Efterårsplaner eller hvordan jeg gerne ville købe mere tid…

Det er tydeligt begyndende efterår derude. Jeg nåede lige at vende tre gange rundt om mig selv i den sprøde luft.

Når tid engang bliver mere end en luksus, vil jeg høste krydderurter, plukke æbler og koge lyserød mos til sprøde, italienske makroner og iskold flødeskum. Jeg vil skære kvæder i småstykker og håbe på en smuk, gylden marmelade. Jeg vil hente en mirabelle, en skålfuld brombær og de smukke, gule blomster, som bare står og venter. Jeg vil spise pærer. Med velbehag.

Når tid engang bliver mere end en luksus…

8 kommentarer til “Efterårsplaner eller hvordan jeg gerne ville købe mere tid…

 1. Det er da herligt med alle de goder, at have en have….
  Det lyder super, super skønt og sundt ;-)

  Min “finger kunne ikke stoppe” på : bestillingsknappen AF HR WELLERS vidunderlige tilbudsside – hmm – glæder mig til “synet” når garnet ankommer. Super dæj`ligt med uld :-)

  God aften til dig og dine

 2. Det er sjovt med det efterår… fordi det har været så forbasket koldt og vådt hele sommeren er jeg på det nærmeste groet fast foran min symaskine og det er som om haven er helt fremmed nu. I weekenden fik jeg endelig skåret nogle roser tilbage – det har jeg burde gøre siden juli. Ak ja… men det er da blevet til et par herlige tæpper i stedet og de skal varme godt til vinter :)

 3. Min garnpakke kom i dag! Så er MIT efterår reddet….
  Superlækkert garn – og farverne har bestemt ikke snydt mig!

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)