin og sådan en varme lyder bare skønt. Byen er vidunderlig og jeg skal helt sikkert tilbage snart :-)

 • Svar
  Linda
  28. maj 2011 at 21:33

  Det lyder som en super hyggelig lørdag og det dér med thesamlingen kender jeg kun alt for godt :-)

  Fortsat god weekend til dig!

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   29. maj 2011 at 07:45

   Det tyndede ud i tebeholdningen, Linda. Nu får vi i stedet fornøjelse af en del af det inde på arbejde :-)

 • Svar
  Jane
  28. maj 2011 at 17:22

  Det lyder som en perfekt lørdag – uden planer bare med idéer der skal udforskes helt i eget tempo. Fantastisk flot “overblik” du har gang i – smukke farver og lækker “textur” (lige det ord jeg kan få ind på lystavlen – meningen er at sige at det ser ud til at være lækkert at røre ved). Fortsat lækker lørdagsnydning.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   29. maj 2011 at 07:45

   Den er blød som i blød, Jane og så er det en Bella fra Lene Holme Samsøes Mere feminin strik, der er på pindene. Jeg glæder mig til, at den er færdig :-)

 • Svar
  Lena
  28. maj 2011 at 16:32

  Jeg nyder også en stille lørdag,og jeg er ved at have dannet mig et overblik!
  altså cardigan overblikket af Annette Danielsen, strikket i Blackhills andeæg fra min yndlingspusher :-)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   29. maj 2011 at 07:43

   Uha, det lyder flot med et Overblik i Andeæg, Lena. Den er garanteret sådan én, man aldrig kommer ud af, når man først er kommet ind :-)

 • Svar
  kirsten pauli
  28. maj 2011 at 16:14

  jeg har været ude og køre lage ture hver dag, og har saadanne nyt det, men i dag er en god til at slappe af og lidt hygge her i sommer huset i frederikshavn.det er saa skyndt at være her i danmark. jeg elsker det.
  en god week end til dig.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   29. maj 2011 at 07:42

   Hvor er det dejligt at høre, at du nyder det, Kirsten :-)

 • Svar
  Fie
  28. maj 2011 at 15:22

  Jeg har lige fået et nyt Wii spil, så det skal udforskes, når jeg liiiiiiiiiige får strikket en pind eller to mere.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   29. maj 2011 at 07:38

   Jeg håber, at du havde det sjovt, Fie :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)