15

Godheden vil ingen ende tage…

Sådan at lande hjemme på pinden med bilen fuld af ungdom og varm kaffe indenfor er slet ikke så ringe endda. Faktisk forekommer det mig at være noget af det bedste, der kan ske, så jeg var svært tilfreds for et øjeblik siden, da jeg slog døren op til weekenden. Jeg skal nok arbejde i morgen, men indtil da er det weekend for fuld udblæsning.

Fredag er efter min mening ugens bedste dag. Det er her, jeg kan mærke skuldrene falde ned, roen falde på og hyggen snige sig ind i alle kringelkroge. Det er fredag, jeg er ligeglad med kaos og nullermænd. Det er også fredag, jeg udvikler overbærenhed overfor tabte jakker, umage sokker og hundehår i sofaen. Det er fredag, jeg finder mig i næsten alting. Med måde…

Det er fredag, der levner tid og plads til strik ved langbordet uden smålig hensyntagen til opvaskemaskinens signal til tømning, vaskemaskinens krav om en påfyldning og i stedet indbyder til dans på køkkengulvet, kildetur i sofaen og alvorssnak med unge mennesker, som har rigeligt at tumle med. Heldigvis er fredag også et ocean af tid, så vi tager os den, der er nødvendig. Og krammer og griner.

Fredag er bare yndlingen efterfulgt af lørdag og søndag og enhver dag, som levner plads til at være. Heldigvis er det dem, der er flest af, men fredag er og bliver særlig i min bog. Ah, det er fredag :-)

Du vil sikkert også kunne lide