10

Tirdagstidligstarter, det er mig…

Jeg nåede ikke meget derhjemme denne morgen. Ind imellem løber tiden fra mig og selvom jeg vel har det, der kan kaldes flekstid, har jeg det stadig bedst med at være på arbejde omkring klokken syv og ikke meget senere. Det betyder, at jeg ofte har stille alenemorgener, hvor jeg får en del fra hånden. Således også denne morgen, hvor jeg nu sidder med rent bord og er klar til at gå ombord i dagens opgaver, uden at have et efterslæb af gammelt, ikke nået. Det er dejligt. Sådan skal en dag starte.

Om lidt befolkes kontoret langsomt af kolleger og dagen får for alvor liv heroppe på første.

Udsigten er god. Solen skinner og jeg er klar til at bide skeer med det meste :-)

You Might Also Like

10 Comments

 • Avatar
  Reply
  Susanne
  14. juni 2011 at 09:13

  Flekstid er en gave. Jeg benytter mig af det og møder som vinden blæser.
  God tirsdag i det jyske.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   14. juni 2011 at 09:33

   Tak Susanne og i lige måde – og det med at kunne trække den lidt, det er ikke skidt .-)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  14. juni 2011 at 08:55

  De blomster og de billeder! Så kan dagen da kun blive god og her er regnen endnu ikke startet trods adskillige varsler herom. Solen skinner fra en næsten skyfri himmel og så kan tirsdagen godt begynde!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   14. juni 2011 at 09:33

   Tirsdagen bliver med garanti skøn, Mette :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle
  14. juni 2011 at 08:50

  God dag, til dig, på pinden i Niels Ebbesensgade. Håber vejret holder tørt, for jeg skal være “følgesvend” for nogle ældre medborgere, som trænger til en lille gåtur, i det fri :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   14. juni 2011 at 09:32

   Jeg krydser fingre for tørvejr, Helle – og god tur :-)

 • Avatar
  Reply
  Wong Wai
  14. juni 2011 at 08:36

  Dejligt med så`n en “morgenstund” :-)

  God dag til dig og dine ;-)

 • Avatar
  Reply
  Beate
  14. juni 2011 at 08:34

  Fin tirsdag til deg, Liselotte morgenfugl!
  Beate

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   14. juni 2011 at 09:31

   Jeg var en noget træt morgenfugl denne morgen, men det hele endte med at lykkes :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)