Loading...
X

Udlængsel

Udlængsel burde jeg vist ikke lide af, men ikke desto mindre er det præcis, hvad jeg gør. Jeg er slet ikke mæt. Min ferie blev helt anderledes, end jeg havde set frem til og mine oplevelsesdepoter er ikke fyldt op. Så er det godt, at jeg har en mand, som også gerne gider.

Min frokost blev spist med ryggen til Vitskøl Kloster og udsigt til Livø. Slet ikke dårligt…

Inde i Aalborg væltede regnen ned. Oline ringede og meldte om skybrud, men alt holdt tæt, så vi tog det helt roligt, som vi sad der i solen på kanten til fjorden.

Frokosten var en hjemmesmurt klemme. God, stærk ost, skinke og lidt oliven og osteblokke sammen med små, stærke og krydrede pølser fuldendte måltidet. Det hele blev skyllet ned med rigelige mængder koldt vand, for der var ualmindelig varmt lige der i solen.

Vi var ikke de eneste med den idé, men vi var heller ikke mange om at deles om pladsen. Der var rigeligt til os alle. Sandstrand er der ikke meget af, men nok og udsigten er i alle retninger uovertruffen. Der er virkelig smukt ved Bjørnholms Bugt og bedst af alt er der ikke overrendt. Frokosten blev indtaget i naturlig stilhed. Ikke en lyd var der. Først da de skruede toppen af termokanden et godt stykke længere henne ad stranden, var der andre lyde end naturens. Ah…

Det var svært at rejse sig og ende øjeblikket, for der var dejligt og jeg vidste, at det var sidste feriedag. I morgen venter hverdagen og jeg er slet ikke klar. Øv, men dagen i dag kan bære langt og i næste weekend ligger Bjørnholms Bugt stadig, hvor den lå i dag. Det skal jeg bare huske, når uret ringer klokken lidt i seks i morgen tidlig. Åh, som jeg skal huske det.

10 kommentarer til “Udlængsel
 1. Grethe

  Hej. Ja der er ganske smukt på min hjemstavn, vi cyklede til Vitskøl for at bade i min barndom. Jeg boede i Ranum.

   
  Svar
 2. Ulla

  Ren fortjent råhygge Liselotte.

  Skybrud i Aalborg!! Her på Mols har solen skinnet fra en skyfri himmel indtil kl 16, hvor skyerne synes de skulle have lidt plads igen.
  Sådan et lille land og så stor forskel på vejret rundt omkring.

   
  Svar
 3. GitteSP

  Sikke dog en skøn sidste-feriedag I har haft jer – jeg ved ikke hvad jeg synes bedst om, madpakken eller udsigten … begge dele er da vist lige som man kunne ønske sig
  :-) God fornøjelse i morgen!

   
  Svar
 4. jytte

  Dejligt at se der er lige så smukt, som i tirsdags ;-) Nød stedet efter en tur langs østkysten og Limfjorden, hvor især Løgstør glimrede ved sin smukhed, charme og fantastiske solnedgang. Rigtig god arbejdslyst, det bliver sikker også dejligt, når sjlæen indfinder sig om lidt tid.

   
  Svar
 5. sweetymum

  Bjørnsholm og Trend var min barndomsferieparadis, mine nu forlængst afdøde bedsteforældre boede i Overlade og Strandby, så mangen sommer har jeg tilbragt i strandkanten deroppe. Bedre sted for en sidste feriedag findes vist næppe…..Rigtig god arbejdslyst til dig

   
  Svar
 6. Marianne

  Takk for at jeg får se sommeren gjennom dine øyne, Liselotte!
  Godt at du fikk deg en god avslutning på ferien!
  Snart skal jeg besøke Danmark. :)

   
  Svar
 7. Pia

  Jeg smiler tit, når jeg læser om jeres køreture og glæder mig over, at jeg ikke er ene om denne udlængsel. Jeg føler med din mangel på stimulering af samme – med den ferie I havde ønsket – og som desværre ikke blev den, der var set frem til !!! Min egen lille familie smiler og ruller med øjnene, når jeg igen igen beder om “en køretur” og selv efter vores egen skønne tur til Toscana og 4500km i baggagen – ja så er man stadig ikke “helt” mættet endnu :o)) Jeg er sikker på, at du nok skal få lokket manden din med på endnu flere dejlige ture, som nok skal pynte lidt på såret af den knap så succesfulde ferie !!!

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)