14

En smuk dag…

– at starte påskeferie…

De med forstand på den slags siger, at det smukke vejr ikke fortsætter, så det er med at nyde, mens man kan. Det gjorde jeg, da jeg havde en morgentur gennem lidt af indre by. Solen skinner smukt og der er ikke en sky i sigte. Det er en sjældent smuk dag.

Foråret titter frem allevegne. Langs volden omkring slottet løber hunde forårskåde og glade ind og ud mellem hinanden, mens deres ejere nyder, at morgenens luftetur sker i mildt og medgørligt vejr. På volden blomstrer erantis og scilla og byen er stille, da jeg træder de første skridt.

På hjemvejen er byen fortsat stille. Jeg trækker i langdrag og nyder. Min påskeferie er lige skudt i gang. Ah…

You Might Also Like

14 Comments

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  30. marts 2012 at 13:44

  Nydelige vårbilder, Liselotte! Ha en herlig ferie!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   31. marts 2012 at 09:32

   Tak Marianne og vejret var så smukt i går :-)

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  30. marts 2012 at 13:39

  Så vårlig og fint dere har fått det allerede.

  Ønsker deg en god, glad påske!

  Pludrehanneklem

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   31. marts 2012 at 09:32

   Tak Hanne og i lige måde, god påske :-)

 • Avatar
  Reply
  Sidsel
  30. marts 2012 at 12:29

  Flotte billeder. Jeg kan ikke beslutte mig for om jeg bryder mig om de rustne lamper. Nej, det gør jeg ikke:-)
  Og ny bil til dig. Alfa Romeo er nok ligesom mere dig. Tempermentsfuld og flot. Søster i smult vande og påskeferie…. Sådan!

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   31. marts 2012 at 09:31

   Nej, de rustne lamper er en udfordring for øjet, Sidsel. Jeg er enig. De giver til gengæld et godt lys om aftenen, synes jeg. Måske nogen vil postulere, at vi ikke kan få alt. Det mener jeg, at vi kan ;-)

   Alfa er mere mig, men lad os nu se. Der er masser af tid til at lede efter den helt rigtige, så jeg er tålmodigheden selv, nu jeg ved, at den er udsigten.

 • Avatar
  Reply
  Heidi
  30. marts 2012 at 11:54

  Som altid smukke stemningsbilleder :-) tak

 • Avatar
  Reply
  Donald
  30. marts 2012 at 11:52

  Den af solen profilerede mur på sidste billede – den slags evige øjeblikke der kun varer et minut eller to.

  God påskeferie ønskes! Jeg tror det bliver alle tiders (frost-)vejr ;-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   31. marts 2012 at 09:29

   Donald, man skal være til stede i nu’et eller øjeblikket og stoppe op, nyde og så fortsætte. Nogle dage er jeg god til netop det. Andre dage er jeg fortravlet, som vi er mange, der er. I går var god tid og slentren, fordi ferien stod for døren og jeg nød det :-)

 • Avatar
  Reply
  Stella Dea
  30. marts 2012 at 11:39

  Håber du må få en vidunderlig Påske uanset vejret. Strikke kan man heldigvis i al slags vejr. Dejlig besked fra hospitalet og smuk taske. SÅ bliver det både en god weekend og dejlig Påske. Er lige gået igang med din lille stribede LATTE, men i andre kradse kulører og i Kenneths skønne uld, som jeg efterhånden har isoleret det meste af huset med. Jeg strikker selv af den hele tiden, bla nogle babytæpper som er blevet meget populære og babytøj, da ulden bliver lækker blød efter vask og til gaver, min egen GARNBLOMST, små nøgler i cellofanpose. En kærkommen værtindegave.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   31. marts 2012 at 09:28

   Det var en dejlig besked og jeg faldt til ro, så ferien er startet på den bedst tænkelige måde, Stella Dea. Det lyder skønt med strik i kradse kulører. Farver er skønne og jeg er enig, ulden bliver utrolig blød og lækker efter vask :-)

 • Avatar
  Reply
  hellefravejgaard
  30. marts 2012 at 11:17

  Håber solen rammer dig, også i påsken, trods vejrudsigten…..

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   31. marts 2012 at 09:27

   Tak Helle og i lige måde – foreløbig der lørdag jo dejlig ud :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)