34

Det er også mit arbejde eller hvordan jeg bliver frygtelig afledt af ren begejstring

Kenneth er så utrolig dygtig til at finde fantastiske fibre til meget fordelagtige priser ind til Garnudsalg. Han lader sig aldrig begrænse af geografi og derfor når han rundt i hele verden, når han leder efter lige netop det, han synes, at vi strikkere skal have tilbudt.

Han spørger sjældent mig til råds, for jeg er vist sådan lidt kedelig og også meget fantasiløs og praktisk orienteret, så jeg er ikke sjov at lege med. Han går bare i gang og han forfølger gerne en idé eller et godt tilbud.

Han lader sig aldrig begrænse af smalle sortimenter, for hvis fibrene er luksuriøse, lækre og til en pris, som kan gøre os glade, kan garnet indfarves. Som sagt, så gjort.

Der er i alt kommet ni forskellige farver i den lækre kvalitet. De bliver vist listet i løbet af aftenen inden weekenden eller lige i starten af den og prisen bliver mere end rimelig.

Her har han fundet en skøn blanding af en rund tredjedel babyalpaca, en tredjedel Super Kid Mohair og en tredjedel Virgin Merino Uld og de sidste få procent i viskose for holdbarhed og stabilitet. Garnet er helt utroligt lækkert. Det er blødt som en barnenumse og lige til at strikke op på pind 4 – 5,5, så det passer perfekt til de fleste af mine yndlingspinde.

Garnet er indfarvet efter hans specifikationer og det er altid spændende at modtage sådan en sending, for intet er sikkert, før man står med fibrene i hænderne. Han er tilfreds. Det forstår jeg godt. Farverne er helt vidunderlige og har en dybde, der imponerer. Jeg får straks lyst til at strikke af det. En cardigan til Oline i den smukke grønne. En sweater til Kenneth i den klædelige brune eller måske koksgrå og hvad med den lilla? Eller den honningfarvede? Eller granatæblet…

Oven i det er der også lige kommet endnu en lækker sending. Et par smukke farver i Super Kid Mohair i en tykkelse, som er egnet til håndstrik. Mon ikke de bliver solgt til en slik. Jeg tror det.

Han er pokkertagemig dygtig til at finde garn, som de fleste kan købe uden at lade sig ruinere. Jeg er stolt af ham, men allervigtigst er jeg så utrolig glad for, at han har fundet noget, han virkelig brænder for. Han går glad på arbejde hver eneste dag. Det er lykke, synes jeg :-)

 

You Might Also Like

34 Comments

 • Avatar
  Reply
  Tina
  17. februar 2012 at 19:11

  Kan godt forstå du er stolt :-), og hvor ser det bare fantastisk spændende ud…. Og jeg er altså en af dem der elsker, når du skriver om forventningen om nyt garn. Det er altid dejligt at have noget at glæde sig til. Og så er der jo så meget at se på, på garnudsalg at det ikke gør spor, at jeg skal derind en ekstra gang :-)

  Rigtig god ferie til Jer

 • Avatar
  Reply
  Sole
  17. februar 2012 at 10:13

  Åhhh, som jeg håber, at Kenneth “ta’r imod”, når min vej – sådan næsten da – falder forbi om knap et par uger….. der er bare ALT for mange fristelser.

  I må ha’ en helt vidunderlig ferie – og det får I med garanti ;-)

 • Avatar
  Reply
  Farmer
  17. februar 2012 at 05:30

  Det ER altså pudsigt, som internetsalg har vendt op og ned på geografien.
  I kan have garnbutik uden at bo på strøget.
  Min nabo helt herude på bøh http://allegaardenskylling.dk/ lever af at sælge kyllinger og andet, de selv opfodrer og slagter, som så leveres lige til døren.

  Fantastisk tid, vi har fået lov at leve i!

 • Avatar
  Reply
  Vibeke Lentz
  16. februar 2012 at 19:47

  Wow, hvor er de flotte-Ville ønske jeg kunne strikke, må simpelthen lære det.

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  16. februar 2012 at 18:08

  Fantastisk! Får nesten lyst til å spise det.. ;)
  Du frister!

 • Avatar
  Reply
  Tove
  16. februar 2012 at 15:55

  Nej da.. bliv endelig ved med at fortælle om de gode garner der kommer, det giver jo os dobbelt glæde.. når vi læser om garnet hos dig, og har god tid til ideer og til at lægge strikkeplaner, inden vi så kan bestille… det er da herligt for alle os garntosser ;D

 • Avatar
  Reply
  Britta
  16. februar 2012 at 15:37

  Liselotte, du må da for alt i verden ikke stoppe med at fortælle om de dejlige garner vi kan hente hos verdensfirmaet i Gug, den glæde og forventning det fylder os med kan vi slet ikke undvære. Varme hilsner fra to flittige læsere af din blog og ” garnnarkomaner ” fra Vejgaard, ps, håber I får en skøn vinterferie :-)

 • Avatar
  Reply
  Birgitte
  16. februar 2012 at 14:24

  Nøij, jeg glæder mig! :D

 • Avatar
  Reply
  Mona
  16. februar 2012 at 13:40

  Hvor er det herligt, så forskellige vi alle er!
  Jeg synes det er dejligt at læse din begejstring og forventning når der er nye fibre på trapperne – så glæder jeg mig også og kigger ind til Garnudsalg.dk. Er det der ikke, så kigger jeg da bare igen en anden dag.
  Jeg synes det er godt med sådan en lille forpræsentation skrevet i lutter glæde, så hvis det stod til mig, så fortsatte du bare som hidtil Liselotte!

 • Avatar
  Reply
  Balles Bazaar
  16. februar 2012 at 12:22

  Stolt med rette, Liselotte. Ham din kære er helt fantastisk dygtig til gang på gang at skaffe dragende fibre i uimodståeligt smukke farver. Denne gang ingen undtagelse – for dælen hvor ser det lækkert ud!
  Hils ham derinde ved siden af og lad ham mærke noget af begejstringen.

 • Avatar
  Reply
  Helle
  15. februar 2012 at 23:11

  ØV – har tjekket hjemmesiden utallige gange hele aftenen – og opdager nu, at der alligevel ikke kommer garn før weekenden. Kunne man forestille sig, at der ikke bliver “lovet” og “fristet” før det er nu. Synes det har været en lidt kedelig (læs frustrerende) tendens hver gang der skal komme nyt på hylderne. Og dermed ikke mere negativt fra mig – for jeg er også vild med varerne hos din gemal:-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   16. februar 2012 at 10:50

   Selvfølgelig, Helle. Det er absolut ikke med vilje, men alene fordi der altid sker det, at der er mere travlt i forretningen, end forventet og der skal være tid og ro, når de nye ting skal på hylderne. Det tager nemlig overraskende lang tid. Jeg spørger aldrig om hvornår, men regner bare med, at han lægger det på siden… og det skal jeg nok holde op med og i stedet spørge. Eller helt lade være med at skrive om det, for det er aldrig andet end udtryk for min umiddelbare begejstring og bestemt ikke ment som en reklame i salgsøjemed. Så ville jeg aldrig skrive om det, før det lå i butikken :-)

   Jeg beklager, hvis nogen har ledt forgæves. Det var aldrig meningen :-)

 • Avatar
  Reply
  Jeg glæder mig ,-)
  15. februar 2012 at 22:01

  Sidder her og venter med stor spænding – er imporneret atter en gang og det må jeg bare eje….. Så tjekker tit og håber du trykker på salgsknappen snart ,-)))

 • Avatar
  Reply
  Marianne Christensen
  15. februar 2012 at 21:32

  Hei Liselotte!
  Det er så hyggelig å følge bloggen din, den er forfriskende full av inspirasjon til en strikkeglad jente!!! I dag prøvde vi oss på kardemommebollene du la ut tidligere, de er jo helt fantastisk gode :-) En veldig vellykket kveldsmat her, og de skal absolutt bakes igjen! Klem fra Marianne

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  15. februar 2012 at 18:36

  Det er så utroligt lækkert, det garn og jeg gad gerne have mere strikketid end tilfældet er for øjeblikket, men det kommer vel engang :-)

  I dag har jeg været på arbejde inde ved chefen hele dagen. Jeg er træt som et alderdomshjem nu ;-)

  Karina, du har ret. Gårdspladsen får vist status af markedsplads i forbindelse med årets Uldfestival. Kenneth er godkendt som ekstern udstiller, så vi glæder os til at hilse på nogle af alle hans dejlige kunder i weekenden omkring den 12. og 13. maj i år :-)

 • Avatar
  Reply
  Britta A
  15. februar 2012 at 17:23

  Åh… Mama Mia.. Begejstring herfra også. Shit, bare mit garnlager var lidt mindre, meeeen jeg kommer igen ved senere lejlighed :-)

 • Avatar
  Reply
  Kirsten Vejerslev Mikkelsen
  15. februar 2012 at 16:29

  Hej Liselotte
  Har jo næsten lige fået garnpakke fra barndommens hjemegn. (Garnudsalg.dk) Jeg skulle derfor planlægge nye strikke fornøjelser samt oprydning i mit garn lager, Nu skulle der lige drikkes kaffe og surfes på nettet. Pinde 4½ og 5 er lige mine pinde og farverne ! Skal lige se hvor viljestærk jeg er, men fristet kendetegner mig vist meget godt lige nu. Det kunne jo blive til en Elsebeth Lavold model … Tak for smukke ord og billeder.
  Venlig hilsen
  Kirsten i Tønder

 • Avatar
  Reply
  Katja
  15. februar 2012 at 15:54

  Mums, hvor ser de farver lækre ud!

 • Avatar
  Reply
  Mille
  15. februar 2012 at 15:44

  Bare man dog kunne strikke. Uha, min baby ville se godt ud i en Skovbær- farvet trøje med matchende hue.

 • Avatar
  Reply
  Susanne
  15. februar 2012 at 15:12

  Åh jeg har brug for et kursus i at turbostrikke, jeg strikker alt for langsomt til at følge med. Lige nu har jeg gang i uld & silke fra januar :-) og en pakke mere er undervejs, hvis jeg ikke passer på laver jeg jo en fynsk filial af garnudsalg. Men kommer nok til at kigge på det inden sengetid. Sådan plejer det jo at gå.

  Mange hilsner Susanne

 • Avatar
  Reply
  Katrine
  15. februar 2012 at 15:11

  Stort kram til ham din dygtige mand for at finde det garn til alle os. Og hvor dejligt, at du lige præsenterer og “produkt”-anviser. Jeg kan næsten ikke vente til senere. Det lyder som noget garn, der skal være en del af mit lager. Snart! :-)

 • Avatar
  Reply
  Sandra
  15. februar 2012 at 14:47

  Ville næsten ønske jeg kunne strikke – for hold nu op hvor er det smukke farver!

 • Avatar
  Reply
  Pialouise
  15. februar 2012 at 14:41

  Altså hvis du spørger min bankrådgiver, er ham Kenneth nok lige en anelse for dygtig :) suk hvor ser det lækkert ud, kan også allerede se en del skønne ting strikket op i det garn.

 • Avatar
  Reply
  Frau Putz
  15. februar 2012 at 14:20

  Ahr… som I lokker ;o)

  Lige nu sparer jeg lidt op – for jeg har hørt en fiberfugl synge noget om markedstelte på gårdspladsen i forbindelse med Saltum Uldfestival… og jeg skulle jo gerne have råd til at fylde bilen :o) (Og også helst en sort sæk bundet fast på taget…)

  Gid min mand interesserede sig mindre for boremaskiner og save – og fandt på at fylde værkstedet med fibre i stedet for savsmuld… Du er i sandhed en lykkelig pamfilibuster…

  KH Karina

 • Avatar
  Reply
  Erika
  15. februar 2012 at 14:03

  Hold nu op, som det ser lækkert ud.

  Du kan roligt være stolt af ham, Liselotte. Hvor er det skønt, at det der gør ham glad samtidigt kan gøre så helt utroligt mange af os fiber-forelskede glade. :-D

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  15. februar 2012 at 13:58

  Hvor ser det hele bare smukt og herligt ud, han kan sit kram, ham rare bløde uldne Kenneth…

 • Avatar
  Reply
  Konen bag hækken
  15. februar 2012 at 13:56

  Ville ønske jeg ku strikke, når jeg læser din blog… ;)

 • Avatar
  Reply
  GitteSP
  15. februar 2012 at 13:56

  mmmm …… skovbær ……. uha som jeg kan se det for mig, men håndledene har meget bestemt bedt om ro, men for pokker en lækkerbisken ;-)

 • Avatar
  Reply
  Vigdis Stensrud
  15. februar 2012 at 13:56

  Forstår godt at du er stolt Lise Lotte. Han har fantstisk garn til utrolig priser. Jeg har prøvd litt forskjellig garn fra butikken og jeg har vært veldig fornøyd med alt sammen :)

 • Avatar
  Reply
  Dorthe Johansen
  15. februar 2012 at 13:42

  Jeg kan godt forstå at du er stolt Liselotte, jeg synes virkelig det er meget imponerende hvor lækre og samtidigt billige garner din mand sælger. Jeg er nystrikker,men jeg er sååå hooket -så jeg skal nok være en fast kunde.

 • Avatar
  Reply
  Dorthe
  15. februar 2012 at 13:31

  Smukke garner – man får virkelig lyst til at kaste sig over dem. Jeg elsker at kigge på din mands hjemmeside, men har dog projekter, der skal være færdige først, før jeg tillader mig selv at gå i gang med nyt :)

  Hav en god onsdag <3

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   15. februar 2012 at 13:34

   Man må jo finde fornuften frem ind imellem, Dorthe :-)

   God onsdag til dig også :-)

 • Avatar
  Reply
  Lone Veggerby
  15. februar 2012 at 13:26

  Nøj hvor er den fed den der står som nummer 2 på billedet. Er det granatæble?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   15. februar 2012 at 13:30

   Det er faktisk en af de to Super Kid Mohair, der er kommet. Den er rigtig flot! :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)