Loading...
X

Formiddagsfornemmelse

Huset er stille. Her er kun os selv. Èn enkelt hund, hans mennesker og resterne af nogle skønne juledage er hvad der er tilbage efter dette års jul. Det summer stadig i ører og krop efter al den sjælsfløde, jeg har fået del i og jeg synes faktisk, at morgenen er tom og meget stille, på trods af min forkærlighed for de stille alenemorgener. I nogle dage har jeg delt morgenen med min svigerinde. Ved langbordet har vi indledt dagen med stille og blid snak, kaffe og håndarbejde. Det kan jeg savne, kan jeg mærke.

Jeg rydder lidt til side, men enes hurtigt med mig selv om, at det kunne hænde at larme for meget. I stedet sætter jeg mig og nyder kaffen. Jeg har ferie. Det skal man da i grunden huske at nyde.

16 kommentarer til “Formiddagsfornemmelse
 1. Sandra

  Søde Liselotte. Tak for en så skøn blog og alle dine fine beretninger om hverdagens små og store udfordringer. Jeg ønsker dig og dine et godt og lykkebringende nytår. Må 2012 bli ligesom du ønsker dig <3
  Tanker og virtuelle knus Sandra

   
  Svar
 2. Katrine

  Ja! Nyd din ferie. Og den stille morgen. Og den varme kaffe. Jeg har selv fået en stille morgen, mens resten af huset snurrede i deres senge. Inkl. hunden, som er lykkelig for en sovemakker. Jeg elsker de morgener, hvor roen har overtaget, og jeg kan starte stille op.
  God tirsdags-ferie-dag til dig, Liselotte! :-)

   
  Svar
 3. Lis

  Julen skal nydes og oprydningen tages i små bidder. Sådan er det her. Det må gerne brede sig som ringe i vandet, så alle husker at nyde, nyde nuet og det som er.

  Kh. Lis

   
  Svar
 4. Birthe Pedersen

  Dejligt at du nyder ferien, det gør jeg også. Har siddet lige så stille med kaffen og håndarbejde, indtil jeg synes at energien var der igen.

  Har lige fået gjort materiale klar til udstilling – så om lidt må jeg ud af huset for at få hængt billeder op – håber så på at der er nogen der gerne vil købe lidt af dem.

  Håndarbejdet er i øjeblikket små babytrøjer, bukser og huer, da jeg ikke har kunnet lade være selvom det først er til sommer jeg skal være farmor igen.

  Jeg ønsker dig og dine en godt nytår og et skønt 2012

   
  Svar
 5. Gittesp

  Åh, ja – de stille morgener… de er guld værd. Nyd dine syvsovere giver dig muligheden for at nyde dem – og fortsat god feriedag :-)
  Jeg har også ferie – men kæresten måtte af sted på job.

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)