15

Godheden vil ingen ende tage…

Sådan at lande hjemme på pinden med bilen fuld af ungdom og varm kaffe indenfor er slet ikke så ringe endda. Faktisk forekommer det mig at være noget af det bedste, der kan ske, så jeg var svært tilfreds for et øjeblik siden, da jeg slog døren op til weekenden. Jeg skal nok arbejde i morgen, men indtil da er det weekend for fuld udblæsning.

Fredag er efter min mening ugens bedste dag. Det er her, jeg kan mærke skuldrene falde ned, roen falde på og hyggen snige sig ind i alle kringelkroge. Det er fredag, jeg er ligeglad med kaos og nullermænd. Det er også fredag, jeg udvikler overbærenhed overfor tabte jakker, umage sokker og hundehår i sofaen. Det er fredag, jeg finder mig i næsten alting. Med måde…

Det er fredag, der levner tid og plads til strik ved langbordet uden smålig hensyntagen til opvaskemaskinens signal til tømning, vaskemaskinens krav om en påfyldning og i stedet indbyder til dans på køkkengulvet, kildetur i sofaen og alvorssnak med unge mennesker, som har rigeligt at tumle med. Heldigvis er fredag også et ocean af tid, så vi tager os den, der er nødvendig. Og krammer og griner.

Fredag er bare yndlingen efterfulgt af lørdag og søndag og enhver dag, som levner plads til at være. Heldigvis er det dem, der er flest af, men fredag er og bliver særlig i min bog. Ah, det er fredag :-)

You Might Also Like

15 Comments

 • Avatar
  Reply
  Benedikte
  27. januar 2012 at 23:50

  Om fredagen har jeg også en helt speciel følelse. Fredag er særlig!!
  Jeg glæder mig til at begynde at opleve fredagen som det den i virkeligheden er, igen. Dagen hvor weekenden begynder. Yay…
  God weekend!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   28. januar 2012 at 00:26

   Ja, jeg har læst om din store beslutning, Benedikte og jeg håber, at den viser sig at være helt rigtig for dig :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  27. januar 2012 at 18:49

  Jeg opdagede, at nullermænd og hundehår ikke løber nogen vegne. De venter pænt på, at vi får tid og det blev så ikke i dag, for der er i stedet hygget og det bekom os alle vel. Alle os, der ikke arbejdede, for chefen har haft frygteligt travlt og er først lige kommet ind for et øjeblik siden, den stakkel :-)

 • Avatar
  Reply
  Elisabeth
  27. januar 2012 at 18:06

  Eeeeelsker fredag!!!!

  God helg Liselotte.

 • Avatar
  Reply
  Mette
  27. januar 2012 at 17:54

  Trækker vejret dybt, da jeg kommer ind i bryggerset og er ved at vælte i en sort Viking støvle str. 37. Støvler, skoletasker, vanter og huer i et virvar fra 4 drenge fylder en del i mit bryggers. Her er ingen hunde, men masser af beskidte spor ud i køkkenet. Jeg trækker vjret dybt og hører deres høje latter inde fra ét af værelserne. Jeg kæmper mig igennem og ind i køkkenet, hvor lemmedaskeren på 13 glad stikker hovedet ud og siger “Hej mor”.

  Jeg gik ind og lavede kaffe og tænkte med sindsro, at der ville være lidt for mine drenge at rydde op, når vennerne engang tager hjem – i aften efter X factor….Fredag er skøn. Tak fordi dit indlæg lige hjalp mig til at trække vejret langt ned i maven….:-)

 • Avatar
  Reply
  Lisbet Bula
  27. januar 2012 at 17:10

  Du hjalp meg over det!!jeg hadde lyst til å brøle når ingen var der for å bære varer inn fra bilen og trappa var full av snø. Oghundehårene lå i små hauger ved gulvl listene. Jeg lar være å brøle. Jeg tar en kaffe og har satt igang tenåringer på kjøkkenet

 • Avatar
  Reply
  Lene
  27. januar 2012 at 16:53

  God fredagsnydning :-)

 • Avatar
  Reply
  Jeanne
  27. januar 2012 at 16:30

  Fredag er jo altid skøn med afslapning sammen med husbonden og strikketøjet.
  Har et spørgsmål angående Today I love… Kan se et billede hvor det sner. Har set billedet i anden sammenhæng, pinterest, men når jeg pinner det, er det bare et still billede, ærgerligt, men mangler jeg et eller andet program, så det samme også kan ske på min Mac? Er en novice på dette område, smiler. Fortsat god fredag og week-end.
  Hilsen fra Sydfyn Jeanne

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   27. januar 2012 at 18:48

   Hmmm… nej, jeg tror såmænd ikke, at du mangler noget program, Jeanne. Du burde bare kunne gemme filen…

  • Avatar
   Reply
   Therese
   28. januar 2012 at 14:00

   Det samme sker på min Mac… Ved ikke om det er en Mac-ting, men spørger Kjærsten når han er i nærheden :-)

   • Liselotte
    Reply
    Liselotte
    29. januar 2012 at 11:12

    Måske det er en af Mac’ens små velsignelser ;-)

 • Avatar
  Reply
  Therese
  27. januar 2012 at 16:28

  Fredag er helt bestemt favoritten. Lige efter den, kommer lørdag formiddag :-)

 • Avatar
  Reply
  Britta A
  27. januar 2012 at 16:25

  Ja det er fredag.. Fredag.. Fredag og hvor skønt ! Rigtig god week end !! (-:

 • Avatar
  Reply
  Dorthe Johansen
  27. januar 2012 at 15:10

  Ja fredag er gudeskøn, men lige denne fredag har jeg netop ikke som planlagt tid at strikke af den vidunderlige blackhill uld fra garnudsalg.dk….men i aften uhmmm I´ll be back :-)

  Go weekend

 • Avatar
  Reply
  Mia Folkmann
  27. januar 2012 at 14:41

  Fredag har også altid været min yndling… ;-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)