16

Tilpashedsfaktoren er vigtig

De kloge lover sol i dag. Jeg tror dem. Nitten grader har de turdet nævne. Det er næsten som foråret i Køln, så jeg klager ikke, men finder det ene par sko frem, jeg ejer. Jeg er sådan en, som går direkte fra støvler til sandaler og det er bare ikke særlig praktisk, så heldet er med mig for øjeblikket, hvor jeg har genfundet mine gamle Angulus. Jeg er tilpas.

Solskin

Senere i dag, når en sjov og dejlig arbejdsdag er overstået, vil jeg gå på jagt efter endnu et par sko til at skifte med. Foråret er ankommet. Jeg overgiver mig. Uforbeholden.

Må din dag blive fuld af sol og tempererede tæer :-)

You Might Also Like

16 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. marts 2012 at 17:44

  Det blev en dejlig dag og jeg endte såmænd med både en sko og en støvlet (sagde hun så, mens hun grinte, for hvem havde lige set det) og FitFlopperne er skønne og dyre ;-)

 • Avatar
  Reply
  Tina - omme i London
  28. marts 2012 at 00:57

  Nok er det varmt, men det er altsaa stadig marts og 21 grader, som vi efter sigende har haft her i dag, er altsaa ikke det samme som 21 grader i f.eks. maj. Jeg ville doe af kulde i sandaler foer maj! :)

 • Avatar
  Reply
  lise thoms
  27. marts 2012 at 23:28

  tak for tippet til tæppet, mønsteret er bestilt. nu skal jeg bare finde farver i kenneths fjernlager her hos mig. håber du fandt nogle fede sko. ;-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  27. marts 2012 at 19:48

  Velkommen hjem, det lød til at I både nåede det faglige og det hyggelige. Sig lige til hvis du finder nogle gode sko, for det kunne jeg i højeste grad godt trænge til :-) God aften til jer

 • Avatar
  Reply
  hellefravejgaard
  27. marts 2012 at 16:42

  Tror vi er mange der går fra støvler til sandaler :0) Jeg var også ude at kigge i Aalborgs butikker i dag, fandt ingen sko og fortrød jeg ikke havde taget mine FITFLOP sandaler på, de er nemlig skønne. Findes også i sneakers bla  i sølv ;0) , men de koster over 1000kr så jeg overvejer……vil jeg mon komme i dem? Har set dem på nettet men ikke prøvet dem….

   

 • Avatar
  Reply
  Mette
  27. marts 2012 at 16:16

  I dag blev arbejdsdagen indtaget i sandaler og jeg kan endnu ikke huske, at jeg nogensinde har gjort det i marts måned! Det er helt fantastisk med det vejr i dag og jeg nyder, at jeg nu er kommet hjem og kan smide sandalerne helt….

 • Avatar
  Reply
  Sidsel
  27. marts 2012 at 12:51

  Hahaha.. Jeg hopper også fra foret vinterstøvler til klipklapper.. Synes ikke der er pæne mellemting. De ser latterelig ud på mig. Så klipklapper i dag. Og ville ha siddet ude, meeeeen… der er en milliard-million glimmerbøsser ude!!! Altså små sorte biller. Uarrgh. Helt umuligt at sidder der. Så jeg kigger lige ind ved siden af, til ham Kenneth der.

  Go’ skojagt:-))

 • Avatar
  Reply
  Lis
  27. marts 2012 at 12:20

  Tak i lige måde. Her er solen kommet frem med lovning på forår og varme.

  Held og lykke i din søgning efter sommer sko.

   

  Kh. Lis

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  27. marts 2012 at 10:55

  Nye sko= vår!
  Lykke til med nok en vårdag! Nå skal jeg ut, måtte bare stikke innom her først! :)

 • Avatar
  Reply
  Frk Holm
  27. marts 2012 at 10:51

  Kender sko-problemet alt for godt.
  Her ventes med længsel på postbudet og de to par forårssko Han gerne bringer med sig.
  Kom sol kom forår vi er klar.
  En fortryllende dag til dig

 • Avatar
  Reply
  Ulla Andreasen
  27. marts 2012 at 09:44

  Ja, det bliver en rigtig dejlig solskinsdag i dag så vi skal nyde det, jeg hørte i radioen at i weekenden ka vi få frost, det lyder ikke godt.

  Har du prøvet skoene som heddet FITFLOP de er rigtig dejlige og behagelige at gå med, har købt hod Kaiser sko.

  God dejlig solskinsdag til alle.

 • Avatar
  Reply
  Bodil
  27. marts 2012 at 09:16

  Rigtig god solskins tirsdag til dig og god skojagt i eftermiddag :-)

  Her mod syd skinner solen også fra en skyfri himmel….skønt med forår med sol og varme….det er bare med at nyde det :-)

 • Avatar
  Reply
  Eva_O
  27. marts 2012 at 08:35

  Pudsigt tilfælde… Jeg går også normalt fra støvler til sandaler – og som du så rigtigt skriver, kan det godt give lidt udfordringer. Jeg bestemte mig derfor i morges til, at ville kigge efter et par sko i dag… Hvem ved, måske mødes vi… :-)

  Rigtig god og solfyldt tirsdag til dig og dine mange læsere…

 • Avatar
  Reply
  Solveig
  27. marts 2012 at 08:27

  Ja takk!

  Du kan gjerne sende litt sol denne vegen….. Eg er heilt klar til sol, bare føtter og vår!

  God dag til deg og!

  Solklem

 • Avatar
  Reply
  Sole
  27. marts 2012 at 07:51

  19 gr…… det lyder da bare helt fantastisk. Lillesøster fortalte mig, at hun havde måttet overgive sig til shorts og ærmeløs t-shirt i søndags, da hun var i haven. Det lyder da, som om foråret har ramt Aalborg. Håber du finder dig et par sko – jeg er en af dem med kun sandaler og vintersko, ingen forårs-, sommersko. Leder og leder, men finder aldrig det rigtige til mine besværlige fødder ;-)))

 • Avatar
  Reply
  Catarina
  27. marts 2012 at 07:31

  Tak og i lige måde. Jeg tror også på sol og varme i dag, for det er allerede skønt derude i det fri. :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)