11

Lørdagslys udsigt

Tjørnevang er stille denne formiddag. Oppe i den anden ende af huset har jeg et par teenagere liggende, som sover i uforståelige evigheder og her i min ende ligger manden i mit liv under den varme dyne og sover skønhedssøvn. Han er også imponerende god til at sove, når han en sjælden gang får chancen. Det gør han i dag. Jeg vækker ham ikke. Han fortjener at sove længe. Mit køkken mangler kun detaljerne og en grundig rengøring nu. Det er mest hans fortjeneste.

Jeg nyder stilheden. Kaffen er indenfor rækkevidde, radioen underholder og jeg har fundet hækletøjet frem. Snart er jeg i mål, men jeg vil gerne, at det farverige tørklæde er langt. Rigtig langt, så jeg klør på, for jeg vil ikke begynde den tiltrængte rengøring, før resten af huset er oppe. Ventetiden er godt investeret i striber, tænker jeg, mens jeg glæder mig til at nå i mål med køkkenet.

Lørdag skal nok blive en fantastisk dag :-)

You Might Also Like

11 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  24. september 2011 at 11:56

  Det var den helt perfekte lørdag morgen efter min smag. Der er stadig teenagere, som sover, men Kenneth er oppe og om lidt kan jeg få lov til at svinge en støvsuger :-)

 • Avatar
  Reply
  Ine
  24. september 2011 at 11:53

  Perfekt lørdag morgen!!!
  Nydelige farger på skjerfet:)

  Ha en flott lørdag!!

  Ine

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  24. september 2011 at 11:24

  De farger du bruker .. jeg får lyst til å kopiere!
  Bare simpelthen fantastiske!
  Og jeg gleder meg til å se kjøkkenet i all sin prakt!!

 • Avatar
  Reply
  Mette
  24. september 2011 at 10:39

  Ja, sommetider er søvn godt for alle parter. Lørdag er en fantastisk dag for solen skinner fra en skyfri himmel og lader os alle tro, at det ikke lakker mod oktober, men stadig er en dejlig sensommerdag. Sådanne dage skal nydes og det kan kun gå for langsomt…:-)

 • Avatar
  Reply
  berit
  24. september 2011 at 10:39

  det ser virkelig flott ut ! kan vi få noen nærbilder ?

  god lørdag til deg : )

 • Avatar
  Reply
  Charlotte Rosenbeck
  24. september 2011 at 10:21

  Flot foto, flot formulering: “Ventetiden er godt investeret i striber” :-)
  Håber, du får en fortsat skøn stribedag :-)

 • Avatar
  Reply
  Charlotte
  24. september 2011 at 10:19

  Nu har jeg kigget og kigget på dit og Hannes tørklæde, er det muslinger med mellemrum, der er hæklet?

  Hilsen og rigtig dejlig solrig lørdag til dig

  Charlotte

 • Avatar
  Reply
  hej
  24. september 2011 at 10:09

  Hej
  det er da den perfekte morgen. Det er kanon flot halstørklæde, der kan vel ikke komme en opskroft på det en eller anden dag…
  have en skøn dag

 • Avatar
  Reply
  mette
  24. september 2011 at 10:01

  God lørdag til deg, og lykke til med kjøkkeninnspurten.

 • Avatar
  Reply
  jeanette hegaard
  24. september 2011 at 10:01

  Det ser skisme godt ud!

 • Avatar
  Reply
  Hjortebjerg
  24. september 2011 at 09:39

  Skønt skønt tørklæde du tryller frem! Sådan en meter (eller 2) humørspredende hæklelykke skal ikke undervurderes når efteråret snart banker på. Fantastiske farver:-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)