21

Og ind imellem lignede til forveksling

Du godeste en gusten dag! Gråt i gråt. Den startede sådan her…

Og sluttede sådan her…

Ind imellem lignede…

Det var til gengæld i dag, jeg fik permanent opholdstilladelse. Altså på et af tolkestedernes parkeringsplads forbeholdt personale.

Jeg plejer at ankomme, finde en plads og stæse tværs gennem området, forcere en bunke trapper og kaste mig ind på kontoret, bede dem håndskrive en lap med “Liselotte må godt parkere på området, men kun i dag den 19. januar 2012”, kun for at returnere tilbage ned ad trapperne og tværs gennem området, placere den midlertidige tilladelse i forruden, gribe tasken og styrte tilbage tværs gennem området, forcere den tidligere beskrevne bunke trapper, passere kontoret og fortsætte op gennem trappeskakten til målet endelig er nået og jeg kan komme i gang med det egentlige arbejde.

Det holdt hårdt med den permanente, men vedholdenhed kan gøre enhver citronmund mør. Jeg taler af erfaring. Jeg er jo frygtelig irriterende at have rendende i tide og utide, for de kan udstede midlertidig opholdstilladelse. Nu fik jeg så endelig den permanente. Monteret i egen plastiklomme og placeret strategisk i passagersiden og synligt fra stort set enhver udfordrende placering, vagten måtte vælge at indtage på pladsen, når han kontrollerer karetens relevans. Det skulle jo nødig hedde sig.

Og så er det vist tid til sofa! Og tykke, uldne sokker. Og ikke andet.

You Might Also Like

21 Comments

 • Avatar
  Reply
  Inge-Lise Særkjær
  20. januar 2012 at 08:05

  Hej Liselotte. Det lille billede, du har her i siden af din blog med “Livet er ikke let – bare fantastisk” – Er det et, jeg må låne til Facebook eller er det dit helt eget design?
  Kh Inge-Lise

 • Avatar
  Reply
  Marianne Bentzen
  19. januar 2012 at 21:47

  Ja som flere af de andre kvikke bloglæsere, har jeg også fået et godt grin over dig på sofaen iført uldsokker hihi
  Kh Marianne

 • Avatar
  Reply
  Mette
  19. januar 2012 at 21:29

  Vedholdenhed betaler sig. I min parkeringskælder på arbejdet er det også særdeles attraktivt at få en permanent parkeringstilladelse, så jeg forstår din glæde.

  Dagen i dag var smuk. Jeg nød at gå igennem parken på vej hjem fra arbejde i strålende solskin. Januar har været særdeles gavmild med solskin og mildt vejr…

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  19. januar 2012 at 20:50

  Jeg havde helt opgivet andet end gråt i gråt, og sørme om der så ikke faldt de mest romantiske Disneyagtige store fnug og dækkede hele skolegården, cykelstier og alle andre flader, da først mørket var faldet på her til aften.

  Det er nok væk i morgen, men så nyder jeg så længe det varer.

  Tillykke med den permanente :)

 • Avatar
  Reply
  Camilla
  19. januar 2012 at 20:50

  Jeg gennemlevede hele denne lange grå dag med tømmermænd, stik den :-D

 • Avatar
  Reply
  Bea
  19. januar 2012 at 20:33

  Det er vi som har hatt solen og fargene i dag, etter lange uker i vintermørke!
  Men vi kan godt dele en annen dag!
  :) Beate

 • Avatar
  Reply
  Hybel
  19. januar 2012 at 20:23

  Sikke et kedeligt vejr I har deroppe nordpå – derimod må man være så hjerteligt at spørge om en lille teknisk deltaje – din svar funktion på kommentaren`- hvilken plugin eller kode bruges der. Synes den er ganske smart …

  Happy Torsdag herfra

 • Avatar
  Reply
  Tante T
  19. januar 2012 at 20:04

  Ti hi :) Jeg fik også lige et billede på nethinden, og griner sammen med Aya :) :)
  Ha´ en skøn aften, – med eller uden uldsokker…

 • Avatar
  Reply
  Lis
  19. januar 2012 at 20:03

  tillykke med tilladelsen ….. og fødselsdagen …..
  vejret er helt sikkert ikke din skyld men en eller anden som tilfldigvis er født samme dag som dig …. men vi leger da bare at du er her på Sicilien hvor vejret i dag har været sol, sol og atter sol selv om det har været køligt ….
  ummmmmmmm sofa og sokker…. håber du har tændt op for varmen så du ikke kommer til at fryse

  knus og stadig god fødselsdag…
  Lis

 • Avatar
  Reply
  henriette
  19. januar 2012 at 19:09

  Var det vist ikke på tide med den tilladelse.. Jo det tror jeg nok. Tillykke med den. Her har dagen også været noget lunken i farverne, MEN jeg har erhvervet mig de fedeste snørebånd i Netto. Ved endnu ikke hvad jeg skal bruge dem til, men de kan live enhver grå dag op. Det er helt sikkert :) Der ligger et foto af dem på bloggen.

  Jeg anbefaler strik og varme i aften. Det er det eneste der virker når det er januar og regnvejr.
  Kh Henriette

 • Avatar
  Reply
  Mille
  19. januar 2012 at 18:47

  er det poul paghsgade? kender godt de trapper :-D

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  19. januar 2012 at 18:26

  Thihi – ja Aya gav lige fantasien et ekstra skub – men i min fantasi verden så du fantastisk ud iført sofa og sokker .

  Dejlig aften:)

 • Avatar
  Reply
  Ulla Røjkjær
  19. januar 2012 at 18:23

  Jeg ser dig for mit indre blik…
  Som en tegneseriefigur, hvorfor ved jeg ikke, men jeg skal love dig, det er på den absolutte gode måde!
  Først løbende over torv og stræder med krøller, frakke, taske og paraply flagrende efter dig. Derefter truende med paraplyen til du får din vilje.
  Træt og udmattet kommer du hjem og du slænger dig i sofaen med, nej det kan man da ikke! Mener du virkelig KUN!, griner. Filmen er knækket og jeg kigger den anden vej…
  Du fortæller så malende at jeg ikke kan lade være med at klukle.

 • Avatar
  Reply
  ThinkingSpace
  19. januar 2012 at 18:10

  – og tak Aya, for det billede på min indre skærm. :-D

 • Avatar
  Reply
  ThinkingSpace
  19. januar 2012 at 18:08

  Det grå har synedes uendeligt idag. Hvor ville jeg give meget for et par snehvide dage med klar frost og blå himmel, men jeg er bange for, at vi opbrugte kvoten sidste år. :-/

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   19. januar 2012 at 18:12

   Det der med snedrys, hvidt landskab og klingende frost er vist ikke i år, Erika. Til gengæld er der allerede fuglesang og erantis ;-)

 • Avatar
  Reply
  Karin
  19. januar 2012 at 18:08

  Jeg beklager! Det er min fødselsdag og dette var det vejr jeg kunne præstere ;-) Håber lidt sofa og uldsok kan hjælpe lidt på det…

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   19. januar 2012 at 18:11

   Tillykke Karin… og jeg er da sikker på, at det ikke er din skyld… alene ;-)

   • Avatar
    Reply
    Karin
    19. januar 2012 at 23:11

    Haha – nej, det kan det umuligt være, men lidt måske ;-) Og tak!

 • Avatar
  Reply
  Aya
  19. januar 2012 at 18:05

  Er der noget mere sexet end damer kun iført sofa og uldsokker? ;-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   19. januar 2012 at 18:10

   Ha ha ha… nej, det er der fandeme ikke, Aya! ;-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)