13

Fredagssmør

Fredag blev akkurat den dag, jeg havde drømt om. Jeg brugte tid på at være. Ikke ret meget andet.

Måske slap der et grin ud mellem sidebenene og jeg skal heller ikke kunne afvise, at der har været ironi og sarkasme involveret i eftermiddagen og aftenens omgang med andre, levende væsner, men hvor jeg dog nød dagen, som blev tilbragt omkring langbordet og med kort, raflebæger, kaffe, ostemadder og diverse tekniske vidundere indenfor rækkevidde. Nu er Annemette også hooked på Wordfeud. Ha!

Annemette kørte først hjem efter en god omgang lam, lidt flere grin og lidt tv. Hun og mor følger med i Vild med dans og jeg fatter ikke en snus, når de slynger om sig med navne, men det bedste var, at min svigerinde, som lå halvsløj til tørre på en sofa i Valby, bidrog via sms med aftenens morsomste kommentarer. Det har sandt for dyden ikke været nogen fornøjelsesrejse, hun var på, da hun lå der på sofaen. Måske noget feber, en heftig romtoddy og savnet af Annemette (hvem forstår nu det?) har været medvirkende årsag, men indebrændt er ikke for stærkt et adjektiv at bruge.

I dag er ingentings dag. Sovende teenagere. Sovende husbond. Sovende hund. Stilhed. Måske jeg skulle brygge en kop kaffe? Jeg tror det. Ah, det er lørdag :-)

You Might Also Like

13 Comments

 • Avatar
  Reply
  Rikke
  6. november 2011 at 21:14

  Det sker aldrig herhjemme, at jeg når op før ungerne, jeg misunder dig nogle gange din morgenkaffe i stilhed. Jeg skal dælme tidligt op for at nå det. Måske ville det være det værd? :)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   7. november 2011 at 07:43

   Din tid kommer også, Rikke. Om nogle år bliver de ikke til at rive ud af sengen… ever ;-)

   • Avatar
    Reply
    Rikke
    7. november 2011 at 14:54

    Og jeg kan allerede nu mærke, hvor meget jeg kommer til at savne det :) Små fødder der kommer trippende ind, små kolde tæer der kravler op under dynen, duften af en lille sovetryne, der efter et par minutter siger at nu er det tid til at stå op. Tænk, pludselig er det overstået, suk.

 • Avatar
  Reply
  Hjortebjerg
  5. november 2011 at 21:31

  Jeg er gået hovedkulds i samme fælde som Annemette, efter det tidligere indlæg du havde skrevet om Wordfeud. Det er jo forfærdeligt så afhængig man bliver…og tosset når spillet ikke anerkender et ord som jeg er sikker på, mindst 2 andre mennesker på denne jord bruger:-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   6. november 2011 at 09:03

   Det er SÅ sjovt, men alle bliver vist momentant aggressive, når den ordbog undlader godkendelser af indlysende gode og fornuftige ord ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. november 2011 at 09:27

  Det er alt for vanskeligt og heller ikke morsomt dagen efter med de kommentarer, men de var rigtigt sjove i øjeblikket, Sidse :-)

  I kan tro, at jeg nyder :-)

  • Avatar
   Reply
   Sidse
   5. november 2011 at 09:41

   Sådan er det med stemninger, de er bedst når de er oplevet… i oplevelsens nuhed.

 • Avatar
  Reply
  Sidse
  5. november 2011 at 09:22

  Bliver godt nok nysgerrig på de der sms kommentarer… og ville i den grad gerne have en søster… Bare lidt!

 • Avatar
  Reply
  GitteSP
  5. november 2011 at 09:07

  Åhh – disse stille morgener er så dejlige især weekend-morgenerne….. god nydning!

 • Avatar
  Reply
  yt
  5. november 2011 at 09:04

  Lydder som en forrygende god ide ;)

  Yt, som skal på job.

  Yt

 • Avatar
  Reply
  Therese
  5. november 2011 at 08:56

  Gør det, Liselotte. Jeg nyder også roen, med kaffekoppen ved min side. Kjæresten sover, Spunken sover og Katten sover. Ahhhh :-)
  Ha’ en dejlig lørdag.

 • Avatar
  Reply
  Helvig
  5. november 2011 at 08:55

  Ja det er lørdag og jeg håber du får en god en af slagsen.;-))

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)