Slagt en hellig ko

Efterårsplaner eller hvordan jeg gerne ville købe mere tid…

mandag 5. september 2011 · 8 kommentarer · Øjebliksbilleder, Efterår, Haveliv

Det er tydeligt begyndende efterår derude. Jeg nåede lige at vende tre gange rundt om mig selv i den sprøde luft.

Når tid engang bliver mere end en luksus, vil jeg høste krydderurter, plukke æbler og koge lyserød mos til sprøde, italienske makroner og iskold flødeskum. Jeg vil skære kvæder i småstykker og håbe på en smuk, gylden marmelade. Jeg vil hente en mirabelle, en skålfuld brombær og de smukke, gule blomster, som bare står og venter. Jeg vil spise pærer. Med velbehag.

Når tid engang bliver mere end en luksus…

8 kommentarer indtil videre ↓

 • Wong Wai

  Det er da herligt med alle de goder, at have en have….
  Det lyder super, super skønt og sundt ;-)

  Min “finger kunne ikke stoppe” på : bestillingsknappen AF HR WELLERS vidunderlige tilbudsside – hmm – glæder mig til “synet” når garnet ankommer. Super dæj`ligt med uld :-)

  God aften til dig og dine

 • kirsten pauli

  jeg bliver helt lækker sulten. :)

 • berit

  så skal du nok fordele og delegere litt av alle dine plikter til noen andre som nok klarer oppgaven.. bare du gir ordren ; ) prøv !

 • Tante T

  Åhh ja, giv tid, giv tid…

 • Liselotte

  Måske jeg skulle finde nogle soldater et sted… ;-)

  Jeg håber på tid i den kommende weekend. Det er da et fromt ønske :-)

 • Irene

  JA, døgnets 24 timer er slet ikke nok…..

 • Cille

  Det er sjovt med det efterår… fordi det har været så forbasket koldt og vådt hele sommeren er jeg på det nærmeste groet fast foran min symaskine og det er som om haven er helt fremmed nu. I weekenden fik jeg endelig skåret nogle roser tilbage – det har jeg burde gøre siden juli. Ak ja… men det er da blevet til et par herlige tæpper i stedet og de skal varme godt til vinter :)

 • Kirsten Holm

  Min garnpakke kom i dag! Så er MIT efterår reddet….
  Superlækkert garn – og farverne har bestemt ikke snydt mig!

Jeg bliver glad for hver eneste kommentar, jeg modtager,så hold dig endelig ikke tilbage.

Liselotte