Loading...
X

Styr på livet eller manglen på behovsanalyser

Kenneth aser med mørtel. Jeg vasker den ene maskinfuld tøj efter den anden. Måske gårsdagens oprydning alligevel slet ikke rækker til alt det rene. Jeg krydser fingre. Jeg skriver også huskeseddel, for vi er løbet tør for vigtige ingredienser i en hverdag; hundemad og toiletpapir. Ind imellem er der for lidt behovsanalyse og for meget impuls over vores indkøb. Så ender man her. På en søndag. Godt vi kender steder, som orker holde åbent til 20.00 for de, som glemmer at have styr på livet.

10 kommentarer til “Styr på livet eller manglen på behovsanalyser
 1. Trine F

  her i byen har vi en Fakta, der har åbent til kl. 21 hver eneste ugedag, så bare vi opdager manglerne inden da, kan det klares ;-D Hvilken lettelse for alle der ikke er helt så organiserede på alle områder.

   
  Svar
 2. Lisbeth Bula

  Så koselig å titte innom på en innesøndag hos deg sånn i begynnelsen av høsten.
  Jeg har god forståelse for manglende behovsanalyse for her i huset kan det være uker med full detaljstyring – og andre (som denne) med sjokk over at man gir seg i kast med avanserte retter uten å sjekke ingredienser og dertil ikke finner søndagsåpne butikker i byen lenger nå da sommeren er over.

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)