26

Mit værelse. Mit skatkammer.

Det er en stor luksus at have eget værelse, synes jeg. Det har vi allesammen her i huset. Kenneth har det største. Oline har to. Jeg har det, som er mest farverigt. Og tiltrækkende kan jeg konstatere, for det er ofte, at jeg kommer forbi og finder en af de andre i gang med at gennemrode alle mine skatte. De må gerne. Skatte er bedst, hvis man kan dele dem med andre.

Jeg har samlet alt det, jeg kan lide at beskæftige mig med. Mine akvarelfarver, mit bøttepapir og mit staffeli. Mine farveblyanter, kulstykkerne og stakkevis af perler. Jeg har bygget ekstra vægge med alle de bøger, jeg elsker at kigge i. Jeg har værktøj af enhver art stående allevegne og jeg har dimser nok til et helt liv. Jeg har rod og bunker allevegne. Det emmer af mig. Jeg kan lide det.

I dag har jeg tilbragt det meste af dagen på mit værelse. Det har været en god dag. Jeg holder meget af mit værelse.

You Might Also Like

26 Comments

 • Avatar
  Reply
  Hege
  13. september 2011 at 00:09

  Hahahaha!!! “Det.Skal. Gå. Enda.Ett.Nøste. I.Garnhylla! Det.SKAL!!!”
  For en fantastisk garnsamling du har Liselotte! Og eget rom! Det er jo luksus!

  Misunnelig hilsen fra Hege

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  12. september 2011 at 22:07

  Jeg holder vejret lidt og tænker – hvilken rigdom, at have sit helt eget værelse, med plads til lige det der passer bedst.
  … Måske jeg skulle overveje at arbejde hårdt på at gøre livet så surt for ungerne, at de helt af sig selv finder andre græsgange…
  På den anden side kan jeg vente. Der kommer en dag :)

 • Avatar
  Reply
  Mona
  12. september 2011 at 21:47

  Sikken et smagfuldt “rod”!!
  Hvor er du god til det Liselotte, jeg er lidt misundelig ( på den gode måde)!
  Du får det til at se godt ud på billederne, og dine ord giver den dybere dimension.
  Jeg nyder at følge din blog.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. september 2011 at 20:55

  Det ER luksus med eget værelse, så jeg nyder mit. Det er ikke alle forundt, så jeg er en heldig kartoffel :-)

 • Avatar
  Reply
  Rosa Cathrine Rensborg
  12. september 2011 at 20:02

  Hej Liselotte.

  Det er det vi alle går og drømmer om, men der går nok lige nogle år før det kan lade sig gøre herhjemme.
  Min mand savner også plads til sine cykler og mener helt bestemt at de skal hænge på vægge i stuen så alle kan se dem, for når jeg kan have 3 symaskiner og meget andet grej så kan han også have en cykel på væggen:-D

 • Avatar
  Reply
  Lene
  12. september 2011 at 19:10

  Håber du nyder aftenen inde på dit væresle eller ude i det færdige(?) køkken. God aften til jer alle 3 :-)

  • Avatar
   Reply
   Lene
   12. september 2011 at 19:10

   væresle er en speciel dialekt for værelse ;-)

 • Avatar
  Reply
  Bebiane
  12. september 2011 at 16:46

  Der er sikkert rigtig hyggeligt på dit værelse….med alle skattene. Her deler jeg også nogle af mine skatte….bare helst ikke dem der er lavet af chokolade *smil*

 • Avatar
  Reply
  Therese
  12. september 2011 at 16:38

  Det er totalt luksus, at ha’ sit eget værelse. Jeg håber også at jeg en dag får det, indtil da er jeg fint tilfreds med et hjørne af stuen :-)

 • Avatar
  Reply
  Lise
  12. september 2011 at 16:32

  Jeg er grøn af misundelse, her har manden værksted og sønnike stort skønt værelse – og jeg stuen.

  Drømmer om en dag at få eget rum, men i forvejen mangler vi et, men lejligheden byder bare på så meget andet jeg ikke vil undvære :0)

 • Avatar
  Reply
  Jane
  12. september 2011 at 11:33

  Jeg læser med stor fornøjelse din blok, Liselotte. Det finurlige sprog og din sans for små detaljer i hverdagen, som man let overser, hvis ikke man lige standser op og ser.
  Jeg læser og Ella’s blok, men kender kun Ella fra nettet (og vi har åbenbart gået på samme skole en periode).
  Til sagen, Jane: Ja, jeg vil høre, om du vil viderebringe til Ella, at når jeg aktiverer hendes netadresse, som ligger under mine Favorites, så kommer der 14 lamper, der bimler og bamler med virus. Det skete i aftes, og nu igen på job, hvor systemet helt og aldeles nægtede mig adgang til adressen pga. virus.
  Kunne du kontakte Ella i det fine hus og sige, at de måske skal have skadedyrsmanden ud, for de har virus ;-) i systemet??

  De bedste hilsner

  Jane

 • Avatar
  Reply
  Ulla
  12. september 2011 at 11:20

  Det er en gave at have sit helt eget… hvor man kan rå(o)de og regere helt selv…
  Dit ser dejligt ud…

 • Avatar
  Reply
  Mie
  12. september 2011 at 08:42

  Jeg kan dælme godt forstå, at de andre roder i dine skatte. Det kribler helt i mine fingre for lige at kigge lidt i dine skatte, for lige at ae det skønne garn bare lidt – Godt jeg ikke bor lige i nabolaget :-) Måske skal jeg arbejde lidt på at gøre MIT værelse til andet end et arbejdsværelse :-) Tak for kigget :-)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  12. september 2011 at 07:38

  Ja, det ser skønt ud. I mit hus er der for få værelser til at de voksne også kan få et, men alt godt kan komme til den, der kan vente. Om få år flytter min ældste hjemmefra og så skal hans værelse udstyres til vores helt eget soveværelse med plads til alle mine bøger. Åh, hvor kan man dog et øjeblik længes…;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. september 2011 at 06:52

  Jeg holder meget af mit værelse og jeg elsker faktisk, at det er mit univers, men stadig aldrig uden en tentakel ude i virkeligheden, for jeg har ingen dør og lukker den derfor ikke, men jeg er i den “stille” ende af huset, hvor der sjældent er ærinder, så fred er her :-)

 • Avatar
  Reply
  Louise
  11. september 2011 at 22:43

  Det er skønt at have sit eget værelse. Egentlig burde alle have det :)
  Hvis ikke du skulle have sådan en lækker garnkasse – hvem skulle så?!?

 • Avatar
  Reply
  Lene Møller
  11. september 2011 at 21:15

  Den garnkasse er da simpelthen farve-fantastisk! Er mega misundelig :-)

 • Avatar
  Reply
  Mia Folkmann
  11. september 2011 at 19:53

  Det burde være en menneskeret at have sit eget værelse. I øjeblikket bor vi tæt, lidt for tæt, kan jeg mærke, for jeg fungerer ikke helt så godt, når der hele tiden er snak og uro omkring mig. Jeg trænger til at lukke en dør – men det kommer nok. Alt kommer til den, der kan vente… ;-)

 • Avatar
  Reply
  Tante T
  11. september 2011 at 19:47

  Nuuuj :) Bare det var mig… Og altså, med godt 400 m2 burde det da vist også kunne lade sig gøre.
  Om ikke andet så i kælderen, – denne vinter, TAK ;)
  Kan godt forstå at din familie sniger sig ind på dit værelse. Det ville jeg også gøre, og jeg kan lege i flere timer uden at du hører mig. På ære…

 • Avatar
  Reply
  Sidsel
  11. september 2011 at 19:12

  Sådan der! Federeol med lune sager..uhadada. Jeg skal have reol. Set en i IKEA, der kan sættes hjul under. Der kan sættes skuffer i og låger. Smart, så kan jeg kombi som jeg vil. Og den er billig.
  Jeg vidste ikke at du tegnede og malede… men klart, selvfølgelig gør du det :-))

 • Avatar
  Reply
  Jonna
  11. september 2011 at 18:44

  Når jeg ser alt det flotte garn ville jeg ønsker mine strkke evner strakte til mere end” de sjal og det er unden mønster” som er det jeg kan finde ud af. Hyggeligt værelse kan godt forstå du holder af det.

 • Avatar
  Reply
  Susanne
  11. september 2011 at 17:48

  Sikke et skatkammer. Det er der desværre ikke mulighed for her på matriklen. Men jeg er snu. Jeg sniger mig ind på gæsteværelset. Det bliver mere og mere mit. Så gæster må finde sig i garnbunker og andre småting.

 • Avatar
  Reply
  GitteSP
  11. september 2011 at 17:46

  “Eget værelse” Det er SÅ sundt og SÅ godt for ens personlige råderum. Alle der har m2 nok burde straks indrette sig sådan.

  Jeg deler ikke adresse med nogen, mine piger er voksne og er for længst flyttet hjemmefra.

  Min kæreste har også sin egen adresse. Vi er heldige. Vi deler liv, men ikke adresse. Jeg har derfor ikke alene mit eget værelse – jeg har mit eget hus! Her har jeg samlet det som jeg holder af og som jeg nyder at være i – der er fin plads og det er indrettet så alle “mine” kan være her!

 • Avatar
  Reply
  mette
  11. september 2011 at 17:44

  Mums – det ser bare dejligt ud! Et meget fint værelse – sådan et sted man kunne lukke sig inde i og komme ud igen om en uges tid – altså hvis man havde espressomaskinen med derind : )

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  11. september 2011 at 17:43

  Ja, det ville jo være helt genialt :-)

 • Avatar
  Reply
  Olines
  11. september 2011 at 17:39

  Der er intet så skønt som sit eget værelse og tænk hvis der så indimellem var nogen der gad sig ” Gå ind på dit værelse” :)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)