2

Retrorevision

Mens Kenneth og mor er travlt beskæftiget med at ondulere fibre, er jeg bestilt til at opgradere og modernisere i forbindelse med fru Andersens ibrugtagen af bærbar i stedet for stationær computer.

Der er mails, som skal flyttes. Adresser som skal lokaliseres og integreres og masser af konti, som skal på plads. Alt det gør jeg, mens jeg sidder med endnu en stak af alle de sjove ting, som mors gemmer har holdt på i mange år. Først for nylig er alle tingene kommet frem i lyset og jeg er så heldig, at jeg har overtaget en stak sjov Alt om Håndarbejde fra en svunden tid, men allerbedst har jeg fået en stak mørnede, gulnede og nærmest antikke baby- og børneopskrifter.

Mor samlede opskrifter fra ugebladene. Hun rev dem ud og gemte dem i plastiklommer. Når tiden var der, strikkede hun til Annemette og jeg. Kjoler, veste, trøjer, huer, vanter og så videre.

I bunken var blandt andet denne søde, lille kjole, som har en forsigtig A-facon og det sødeste hulmønster ned langs forstykket.

Måske skulle jeg se, om den kan genoplives. Den kunne jo strikkes med et andet mønster eller bare i festlige striber. Faconen er sød og stadig aktuel, mens det samme vist ikke kan siges om svarene i den artikel, jeg kun har halvdelen tilbage af. Åbenhed forældre og unge imellem. Sikke herlige svar…

Hvor er de sjove, de gamle opskrifter og ikke mindst deres bagsider :-)

You Might Also Like

2 Comments

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  4. maj 2012 at 16:52

  Hvilke skatter man kan finne på loft og i kjeller!

  Selv har jeg arvet mange hekleoppskrifter. Og jeg har heklet både duker og sengeteppe fra dem.

  Det er fantastisk gøy. På kjøkkenet har jeg en kakeboks full av amerikanske matoppskrifter.

  På baksiden av en av dem er det intervju med Marilyn Monroe. :)   

  Ønsker deg lykke til med oppgraderingen til bærbar pc for din mor! Det er ikke lite arbeid du har foran deg!   

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   4. maj 2012 at 17:09

   Ja, sikke skatte, der ligger gemt rundt omkring. Jeg har stor glæde af at kigge tingene igennem og mor mener oven i købet, at der kan ligge mere andre steder, vi ikke har været endnu :-)

   Jeg er snart ved vejs ende med hendes computer. Det bliver så godt, for hende :-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)