9

Søndag er også god…

Gråvejr er indevejr, men morgenturen gennem haven er alligevel uundværlig og tillige med frisk og dejlig. Der er skønt derude, men det lufter og vinden er ikke længere sommerlun, men med snert af sensommer. Det gør ingenting. Indenfor er der kaffe og strikketøj ved spisebordet, mens jeg venter på, at resten af huset vågner.

I horisonten titter blå himmel frem i forsigtige, umage huller. Måske det ender med, at også solen tør, men ellers drikker haven gerne mere vand. Plænen, som endelig er klippet efter mange uger uden frisør, trænger. Den er gul og træt, men på vej og i hvert fald er den sirligt tætklippet. Det er pænt og det gør selv de vildeste hjørner af haven smukke. Naturen er vild. Det må den gerne være. Jeg holder af det vilde, men her i haven er det smukkest op ad det stringente, som en tætklippet plæne er. Så danser det hele. En dejlig udsigt fra pladsen her.

Jeg har ingen planer. Jeg er fri til at gøre ingenting. Senere kan en del af husstanden måske lokkes på tur. Det gider jeg nemlig godt. Måske ud at se på lopper eller landskab. Måske bare ud og se. Det må vise sig.

Fredag er min yndling, men søndag er også god. En god søndag til dig og dine :-)

You Might Also Like

9 Comments

 • Avatar
  Reply
  Hanne B
  8. august 2011 at 21:23

  Skønne foto du der har taget .
  jeg har selv været ude og tage nogle i dag , da jeg syntes jeg har en øv dag .

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  7. august 2011 at 18:52

  Det har foreløbig været en rigtig dejlig og energigivende søndag. Uhm :-)

 • Avatar
  Reply
  Koselig
  7. august 2011 at 15:26

  I grunn helt enig, fredag er den beste men søndag er også god. Her er det også grått og litt trist i dag med masse regn som bare faller ned. Men det er jo alltid et lyspunkt å “reise ” rundt til forskjellige blogger i forskjellige land og se hva andre bedriver tiden med :)
  Ha en finfin søndag Liselotte :) Hilsen Mette

 • Avatar
  Reply
  GitteSP
  7. august 2011 at 14:57

  Tak for det – håber din søndag bliver lige som du kunne ønske …. skønne billeder tak for det :-)

 • Avatar
  Reply
  Anna
  7. august 2011 at 12:51

  Søndag er god. I min del af Danmark skinner solen og der er en frisk vind. Der er 23 grader på terrassen og hvepsene har deres højsæson, men det betyder intet for i morgen kommer mine 4 børn hjem fra ferie hos deres farmor, hvor de har været de sidste 6 dage. jeg glæder mig, men har nydt den ro, det giver, at man ikke afbrydes 400 gange om dagen af “Moaarrr, kom liiiiigggeeee…..”.

  God søndag.

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  7. august 2011 at 12:32

  Gode og fredelige dager er ikke å forakte!

 • Avatar
  Reply
  Moster Tulle
  7. august 2011 at 12:20

  Søndage er gode, men jeg har det ligesom dig – fredage er bedst med udsigten til en skøn lang weekend. Godt der kun er 5 dage til vi igen kan glædes over en fredag :-)

 • Avatar
  Reply
  violykke
  7. august 2011 at 11:38

  Også her fra, her nydes den sidste feriedag, så lure hverdagen imorgen, men det er ogaå ok :0)

 • Avatar
  Reply
  yt
  7. august 2011 at 11:35

  Tak i lige måde ;)

  Yt

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)