43

Selverkendelse; jeg er synonym med sort

Vi har ikke tændt for varmen endnu. Det kan efterhånden mærkes, men jeg synes stadig, at det er tidligt for varme. Jeg venter på sensommer. Varme dage med sol og mulighed for at spise på terrassen er vel ikke urimelige ønsker at have for september?

Måske er det. Jeg venter ikke længe, før jeg tænder for varmen, kan jeg mærke.

Mens resten af huset sover, strikker jeg og drikker varm kaffe, men jeg prøver at enes med mig selv om, hvad der trænger mest til mine praktiske hænder. Garderoben, tror jeg. En oprydning kunne være godt og jeg ville igen have plads. Jeg har alt for meget tøj. Det er en skade fra Kenneths tid i branchen. Der kommer rigeligt på mine hylder. Alt for meget, vil mange nok synes.

I nogle år har jeg forsøgt mig med ikke udelukkende at bære sort, som ellers har været det eneste, du kunne finde i min garderobe gennem det meste af mit voksenliv. Nu vidner hylderne om forsøget på at blive lidt mere farverig og faktisk er jeg nødt til at erkende, at det ikke er gået rigtigt godt med de gode intentioner. Jeg kan ikke finde ud af det. Jeg elsker sort. Jeg kan lide at være klædt helt i sort. Med farveklatter altså. De må gerne være der, men…

Jo, jeg tror, at garderoben må stå for skud. Bagefter er man jo så utiltrækkende tilfreds med sig selv ;-)

Du vil sikkert også kunne lide