Nej, det er ikke møllen, der er interessant…

Der er taget mange billeder i Amsterdam. Rigtigt mange. Oline har fotograferet. Christian har fotograferet. Jeg har fotograferet.

Der er mange gode billeder. Der er mange smukke, sjove eller sære motiver. Der er masser af farver, bevægelse og steder værd at huske. Der er de sjoveste og smukkeste billeder af Oline. Der er herlige billeder af Kenneth og sjove af Christian. Der er unormalt mange billeder af mig. Der er så mange motiver at vælge mellem. Alligevel er billedet ovenfor et af mine yndlinge.

To dejlige mennesker med overskud, omsorg, kræfter, grin, glæde og galskab. Det husker jeg, hver gang jeg ser billedet.

Relaterede skriv

7 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  23. oktober 2011 at 10:33

  De er et par seje gutter. Ikke på grund af hestehalerne, men på grund af alt det de er og har været. De er dejlige :-)

 • Svar
  Benedikte
  22. oktober 2011 at 22:29

  Fuld af kærlighed :)

 • Svar
  Karin
  22. oktober 2011 at 21:54

  …Og hestehale ;-)

 • Svar
  Dorthe
  22. oktober 2011 at 21:10

  Velkommen hjem. Det lyder til, at firkløveret har haft en dejlig ferie.
  Fint billede, især når dine smukke ord om ‘drengene’ sættes til.
  Pudsigt, at såvel mor som datter er i selskab med mænd med lange lokker… *ss*

 • Svar
  Ulla
  22. oktober 2011 at 19:53

  Dine ord gav billedet en helt ny dimension….

 • Svar
  Lise Lorenzen
  22. oktober 2011 at 17:22

  Goddag med dig *sms* (:

  Tænkte på om vi ikke skulle bytte link da jeg syns din blogger er så spændene smuk og altid noget at byde på (: Håber du går forbi min blog og skriver en lille sød hilsen i min GB så ville jeg være dig rigtig glad (:

  Knus Lise

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   22. oktober 2011 at 18:09

   Tak for de pæne ord, Lise, men jeg bytter ikke links :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)