33

Jeg er så pokkers stolt eller hvordan Kenneth skiftede spor og endte med at være glad dagen lang…

Der er flere, som har sendt mig en mail med besked om, at Kenneths butik er nævnt i Hendes Verden. Tusinde tak for at ulejlige jer med at gøre det. Selvfølgelig vidste jeg godt, at der var en chance for, at det ville ske, for Ellen var her for at hente garn for mange måneder siden. I den forbindelse kunne hun op af tasken trække denne smukke kjole/tunika, som allerede var strikket færdig i Kenneths garn, så jeg har set modellen og den er meget, meget smuk, synes jeg.

Modellen er strikket i Kenneths Blackhill Højlandsgarn og han får sådan en fin omtale i bladet. Den er mere end velfortjent, synes jeg. Han går aldrig på kompromis med kvaliteten og han sælger garnet til en pris, som er mere end fornuftig og ofte under halvdelen af, hvad du skal betale andre steder.

Ellen er uddannet fra Skals Håndarbejdsseminarium og arbejder blandt andet med at designe strikmodeller. Hun har også lige startet egen blog. Jeg glæder mig til at følge med i hendes verden. Måske vi får flere glimt af hendes udviklingsarbejde og ikke mindst hendes endelige modeller.

Jeg er stolt af Kenneth. Jeg synes, at han gør det godt. Han er alene og han knokler. Jeg er svært imponeret og fuld af beundring. Når jeg nogen gange savner ham, husker jeg bare mig selv på, at han traller og fløjter og er glad. Arbejdsglæde er så uendelig vigtigt.

Om en uge får vi ham for os selv, Oline og jeg. Det glæder vi os til, selvom vi håber, at han lægger fløjten herhjemme ;-)

Du vil sikkert også kunne lide