10

Gode dage

Vi har bare haft to skønne dage i det allerbedste selskab, jeg kan forestille mig; Anne, Amanda og Nugga. Det bliver ikke bedre.

Oskar har været helt rundt på gulvet og er så forelsket, at han er nødt til at ligge ude foran hoveddøren og græde nu, hvor han pludselig er blevet forladt. Oline og Amanda har vi ikke set meget til og det varmer mit hjerte at opleve, at det ikke kun er Anne og jeg, som er gode til at hygge i hinandens selskab. Vi er for øvrigt pokkers gode til det. Ah, som jeg elsker, når hun sidder lige der, overfor mig, ved spisebordet og vi bare strikker, snakker, drikker te, griner og er alvorlige. Når vi bare er. Det gør godt.

Denne gang var ekstra speciel, fordi jeg havde glædet mig sådan, til Amanda skulle komme. Sikke dog en dejlig feriestart og så bærer vi naturligvis over med, at Nugga har givet Oskar en hoftedysplasi foruden en ulykkelig forelskelse. Naturligvis. Det manglede da bare.

You Might Also Like

10 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  3. juli 2011 at 08:59

  Vi havde sørme lige et par rigtigt dejlige dage og det dejlige er jo, at nydelsen ved selskabet er gensidig. Jeg er fyldt op af dejlige timer i ualmindelig godt selskab :-)

 • Avatar
  Reply
  GitteSP
  3. juli 2011 at 07:54

  “Venner er stille engle der løfter os op, når vores vinger har svært ved at flyve”

 • Avatar
  Reply
  Mette
  2. juli 2011 at 19:58

  Det lyder dejligt. Det er vigtigt at være sammen med mennesker vi holder af og trives med. Så glemmer vi, at det danske sommervejr lader vente på sig i øjeblikket..:)

 • Avatar
  Reply
  Sidse
  2. juli 2011 at 18:14

  Jeg kunne nu godt tilbringe timer i selskabmed Oline. Hun er en rar og klog (og smuk), pige. At bruge hinanden er vel en af de største gaver, vi har som mennesker.

 • Avatar
  Reply
  Louise
  2. juli 2011 at 18:02

  Hvor er det bare skønt for jer alle. God bedring til Oskar :) så sød han er!

 • Avatar
  Reply
  Fríða
  2. juli 2011 at 18:00

  dejligt at I kunne hygge jer sammen, jeg ved at Anne fik en masse god stötte hos jer som vil hjælpe hende videre.
  kh.fra Island
  Frida

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  2. juli 2011 at 17:49

  Ja, bare at være og strikke og snakke. Det er godt :)

 • Avatar
  Reply
  unikarina
  2. juli 2011 at 17:26

  Det er ikke svært at have det rart i Annes selskab… Hun er bare så dejlig og ligetil! Og jeg er sikker på at du også bidrager med en masse godhed!
  Jeg forstår godt Oskar – for Nugga er bare så charmende.

 • Avatar
  Reply
  Sole
  2. juli 2011 at 17:21

  Hahaha, undskyld kunne ikke lade være, Oskar med en hoftedysplasi og ulykkelig forelskelse, det er sødt, Liselotte…… og så kan jeg selvfølgelig ikke lade være med lige nu at tænke på Anne, som jeg slet ikke kender, kun via bloggen!!!!! Så varme tanker til jer, der går igennem, støtter og varmer!!!!!

 • Avatar
  Reply
  diana rose
  2. juli 2011 at 17:18

  Kære Liselotte.
  Dejligt, at I er så gode til at tage hånd om og af hinanden i jeres lille gruppe nordpå, – når det brænder på, men også i gode stunder.
  Håber det går bedre med din finger.
  Gode knus fra Diana

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)