11

Blandet for en femmer…

Sikke en fredag. Fuld af både skidt og kanel. Sådan som livet er, tror jeg. Arbejde blev afløst af hygge for nogle timer, som så igen blev afløst af arbejde, som afløstes af en pause ude på terrassen, hvor jeg skulle motivere sejlivet, men træg teenager, inden jeg igen tog nogle timers arbejde, som endte med et ordentlig bjerg pakker, som nu er sendt ud i verden. Mellem alt dette indløb usikre bulletiner, som efterlader usikkerhed, men også håb. Det sidste holder jeg stædigt fast i.

Lidt af dagen så således ud…

Jeg skal være god til at fokusere og være til stede i nu’et lige nu. Det er en balancekunst, men det går. Jeg mærker, at jeg akkumulerer overskud. Det er sådan, det skal være og nu tænder vi grillen. Det er fredag og weekenden er skudt i gang :-)

You Might Also Like

11 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. juni 2011 at 08:45

  Det er bare med at kaste sig ud i det; livet :-)

 • Reply
  Sidsel
  4. juni 2011 at 01:07

  Ja, livet her&nu, er så vigtigt at holde fast i. Vi havde i går, vi har i dag, og ingen ved heldigvis ikke hvad morgendagen bringer.
  Så fruen strikker orange?? Fedeste. Glæder mig til at se.
  Go weekend til dig.

 • Reply
  Cecilie
  3. juni 2011 at 22:43

  Hvor er du altså god til at nyde hverdagens små mirakler og minde os allesammen om at gøre det samme. Jeg kan heller ikke få nok af dine vidunderlige valmuer…og så er mine tøjklemmer nu mere rene end nogensinde. Og jeg glæder mig over at jeg fik dem vasket inden de ødelagde alt det hvide. Så tak for det:) Rigtig god weekend.

 • Reply
  Marianne
  3. juni 2011 at 22:23

  Blandet for en femmer , du har godt nok fået eller nærmere nået meget for den femmer. Måske kunne du lokke en tier ud af chefen :)

 • Reply
  Moster Tulle
  3. juni 2011 at 21:58

  Sådan lidt blandet for en 5’er ser nu meget godt ud…..i øvrigt tænk, hvad man fik for en 5’er når man gik i slikbutikken, da vi var børn……

 • Reply
  Koselig
  3. juni 2011 at 18:59

  Ja nå er det deilig og været er endelig varmt og sol :) Nå er det helg. Den skal vi nyte :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   3. juni 2011 at 19:22

   Det er helg og det er sommer. Sikke vi skal nyde det :-)

 • Reply
  Helle K.
  3. juni 2011 at 18:57

  Du ønskes en dejlig fredag af – og weekend :)

 • Reply
  Citronmoster
  3. juni 2011 at 18:54

  Rigtig god weekend til dig og dine. Er det bling bling strik du har gang i? :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   3. juni 2011 at 19:21

   Tak og i lige måde – og der er ikke noget bling-bling ud over den sølvtråd jeg har hæklet omkring mine hørebøffer i tidernes morgen. Det forhindrer mig i at overse og dem i at sno sig :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)