16

Magi

I går aftes opdagede Lone, at hækling ikke er svært. Sådanne øjeblikke er næsten magiske :-)

You Might Also Like

16 Comments

 • Avatar
  Reply
  Deborah
  29. juni 2011 at 16:22

  Jeg har en sød veninde, der har lovet at hjælpe mig, så forhåbentlig når jeg også det “ah-ha-moment”, hvor jeg “ser lyset” og ikke synes, det er så bøvlet. For GUD, hvor er jeg misundelig på alle jeres smukke kreationer – har jeg sagt det før? (tror det) ;-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juni 2011 at 18:41

   Du skal nok få skovlen under redskaberne, Deborah. Hvis du vil, kan du :-)

 • Avatar
  Reply
  unikarina
  29. juni 2011 at 10:39

  Sådan et magisk øjeblik håber jeg også kommer til mig. Jeg har nemlig ikke knækket hækle-koden endnu.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juni 2011 at 11:12

   Det kommer, Karina – og ellers må vi lave en aftale og så gør vi det sammen :-)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  29. juni 2011 at 09:45

  En rigtig magisk tirsdag. :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juni 2011 at 09:46

   Ja, det er da skønt med dem. Flere, tak ;-)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  29. juni 2011 at 09:29

  Jeg sidder i øjeblikket sammen med min gamle farmor på 98 år flere gange om ugen og er i gang med at lære at hækle. Hun er næsten blind, så vi sidder med lup og tykke briller. Hun vil gerne videregive håndværket til en kvinde i slægten og jeg er den oplagte kandidat. Det er meget intenst at sidde med hende de timer vi har sammen. Hun er meget gammel og kan falde bort hvert øjeblik det skal være. Tanken fylder mig med tårer, men jeg forsøger at lære så godt jeg kan. Min farmor er meget dygtig, så det er ikke sikkert, at jeg når at lære det hele, men det er dejligt at sidde med hende.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juni 2011 at 09:45

   Det lyder som en rigtig dejlig måde at dele både tid og håndværk på, Mette. Det er godt at være opmærksom på, at livet slutter en skønne dag og vi skal huske at være til stede lige nu og her. Det minder timerne med din farmor både dig og nu os andre om :-)

  • Avatar
   Reply
   Deborah
   29. juni 2011 at 16:21

   Hvor ville jeg ønske, jeg havde min mormor her, så hun kunne lære mig. Hun var SÅ ferm med hæklenålen og gjorde i det lige til, hun desværre blev senil.

   • Liselotte
    Reply
    Liselotte
    29. juni 2011 at 18:40

    Det er hyggeligt at hækle, Deborah. Måske du kan finde en strikke-/Hækleklub i nærheden :-)

 • Avatar
  Reply
  Kong Mor
  29. juni 2011 at 09:18

  MER magi? Sådan en magi kunne jeg altså godt bruge. Jeg har opgivet foreløbigt – går i gang med noget mere i næste uge når det er sommerferie!
  Er lidt ærgerligt at vejen til Provence ikke går gennem Normandiet ;-)
  Ellers var I velkomne!!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juni 2011 at 09:25

   Så skulle vi have fundet hæklenålene frem og så skulle du bare se løjer. ALLE kan lære at hækle. Det er overraskende let, men jeg forstår godt, at nogle finder det næsten uoverskueligt at lære, hvis de kigger i en bog med beskrivelser… men det handler vist bare om, at jeg selv er en skovl til manualer og hellere vil have tingene mellem fingrene. Sikke hyggeligt det kunne være blevet i skyggen under et af æbletræerne, ah… det gad jeg nu rigtig godt :-)

 • Avatar
  Reply
  Grethe
  29. juni 2011 at 09:09

  Hallo, har min datter lært at hækle? Hun bliver da en rigtig garnnørd en dag. Men det er også svært ikke at blive inspireret af dig med alle dine projekter. Jeg glæder mig hver eneste dag over alle mine lækre nøgler (mange) fra Kenneths butik, det er bare superlækkert strik at tage fat på, og sommetider mere spændende at starte end afslutte. Da jeg jo helst vil strikke på p. 3 går det ikke stærkt med trøjer i min størrelse og længde.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juni 2011 at 09:13

   Ja, det har hun da, Grethe – og det endda i løbet af et øjeblik :-)

   Jeg forstår glæden ved garnet og strikketøjet. Jeg er så glad for, at både min mor og min farmor har givet deres store glæde ved håndarbejde videre til mig, for det giver også mig stor glæde og tilfredsstillelse og så er det en næsten meditativ beskæftigelse, som i hvert fald er god for mig, når jeg er lidt fortravlet :-)

   Du er en god kunde hos Kenneth. Fortsæt endelig, Grethe ;-)

 • Avatar
  Reply
  Karina
  29. juni 2011 at 08:57

  Jubiii! Og det er skide sjovt. Og nemmere at putte i feriekufferten når man ikke kan ha så meget med. Win win win jo :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   29. juni 2011 at 09:11

   Det er nemlig en rigtig sjov disciplin og nu skal vi bare lige have fundet nogle projekter, som er sjove at lave :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)