Loading...
X

Der kom en pakke fra Amerika

Engang kunne en pakke fra Amerika skabe stor begejstring og vække en slumrende udlængsel, for det var temmelig sjældent og meget eksotisk at modtage pakker fra den anden side af jordkloden.

I dag er det mere almindeligt og der er ikke mange ting, jeg ikke ville påtage mig at sende bud efter over there, men jeg har altså en grænse for, hvornår jeg synes, at det begynder at løbe mig lidt af hænde. Det har Kenneth ikke. Som i overhovedet ikke.

I dag – af alle månedens dage og naturligvis fordi vi slet ikke har det mindste travlt og andet at lave – ankom så hans nye “krydsnøgleapparat”, men i en størrelse og udformning, som nok overgår de fleste. En stor maskine, som har gjort gavn hos Knit One Crochet Too, men nu skal gøre sine hoser grønne nede bagerst i haven på en gammel gård i Gug, Danmark.

Den havde jeg ikke lige set komme. Eller, det var jo faktisk svært at undgå, men jeg havde alligevel nok lige holdt en hest eller to, inden jeg havde bedt om at få maskinen sendt tværs over Atlanten. Det gør Kenneth ikke.

Den rare fragtmand hjalp Kenneth ned bagerst i haven med pallen. Med hiv og sving fik de pallen ind omkring hæk og hushjørne. Nu er resten op til os.

Ja, jeg ved snart ikke, men jeg håber ved gud, at den udvikler fødder i løbet af de næste par døgn, for den er ondt tung og jeg knækker under ingen omstændigheder nakken på skidtet. Så hellere bygge skur udenom, men jeg er helt sikker på, at Kenneth ikke er enig.

Nogen siger, at muskler kommer med arbejde. Måske jeg skulle prøve …

25 kommentarer til “Der kom en pakke fra Amerika
 1. Lone

  Haha, det fik mig til at tænke på min mand, der lige skulle slå græsset i forhave en time før vi skulle være på rådhuset til vores eget bryllup.

   
  Svar
 2. Lis

  Også lidt for stor til mig :) 

  Har i ikke et klaverflyttelaug der kan flytte det for jer ? Ellers vil Sdr. Bjert klaverflytterlaug garanteret gerne gøre det for jer. Det plejer at koste en frokost.

  Held og lykke med det monster.

  Kh. Lis 

   
  Svar
 3. Conny

  Kommer der ikke en masse folk forbi i weekenden? Måske nogle med mega-muskler….  Ellers er det da en fantastisk ide at bygge skur omkring, du er ikke rådvild :D  Iøvrigt imponerende maskine, det bliver jo stordrift i geschæften!

   
  Svar
 4. Sole

  Hahahahaha, ja, den var lidt for stor for mig at ha’ med i kufferten, ellers havde jeg gerne fixet det!!!!

   
  Svar
 5. Helle

  Kæft den er stor og sikke et grin den har frembragte ;-D Var simpelthen ved at dø, da jeg læste om dit håb om fremvoksende fødder ;-)
  Håber jeg kan få slæbt et par tøser med til Gug. Så vil jeg sq se dyret.
   

   
  Svar
 6. Gitte

  Hold da helt op, nu kan der for alvor blive vundet garn op. Jeg er heller ikke sikker på at jeg bare lige turde at bestille sådan et monstrum helt over there, men man kan selvfølgelig spørge sig selv, hvorfor ikke. Håber at I når det hele til på fredag, ellers så tror jeg at de fleste der kommer forbi bare gerne vil købe garn og så er alt det andet ikke så vigtigt, så hvis garnet er i hus ja så…

   
  Svar
 7. Ulla Røjkjær

  Er du da så færdig en ordentlig mother fucker han der har købt .
  En rigtig drømmemaskine til Verdensfirmaet.
  Er spændt på om der vokser fødder ud på den, eller I skai hyre nogle flyttefolk til hjælp med at få den på plads.
   

   
  Svar
 8. Lise

  Griner højt :D
  Elsker dine udtalelser “håber ved gud den udvikler fødder…”

  Har selv et hankøn på matriklen der heller ikke kan se noget problem i, at lave rav i det kaos der hersker i forvejen. Man keder sig aldrig i sådan et selskab :o)

  Pøj pøj med maskinen og med weekenden. Surt man bor i den anden ende af landet, ellers havde jeg kigget forbi.

  Kh Lise
   

   
  Svar
 9. Sidsel

  Damn, en kæmpe maskine!! Helt vildt.. Måtte den da gro de største fødder:-)
  Et vældigt stort projekt I har gang i. Det er rigtigt flot at I vil glæde os garnelskere. Tak for det. Håber jeg kan komme forbi.

   
  Svar
 10. Rikke Bentzen

  Jeg troede jeg havde sindssyge netshoppevaner. Måske er det godt jeg er gift med en meget fornuftig og mådeholdende mand. Ellers gik det vist helt galt.
  Hled og lykke i weekenden. Ærgerligt Nordjylland ligger så langt væk fra Falster. 

   
  Svar
 11. Marianne

  Jeg beklager, men det eneste jeg ser for meg er de uendelige mengder med garn dere skal nøste opp. Wow!
  Jeg kommer garantert ikke på besøk før det monsteret er på plass. Hehe, men er veldig spent på fortsettelsen. Lykke til. :)

   
  Svar
 12. Liselotte

  Den mand har altid været god for et projekt eller to, så jeg tænkte, at jeg næsten havde vænnet mig. Det har jeg altså ikke helt, men det skal nok vise sig, at det er en fantastisk ide :-)

   
  Svar
  1. Liselotte

   Det bliver meget spændende at få prøvet den, Kim. Hvis den virker, som han håber, vil den gøre hans liv meget nemmere og give ham tid til det, han er allerbedst til, nemlig at finde alle de gode og lækre fibre, vi andre elsker :-)

    
   Svar
 13. Tina

  Mænd er også børn, det er bare noget med at legetøjet er større og dyrere. Havde det været min, havde jeg helt klart bygget skur omkring det, fremfor at forsøge løfte den :) God fornøjelse

   
  Svar
 14. Irene

  HOST! De kører på noget andet strøm “over there” men det har Chefen naturligvis allerede indkalkuleret, eller det der … ;-)

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)