16

Mandagskampklar

I dag er en kombinationsdag af dem, jeg elsker. Først hygge med Lone på kontoret og så ud at tolke. Hænderne op og en spirende fornemmelse af, at jeg stadig husker og kan. Jeg er nok rusten, men det forandres hver gang, jeg får chancen og jeg er vild med det.

Om lidt vil jeg køre ind og tænde stearinlys, brygge te og vente på, at Lone ankommer. Hendes dyne er et skarn og voldsomt interesseret i, at hun bliver hjemme. Det er en kamp hver morgen, har jeg ladet mig fortælle og ind imellem kan jeg næsten se det på hende, når hun kommer. Hun har mærker i både ansigt og krop efter kampen. Pudemærker. Krøllede kinder og varme arme. I ved, den slags, som vi andre også kommer ud for ind imellem. Lones dyne er bare en tand mere aggressiv, er min fornemmelse. Stakkels Lone…

Der ligger sjove timer forude. Det er i orden med mig. Jeg er klar.

You Might Also Like

16 Comments

 • Avatar
  Reply
  anette lyskjær
  31. oktober 2011 at 22:44

  Tak Liselotte – den mulighed har jeg aldrig overvejet. Tror jeg bytter dyne med min husbond et par dage.
  Mon det kan være sådan en aggressiv kamp-dyne vi har fået i huset. Måske er det grunden til hans alt for sjældne oplevelser af morgenstund har guld i mund. Stakkels mand!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   1. november 2011 at 06:40

   Jeg er bange for, at det ikke nødvendigvis er forklaringen, Anette. Herhjemme har jeg også en mand, som sjældent oplever morgener… og vi har dobbeltdyne ;-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  31. oktober 2011 at 21:58

  Jaså, det er det som skjer når jeg har vanskeligheter om morgenen?
  Men dynen vil jeg ikke være foruten, jeg får heller slåss litt for å komme opp! :)
  Håper dere hadde en fin dag sammen!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   1. november 2011 at 06:40

   Vi var faktisk kun sammen i ganske kort tid, Marianne… så var vi ude i verden og gøre en lille forskel :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  31. oktober 2011 at 17:53

  Både Lone og jeg klarede og gennem dagen, men ikke uden udfordringer. Godt vi kan grine :-)

 • Avatar
  Reply
  Jette
  31. oktober 2011 at 12:18

  Din hverdagsblog giver mig både ‘feel good’ og anerkendelse af, at hverdagen og livet kan kræve, at man er ‘kampklar’. For mig er det bla. begrebet ‘arbejdsliv’, som er en udfordring på min frihedstrang og kræver ‘kampgejst’. Er veluddannet, har fint job på deltid og burde ikke klynke. Men drømmer alligevel om at slippe for at være ‘kampklar’ på arbejdsfronten. Tak fordi jeg kan plukke af dine ærlige betragtninger og bruge dem til at anerkende mine egne følelser

 • Avatar
  Reply
  Kagekonen
  31. oktober 2011 at 10:48

  Aggressive dyner er så belastende… de er næsten værre end tunge dyner der med lange fangarme gør det umuligt at komme ud af fjerene om morgenen.

  Jeg er heldigvis så priviligeret, at jeg som regel kan vente til dynen synes det er tid til at give slip.

  God mandag til dig.

 • Avatar
  Reply
  Bodil
  31. oktober 2011 at 09:03

  Som du kan beskrive hverdagens liv og “genvordigheder” på en superfin måde Liselotte….pudemærker etc :-)

  Er spændt på at se hvilke gode lopper du har fået fat i….sikkert skønne ting!

  God mandag til dig :-)

 • Avatar
  Reply
  Sidse
  31. oktober 2011 at 08:36

  At tolke må være en disciplin, som skal fintrænes. Respekt for færdigheder af den slags. God kamp!
  Uha, sådan var dynen i sine unge dage, eller rettere i mine unge dage, da dynen er udskiftet mange gange siden. Nu ville jeg ønske at dynen indimellem ville klamre sig lidt mere fast til mine øjenlåg og lemmer. (c:

 • Avatar
  Reply
  Beate
  31. oktober 2011 at 08:13

  Med gårdagens loppis i baklommen kan ikke denne dagen bli annet enn god, gleder meg til å få se småskattene når de er klare for “offentligheten”. Ha en fin mandag!
  :)Beate

 • Avatar
  Reply
  Tante T
  31. oktober 2011 at 07:53

  Det er sjovt som dyner er forskellige! Jeg har ingen problemer med min sommerdyne, – men i det øjeblik jeg skifter til min vinterdyne, så får piben en helt anden lyd…
  God mandag, Liselotte ;)

 • Avatar
  Reply
  Kong Mor
  31. oktober 2011 at 07:44

  Den slags dyner kender jeg godt!! ;) De er ikke rare at være i nærheden af.
  Elsker at du tænder lys hele tiden!
  Det lyder sjovt med at tolke. Er det ikke ligesom det med at køre på cykel??

 • Avatar
  Reply
  Steinkjerringa
  31. oktober 2011 at 07:33

  Så heldig Lone er som etter kampen med dyna, får møte deg med levende lys og nytrukket te, jeg skulle gjerne ha byttet med henne. Min dag starter veldig “laidback” med student som gjør jobben og jeg som observerer kun… Ha en deilig dag!

 • Avatar
  Reply
  Dorthe
  31. oktober 2011 at 07:19

  Fantastisk rammende beskrivelse af kampen med dynen. Må erkende jeg har en dyne af samme slags som Lone ;-) Hav en dejlig dag – det ved jeg at jeg får :-)

 • Avatar
  Reply
  Ulla
  31. oktober 2011 at 07:01

  Dejlig dag til dig Liselotte.
  Min starter med en times Zumba, så er JEG mørbanket, ikke af dyne, men at tempo.
  Jeg bliver så vældig tilfreds med mig selv bagefter;OD

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  31. oktober 2011 at 06:59

  Stakkels Lone ;)
  Rigtig god mandag til dig – den bliver monstergod, jeg kan bare mærke det :)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)