27

Gråt er da også meget pænt eller hvordan farveorgier tilsyneladende forårsager kreativitetsnedsmeltning hos mig

Det ser ud til, at jeg godt kan pakke håndtasken, så jeg er i gang, inden jeg skal af sted på job. Jeg når det snildt, for jeg møder sent i dag.

Et stykke strik må også med. Det lille tæppe er så færdigt, at det skal skylles op og tørre. Det får vente, så nu skal der i en fart findes noget andet, som kan tilfredsstille min strikketrang ned gennem Tyskland. Farver? Jeg finder frem og lægger i bunker og rækker.

Jeg er ikke rigtigt tilfreds. Så forsøger jeg mig med noget andet. Det bliver jeg heller ikke tilfreds med, så til sidst søger jeg ind ved siden af, hvor chefen er i fuld gang med at gøre pakker klar til forsendelse. De skal ende hos garnglade kunder over store dele af verden. Han fløjter, for han har noget at se til, men alligevel har han nået at arrangere et farveorgie, som gør mig svimmel.

Det går galt. Jeg kan slet ikke overskue så mange farver. De frister og gør mig samtidig helt rundtosset, så nu har jeg fundet gråt frem. En rundpind og et solidt antal masker og så bare derudaf. Det passer perfekt til autobahnen, synes jeg og det kan vel i sidste ende resultere i den halvlange, grå cardigan, jeg længe har drømt om. Forude venter en dejlig forårsweekend med kæresten og fristende 20 grader. Uhm :-)

Må din weekend blive vidunderlig og fuld af sol og forår.

Du vil sikkert også kunne lide