Måske vi bare skal indoperere en chip

Der er vist ingen, der er i tvivl om, at jeg er vild med ham, jeg deler livsvej med. Tænk engang at man kan vælge helt igennem rigtigt, når man kun lige er atten somre gammel, men det gjorde jeg, da jeg besluttede at vende om og blive på toget til København i stedet for at stå af i Hobro, som jeg stod klar til, fordi tvivlen ramte mig og jeg egentlig ikke var sikker på, at det var en god idé at tage over til ham sjællenderen, jeg havde mødt på ferien i Spanien.

Det var det, skulle det jo vise sig og sådan kan små, friske og hurtigt truffet beslutninger have indflydelse på resten af livet. Hver eneste gang vi siger ja, siger vi også nej og omvendt. Det er svimlende verdensforrykkende at begynde at tænke hvad nu hvis…, så det er ikke noget, jeg bruger tid på. Jeg glædes bare hver eneste dag over, at jeg er havnet lige her, hvor jeg er. Jeg tænker, at det er så utrolig heldigt, at jeg ramlede ind i ham her, fordi han gør mig hel og  fordi vi sammen kan klare omtrent det meste. Det har vi allerede gjort. I hvert fald det værste. Vi kan, når bare vi er sammen.

Ikke alene er han et dejligt menneske med et smukt og rummeligt sind, men jeg beundrer også hans evne til at tænke store tanker. Hans mod, og hans evne til at ville, gør en forskel i vores liv.

Ind imellem er det lidt ligesom Find Holger at bo sammen med ham. Han er ikke der, hvor jeg forventer. Han er væk. Han er ude at fouragere. Han er i gang med at opfinde og udvikle. Han skal lige… og sådan har det altid været, så en skønne dag vænner jeg mig sikkert til, at med det følger distraktionen, som gør, at jeg ind imellem skal finde telefonerne i køleskabet, nøglerne i urtepotten udenfor hoveddøren og hans mobil liggende på forsædet i min bil, når jeg for længst er taget hjemmefra og derfor er nødt til at vende om og aflevere, fordi han har en forretning at passe.

Han er sjovt selskab. Han er altid i gang med et eller andet nyt og spændende. Lige nu ligger fokus naturligvis på hans forretning, som drives med passion og stor kærlighed til både garn og kunder. Han er altid på jagt efter den gode handel, som kan komme hans kunder til gode. Han bruger lang tid på at lede efter det helt rigtige og han helmer ikke, før han rammer præcis det produkt, han ønsker og til en pris, som gør både ham og hans kunder glade. Jeg synes, at han er hamrende dygtig til det.

Det absolut nyeste på garnfronten er et helt nyt produkt, som endelig er faldet på plads. Jeg har lige sendt labels til producenten, som skal indfarve, spinde og emballere efter Kenneths specifikationer. Det er så spændende, at jeg slet ikke kan vente. Det bliver en tynd, smuk tråd babyalpaca til absolut fornuftig pris. En pris de fleste af os sagtens kan betale. Løbelængden bliver, så garnet kan anvendes til smukke, spindelvævstynde strik eller som følgetråd og farverne er fantastiske.

Jeg glæder mig. Jeg glæder mig til garnet, men mest af alt glæder jeg mig over, at han kan holde mig ud.

PS – nogen siger, at nogen har bestilt et kæmpestort telt til levering og opstilling ude på gårdspladsen i forbindelse med Kenneths Åbent Hus den 11.-13. maj og nogen siger også, at det kan jeg bare lige modtage, når det sikkert ankommer lige om lidt, fordi nogen liiiige skal…

Relaterede skriv

24 kommentarer

 • Svar
  Yrsa
  3. maj 2012 at 10:56

  Sikke en dejlig kærlighedserklæring.

  Det er SÅ rigtigt vi siger ja og dermed også nej til noget – tror lige jeg skal printe dit indlæg her til min ældstetøs som tit er i tvivl om hvad hun skal, når nu hun kan se at hun går glip af noget ved at sige ja….

  Håber Kenneth (og dig) får et godt åbent hus arrangement

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   3. maj 2012 at 17:03

   Vi kan ikke få det hele og det en erfaring, vi skal gøre os. Det er din ældste i gang med nu og det er jo svært, når man nødig vil gå glip af noget ;-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  3. maj 2012 at 10:09

  Jeg synes, at jeg er møghamrende heldig med ham :-)

  Godt jeg tog chancen dengang for 30 år siden ;-)

 • Svar
  Sole
  3. maj 2012 at 03:29

  Den dag, da du naesten stod af i Hobro, den dag, kan jeg sagtens forestille mig!!! Jeg havde praecis de samme overvejelser den tidlige morgen i april for 3 aar siden, da jeg skulle i lufthavnen. Min foerste tur over dammen. Vores foerste moede. Og jeg tog faktisk foerst beslutningen den morgen, i lufthavnen, da jeg var kommet igennem security. Saa taenkte jeg, nu goer du det altsaa, ellers er du en toesedreng ;-) Og det har jeg bestemt heller aldrig fortrudt. Og ja, du tog vist det rigtige valg. Hils ham den lange, jeg oensker ham held og lykke naeste week-end. Maaske han ikke slipper for mig sidst i denne maaned!!!!

 • Svar
  Tina - omme i London
  2. maj 2012 at 23:30

  der skulle staa “MED to meget ens maend”. :) 

 • Svar
  Tina - omme i London
  2. maj 2012 at 23:29

  Vi to er rigtig godt gift, men to meget ens maend, men jeg synes nu heller ikke de er kommet saa ringe fra det dersens giftermaal. :)

 • Svar
  Gitte K
  2. maj 2012 at 22:53

  Hvor er du heldig og hvor er vi også mange garn glade mennesker som er heldige.Vi glædes over hans evne til at finde nogle helt fantastiske fibrer til nogle utrolige priser. Når han har disse fnatastiske evner, ja så kan man vel godt leve med nøgler og andret bliver placeret mange og sjove steder.

 • Svar
  Lone
  2. maj 2012 at 20:37

  Hvor blev jeg glad i låget af dit indlæg om din skønne mand.

  Jeg har sendt min mor fra Bælum til Kenneths åbenhus :-)

 • Svar
  gittesp
  2. maj 2012 at 20:09

  Hurra for kærligheden – og livet :-)
   

 • Svar
  Merete
  2. maj 2012 at 19:17

  smukt… og imens sidder vi andre bare og glæder os over vi kan få lov til at købe de lækre garner ;0)
  Ses den 11 :-) 

 • Svar
  Katrine
  2. maj 2012 at 19:07

  Se det var noget af en kærlighedserklæring. Liselotte, det var bare rigtig dejligt og opløftende at læse. :-)
   

 • Svar
  Beatrice
  2. maj 2012 at 17:44

  Vilken underbar kärleksförklaring!

 • Svar
  Britt
  2. maj 2012 at 17:29

  Vakre ord! Din kjæreste er heldig som traff deg! :-)

 • Svar
  Hege
  2. maj 2012 at 16:36

  Du skal ikke forundres over at du kun var 18 da du gjorde det viktige valg. Når det gjelder livsledsagere er det som ellers i livet: De beste går først. Det er derfor det er viktig å gripe dem når de kommer forbi. Jeg var 14 da jeg fant min, – og det er vel noe sånt som 38 år siden. Perfekt!

 • Svar
  Sandra
  2. maj 2012 at 16:15

  Elsker at læse dine ord – og jeres kærlighed skinner langt ud af skærmen:-)
  Rigtig god 2. maj

 • Svar
  Joan
  2. maj 2012 at 15:54

  Skøn læsning!

  Rigtig god Åben Hus dag!
   

 • Svar
  et cetera
  2. maj 2012 at 13:47

  Nogle mennesker hører bare sammen :-)

 • Svar
  Helle Frederiksen
  2. maj 2012 at 13:10

  Du kan altså noget med ord som går lige i hjertet på mig – tak for det. Det er ikke så tit jeg lægger en kommentar hos dig, men jeg følger med på sidelinjen. Du kan beskrive så jeg bare sidder og tænker ja det er jo lige sådan jeg har det. Jeg har også været så heldig at finde min elskede livsledsager da jeg bare var 18 år gammel og jeg tænker hver dag når jeg vågner hvor er jeg heldig. Så tak for dine dejlige ord og hils manden din for hans dejlige forretning, som jeg næsten er blevet afhængig af.
  Helle

 • Svar
  Dorthe Johansen
  2. maj 2012 at 12:50

  Hvor er det dejligt at læse at du fulgte dit hjerte dengang tilbage til 18 års alderen…og helt ærlig så klager jeg ikke som kunde over Kenneths store sans for alt mht garn…hmmm mon ikk bare I klæder hinanden ? Det synes jeg vi som læser din blog, ikke er et sekund i tvivl om. Go dag til dig og dine

 • Svar
  Lone Veggerby
  2. maj 2012 at 12:50

  Det var nu et helt godt valg du traf der:-)

 • Svar
  Hanne
  2. maj 2012 at 12:48

  Den beslutning var så rigtig som nogen, og Kenneth er jo bare fuldstændig sikker på, at du sagtens kan tage imod den lille leverance med Åbent Hus-teltet ;-)

 • Svar
  kagekonen
  2. maj 2012 at 12:40

  mon ikke sådan en chip ville ødelægge glæden og spændingen over hvor nu han, nøglerne, mobilen nu var. Jeg tænker tit, at man er heldig når man tidligt finder den rette fordi man jo så har/får så mange år sammen. Omvendt så er jeg usigelig glad for, at jeg har truffet de valg jeg har og derfor nu er “igang med” mand nr. 3. Det kan godt være vi ikke har fælles fortid – og dermed erfaringsgrundlag – men vi har fremtid. Og bedst af alt så vil vi begge hinanden og synes begge at den anden kompletterer os, og det er jo det bedste ved kærligheden. At den gør os hel :)
  Må du ha’ en herlig onsdag

 • Svar
  Kathrine
  2. maj 2012 at 12:31

  Kærlighed er det smukkeste i denne verden!

 • Svar
  Erika
  2. maj 2012 at 12:25

  Hurra for de hurtige beslutninger, der holder. Hurra for stor kærlighed og for gode følgesvende på livets vej.

  Min makker i livet siger, at han kan passe babyen, så jeg kan tage på egotur til Gug og besøge jer i forbindelse med Uldfestivallen. Det er ikke en helt dårlig ide, tænker jeg. :-D 

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)