20

Ingen pauser er også at være smart i en fart…

Der er dejligt ude i verden i dag. Jeg har droppet alle pauser i dag, for til gengæld at holde tidligt fri. Sådan et vejr skal nydes, mens det er her, har jeg besluttet.

Solen er nået til terrassen. Kaffen kan jeg snart få brygget og så skal du bare se mig få fundet strikketøjet frem. En time skal gøre underværker for alting. Jeg er sikker. Jeg trænger til at vegetere og finde Liselotte. Alt for meget rumler i mit liv. Ikke personligt, men omkring mig, rumler det. Der er tordenvejr flere steder, end jeg bryder mig om. Snart må solen gerne titte frem der også, for det er barske livsvilkår nogle af dem, jeg holder af, har fået tildelt. Nogle er helt derude, hvor det for alvor er alvor og andre er der, hvor kærlighed og omsorg stadig kan gøre den afgørende forskel.

Jeg vil gerne gøre en forskel. Det skal man, hvis man kan, er min grundholdning. Ind imellem gaber jeg bare over så meget, at jeg til sidst hverken kan finde roen indeni eller for den sags skyld Liselotte.

Om et øjeblik går jeg på jagt. Jeg skal have fundet mig. Jeg er vigtig.

You Might Also Like

20 Comments

 • Avatar
  Reply
  Sidsel
  30. maj 2011 at 21:51

  Du er SÅ vigtigt snut.. Hvil dig og pust ud. Du er sådan et favnende menneske, og selv der, må du gerne give slip og SELV modtage..knuser til dig med alt godt i. <3<3

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   31. maj 2011 at 06:54

   Tak Sidsel – og jeg finder da mig. Jeg tror, at jeg står lige henne om hjørnet og gemmer mig :-)

 • Avatar
  Reply
  berit
  30. maj 2011 at 19:31

  jeg elsker den siste setning !! den skal kopieres og henges på en vegg hvor jeg kan se den.. hele tiden !!

  takk !! og god aften til dig : )

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   31. maj 2011 at 06:53

   Vi er skisme da vigtige. Mest af alt for os selv, Berit :-)

 • Avatar
  Reply
  Dorte
  30. maj 2011 at 18:07

  Nu har jeg læst din blog gennem nogle måneder. Og ret hurtigt blev det et indslag i min hverdag, som jeg ser hen til, som et lille højdepunkt. Tusinde tak for din meget fine balance mellem at være offentlig og privat. Jeg har endog overvejet at begynde at strikke igen, trods det er 30 år siden sidst…

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   30. maj 2011 at 18:40

   Skynd dig at begynde at strikke igen, Dorte. Det er SÅ dejligt. Jeg genoptog det efter næsten 15 års pause og jeg elsker det :-)

   Tusinde tak for de meget fine ord om mig og min måde at balancere. Det er noget, man skal gøre sig umage med :-)

 • Avatar
  Reply
  Lena
  30. maj 2011 at 16:47

  Ja man skal lige huske at passe på sig selv også, men jeg kender godt den der med at have et rigeligt stort omsorgsgen. Bare du husker at mærke efter din fornemmelse i maven.
  Jeg håber at du hurtigt finder dig igen (har du kigget bag ved thekruset?)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   30. maj 2011 at 18:38

   Jeg glemmer ind imellem, at kræfterne ikke rækker og så får jeg lige en lille reminder. I dag er den taget alvorligt. I morgen er jeg klar igen :-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  30. maj 2011 at 16:17

  Husk at Liselotte er der selv om hun har pause elller ikke.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   30. maj 2011 at 18:37

   Jeg gemmer mig vist bare lidt, Marianne :-)

 • Avatar
  Reply
  Beate
  30. maj 2011 at 16:15

  Kjenner igjen følelsen, man “forstrekker” seg sakte, sakte, sånn at man nesten ikke kjenner det, og så oppdager man plutselig at elastikken er vekk… da er det tid for innhenting. Man er ikke så mye tess i forstrukket tilstand, verken for seg selv eller andre, så god innhentning til deg! Hun er der rett i nærheten håper jeg!
  Beate

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   30. maj 2011 at 18:37

   Elastikken skal man lige indhente. Du har ret, Beate – men jeg endte nu med en omgang manuelt arbejde i godt selskab i stedet for at slappe af. Det var nu også godt :-)

 • Avatar
  Reply
  GitteSP
  30. maj 2011 at 14:53

  god jagt

  :-)

 • Avatar
  Reply
  Anita
  30. maj 2011 at 14:37

  God jagt. Det er godt at føle sig vigtig her i verden og det er godt at have den vigtige, når behovet er der :-)

  PS. det er en skøn lille vignette, du har lavet i topbanneret. Den får mig til at tænke på navnet Uglen i Hulen :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   30. maj 2011 at 14:44

   Skidt med at føle sig vigtig, Anita. Det er vigtigere at have den, der er vigtig :-)

   Jeg skal vist lige trække vejret helt ned i bunden af maven, for det er skisme ved kun at nå toppen af lungerne og det holder ikke ;-)

   Måske jeg burde gøre som uglen. Gemme mig i hulen ;-)

   • Avatar
    Reply
    Anita
    31. maj 2011 at 08:14

    Jeg er delvist enig, for jeg synes også, det er (rart og) meget vigtigt at vide, at man altid har ‘den vigtige’ i sit liv, men jeg har hørt fra andre- og mærket på egen krop, at det også er rigtig godt at føle sig som vigtig. At man er et menneske, som måske kan være med til at gøre en forskel. At man er vigtig for nogen. At man er noget. At man er.

    Hvis man ikke er det, så er der jo ingen som har brug for én og så er man desværre ikke vigtig og i min verden er alle mennesker vigtige, så jeg synes måske ikke helt, at man kan udelukke det ene frem for det andet. Jeg synes, det hele hænger så fint sammen, men måske var det også dét, du i bund og grund mente med din kommentar :-)

    Uglen i Hulen er endda gået fra at være en “den”, til mere at være en “hun”, set med mine øjne. Den er altså sjov og jeg kan rigtig godt li’ den :-)

    • Liselotte
     Reply
     Liselotte
     31. maj 2011 at 08:24

     Jeg tillagde vist ordet “vigtig” en anden betydning. Jeg er helt enig i, at det er godt at føle, at man betyder noget for andre end sig selv. At man gør en forskel :-)

     Mine illustrationer har det med at opføre sig som forvandlingskugler. De udvikler sig hele tiden, når nye idéer kommer til :-)

 • Avatar
  Reply
  Lotteriet
  30. maj 2011 at 14:29

  Jeg ønsker dig al mulig held og lykke med jagten, håber du finder hende meget hurtigt!!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   30. maj 2011 at 14:40

   Jo tak, det er jo vigtigt! :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)