18

Reaktiv

Jeg vågnede op til en smertende, dunkende pegefinger. Rød, hævet og tydeligvis irriteret lagde den ud med at bestemme, at jeg i hvert fald ikke skulle ud at tolke. Jeg skulle til lægen, for om et øjeblik går jeg på ferie og inden skal den slags være på plads. Sådan blev det.

Nu sidder jeg her med det der viste sig at være en seneinflammation affødt af overbelastning og manifesteret i en pegefinger, som skal have ro, en penicillinkur ventende forude og et meget begrænset talent for at skrive uden samme pegefinger.

Jeg sidder også tilbage med sådan en lidt flad fornemmelse, for jeg havde jo set, hvordan jeg skulle nyde fredagen i vished om, at den var indgangen til en månedslang ferie. Jeg skulle pakke sammen, rydde op og gøre ved. Jeg skulle sørge for, at der var gjort rent bord. Nu må jeg bede Lone om at gøre det for mig og så kan jeg ellers gå ud og lede efter feriefornemmelsen, for den blev da lige momentant væk i alt det her, men jeg skal nok få den fundet om et øjeblik. Bare vent :-)

Og hvor var det så lige, at jeg lagde det Voltaren henne?

You Might Also Like

18 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  1. juli 2011 at 08:54

  Jamen sikke en redelighed :-(

  Havde det så bare været strikke- eller hækletøjet, som havde forårsaget overbelastningen, men det kan næppe være tilfældet, for sjældent har jeg da lavet så lidt håndarbejde, som jeg gør for øjeblikket. Det er nok nærmere ensidig gentaget arbejde – og jeg har lige klargjort 120 fotos, som alle skulle gennem akkurat samme proces. Måske det er det årsagen, men ingen kan jo rigtigt kende den. Det er i hvert fald øv, er det :(

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  1. juli 2011 at 00:10

  God bedring! *trøste*

 • Avatar
  Reply
  Ella
  30. juni 2011 at 19:46

  For fanden da, hvor er det synd for dig, Liselotte – god bedring og varme på!

 • Avatar
  Reply
  Ulla
  30. juni 2011 at 18:14

  Jamen Liselotte da. Er den så kommet af at pakke, vinde garn, slås med tapemaskine eller er den mon kommet at at hækle og strikke.. eller …..
  Min bekymring for dig, går på at du lige om meget snart skal sidde i en bil ned igennem Europa, og IKKE kunne strikke og hækle. For dylan da…
  Lad nu være med at stresse over alt det du IKKE får gjort pga af den s…. finger.. Glæd dig istedet over hvad der er dig i vente de næste uger….

  Og lige et PS: vil du hilse Mr. Weller og sige at det er noget v i d u n d e r l i g t garn jeg har fået ind ad døren i dag… Han er skisme god til det der med fibre…

 • Avatar
  Reply
  grete
  30. juni 2011 at 17:55

  Heisann,
  Riktig god bedring til deg.
  Da er vi to på Voltaren og betennelse i begge mine armer etter mye maling av bilder:(
  Vi reiser også til Frankrike (Collioure),så dette ble et litt morsomt sammentreff:)
  Nyter med bok og musikk før avreise…:) fiolineklem

 • Avatar
  Reply
  Mette
  30. juni 2011 at 14:37

  Mon du har strikket og hæklet for meget…? ØV.

  Mon ikke pencillinen gør kur på det værste inden du tager afsted på ferie? Med det regnvåde vejr vi har i dag er tanken om Frankrig da tillokkende…:-)

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth Bula
  30. juni 2011 at 14:12

  Æsj!! Tygg dine antibiota med religiøs rutine så blir det bedre i morgen kveld allerede vil jeg tro! Da tenker jeg feriefølelsen returnerer i samme tankt! God bedring!

 • Avatar
  Reply
  berit
  30. juni 2011 at 13:29

  øv ! god bedring ! og god ferie : )

 • Avatar
  Reply
  GitteSP
  30. juni 2011 at 13:23

  Ej altså ØV også … at du sådan må glip af glæden ved at glæde sig …. Det er nemlig en ekstrem vigtig del af det hele…. men strit du lidt – og peg alt hvad du kan – men i rolige bevægelser…. jeg tænkte straks på hvor irriterende det må være for dig ikke at kunne strikke/hækle.

  Op til min håndarbejdslinjefagseksamens udstilling i sin tid fik jeg strikket mig en sene-skede-hinde-betændelse til. Øv øv hvor fedt var det lige. Jeg skiftevis bandt håndled og underarm ind og brugte skinne, men strikke sku’ jeg jo! Desværre skal jeg derfor stadig passe på ikke at blive for langtidsivrig, for så er den gal igen. Morale: hold endelig fingeren i ro, vi skulle jo gerne stadig have glæde af dine nørklerier.

  Måske lidt ingefærkoncentrat kan supplere penicillinen og hjælpe dig på vej, hvis du ikke kender opskriften så kig forbi.

  God bedring :-)

 • Avatar
  Reply
  Lone
  30. juni 2011 at 13:21

  Pis os!!!!!!!!!

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  30. juni 2011 at 13:14

  Øv øv :( men rigtig god bedring , det skal du ha’ :)
  Alt ordner sig, nogen gange barr lidt anderledes end man havde tænkt sig…..

 • Avatar
  Reply
  kirstenpauli
  30. juni 2011 at 12:53

  i totally hear you, the pain, no one knows, except you.. i have so much pain in my right arm,but i go on and love life like you, we are so much better off than a lot of people..
  i do share your pain..

  thanks for your positive words always.
  :)

 • Avatar
  Reply
  Elisabeth
  30. juni 2011 at 12:01

  Æsj da!
  Godt du raskt fikk betennelsedempende medisiner. Så håper jeg du kjapt kan komme inn i feriemodus, og glede deg over fri, fred og fryd.

  God bedring og god ferie :o)

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  30. juni 2011 at 11:52

  Øv og træls – spis dine piller så skal de som nok gøre deres til at fingeren er næsten normal inden ferien skydes i gang.

 • Avatar
  Reply
  ThinkingSpace
  30. juni 2011 at 11:39

  Øv for den da også! God bedring ønskes du også herfra. :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  30. juni 2011 at 11:11

  Øv da – få slugt dine piller og sats på hurtig helbredelse, så får du en dejlig ferie lige om lidt :)

 • Avatar
  Reply
  Donald
  30. juni 2011 at 11:06

  Aj altså Liselotte, det er ærgeligt! Men nu skal du bare slappe af, og du kan godt skrive et par ord “med uden pegefinger” – med venstre hånd, endda! Og roligt overlade til gemalen at ordne hvad der skal ordnes på hans måde – det giver sikkert mange sjove overraskelser, som du glæder dig til … med et smil :-)

 • Avatar
  Reply
  jytte
  30. juni 2011 at 11:05

  Altså, det havde du da vist ikke lige bestilt, vel! Pøj, pøj med helingen. Heldigvis er du stadig mobil til ferien med dejlige indtryk, op- og indlevelser og masser af nærvær. Måske du lige skulle tagen en alvorlig snak med tapemonsteret, for det kan da umuligt være hækle/strikke relateret ;-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)