Status

Så sidder vi her med ømme fødder, brede smil og trætte rygge og enes om, at vi sjældent har haft det så skægt, som i denne weekend, hvor vi har haft gæster fra nær og fjern. Måske er der heller ikke nogen af os, som nogensinde før har haft så travlt, som vi nåede at have på tidspunkter i løbet af de sidste tre dage og personligt kan jeg huske, at der gik nogle timer, hvor jeg ikke havde øjenkontakt med meget andet end coner og papirsposer, fakturaer og pengekassen.

Hvis du var en af dem, som oplevede de perioder, hvor det hele kulminerede og køerne blev meterlange, så undskylder vi, hvis vi ikke rubbede neglene tilstrækkeligt, ikke havde tid til at hyggesnakke eller hjælpe eller måske kun havde sekunder til at ekspedere dig, for straks at fortsætte til den næste.

Kære besøgende, du skal vide, at du var med til at gøre denne weekend til en af de sjoveste oplevelser, vi har haft. Du er en del af vores boblende glæde og stolte følelse af, at det nytter at forfølge drømme. Du har gjort en forskel i vores liv. Det skal du have tak for :-)

Nedenfor er lidt billeder fra tiden inden vi slog teltdugen til side og så snakker vi ikke om lørdag morgen klokken 4.30, hvor Kenneth og jeg løb rundt og forsøgte at forhindre teltet i at lette anker. Vi var en hårsbredde fra, at det hele var lettet og strøget op over Gug Bjerge og kønt var det ikke, da vi luftede underpermissionerne i stormende kuling medbringende en lægtehammer, en håndfuld reb og treogtyve stormpløkker, men vi gjorde det. Teltet blev stående.

Nu går vi i seng. Der er ikke mere at hente. Vi er færdige. Brugte. Slidte. Ikke til pænt brug, men vi har ryddet op og er klar til hverdagen i morgen. Nu en stor og dejlig oplevelse rigere :-)

Relaterede skriv

51 kommentarer

 • Svar
  Inger
  17. maj 2012 at 10:56

  Hej deroppe…….tak for jeres gode initiativ med åbent hus, sidste weekend.
  Hvor var det dejligt at få lov at kigge indenfor og gramse på de lækre garner og fornemme de rigtige farver………for ikke at snakke om alt det vi fik med hjem i posen, til billige penge.

  Håber på dacapo næste år….det var en go’ start på Uldfestivalen, som vi besøgte resten af weekenden.

  strikkehilsner Inger fra Ebeltoft  

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   17. maj 2012 at 14:24

   Selv tak for at komme forbi, Inger. Det var så dejligt at se den store tilslutning til Kenneths arrangement. Det har virkelig gjort ham glad og jeg er sikker på, at han er frisk på at gøre det igen næste år :-)

 • Svar
  Karina
  16. maj 2012 at 13:32

  Århh hvor dejligt at alt gik godt og at at I havde en dejlig weekend!! Kan godt forstå hvis hoved og ben og arme er trætte nu da! Ville rigtig gerne ha været med – og har hørt godt og positivt om jer og jeres fra min søde veninde Eva som kom helt fra vestjyske til lidt garnhandel. Jeg satser på at I rammer uden om fødselsdagsweekend næste gang – og så kommer jeg, helt sikkert!! :-)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   17. maj 2012 at 09:12

   Det gik rigtig godt, Karina og ja, vi har været trætte, men i dag er fridag og vi bestemmer selv tempoet, så det er dejligt.

   Jeg håber, at vi rammer en af dine friweekender næste gang ;-)

 • Svar
  Lone
  15. maj 2012 at 23:09

  Tak for sidst og det glæder mig at høre at I klarede kulingen – hængekøjer i teltstængerne blev åbenbart ikke aktuelt, men lidt natlig motion måtte der til. Jeg serDF’ere til mange gode tilbud fra Kenneth fremover.  Og så bliver jeg nødt til lige at spørge hvordan I kan leve med den støj fra motorvejen hver eneste dag – jeg tror jeg blev nødt til at bukke under og søge lykken et andet sted. Jeg vil fremover tænke på din livsdueæighed
  hver gang jeg ser et af dine smukke billedér i diN blog. 
  MHilsen Lone 

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   16. maj 2012 at 10:34

   Vi klarede skærene, men ikke uden lidt tidlig morgenmotion ;-)

   Støjen hører vi ikke. Man vænner sig. Det er nok ligesom de, som bor ved en bane, tror jeg :-)

 • Svar
  Helle K.
  15. maj 2012 at 11:32

  Jeg ville ønske, at jeg havde kunnet – men desværre må det blive en anden gang.

 • Svar
  lise thoms
  14. maj 2012 at 19:36

  godt gået af jer. skidt pyt med køen, den gav da bare anledning til at kigge og få en dejlig garnsnak om de andres fund. er på pletten næste gang et sådant arrengement løber af stablen. jeg håber for jer at i kan få et par rolige dage med benene oppe, og at der var bare lidt rester tilbage til dig liselotte. ;-

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   15. maj 2012 at 07:30

   Vi håber på en weekend i dejligt selskab og med plads til at slappe af :-)

 • Svar
  Jane
  14. maj 2012 at 19:13

  Det var fedt at se “udsalget” i virkeligheden, en fornøjelse for fingrene at være på fri “grams” og ikke mindst at møde, hilse på og snakke med både dig, Liselotte og din kære Kenneth. Jeg sidder stadig her en tidlig mandag aften med et lille smil om munden ved tanken om så meget guf og gnistrende skaberglæde som jeg har oplevet i weekenden. 
  Nu ligger mine grå køb og venter på en tur i krydsnøgle apparatet.
  Hvil I bare lidt på laurbærrerne. Det er fortjent.  

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   15. maj 2012 at 07:30

   Det var SÅ dejligt endelig at hilse på dig også, Jane og god fornøjelse med krydsnøgleapparatet :-)

 • Svar
  Karin
  14. maj 2012 at 18:57

  Det ser super lækkert ud og jeg håber at I gentager succesen så vi der ikke kom forbi kan prøve det en gang :-)

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   15. maj 2012 at 07:29

   Jeg er temmelig sikker på, at Kenneth har planer om at gentage næste år :-)

 • Svar
  Gitte
  14. maj 2012 at 18:44

  Tak fordi vi måtte besøge jer, og at der var kø var da bare ok, for alle i køen var der jo for at få en oplevelse og garn, og det havde vi jo tilfælles, så snakket blev der uanset.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   15. maj 2012 at 07:28

   Det gode er jo, at vi alle deler en interesse, så det er godt, at I fandt ud af at hygge undervejs, Gitte :-)

 • Svar
  Lene tramm
  14. maj 2012 at 16:31

  Jegcer helt syg for jeg kunne ikke komme i weekenden. Det ser så hyggeligt ud.
  Måske i gentager en anden gang. Detcber jeg.
  Hvad er det for en stribet trøje , den er fed siger min datter.  

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   15. maj 2012 at 07:27

   Det er en hjemmedigtet i rester :-)

 • Svar
  Irene
  14. maj 2012 at 15:18

  Dejligt det blev en succes! Jeg ville så gerne have besøgt Jer og gramset på alt det dejlige garn, men desværre var kræfterne ikke til det. Jeg vil så meget og kan så lidt efterhånden.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   14. maj 2012 at 15:20

   Sådan må det være lige nu, Irene. Vi vil håbe, at vi måske kan ses en anden gang, hvor du har kræfterne og kan finde vej herop sammen med Michael. Så er jeg sikker på, at Kenneth gerne indgår en særaftale med dig :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  14. maj 2012 at 15:17

  Vi havde den mest fantastiske weekend. Vi er trætte, men vi er også bare SÅ glade :-)

 • Svar
  STYLEFIG
  14. maj 2012 at 13:15

  Flot og tillykke med det dejlige arrangement!! Dejlige stemmings fyldte billeder :)

 • Svar
  Rikkeprikke
  14. maj 2012 at 11:02

  Det lyder som en rigtig dejlig weekend. Jeg er glad for at teltet holdt, har sendt jer et par tanker her fra djævleøen et par gange i løbet af weekenden :)

 • Svar
  jette
  14. maj 2012 at 10:36

  Jeg nåede “kun” til Saltum, hvor det bestemt også var hyggeligt og der var meget fint garn osv. Men jeg kunne sandelig også godt have tænkt mig en afstikker til Gug. Det må blive næste gang. :-)

 • Svar
  Stella Dea
  14. maj 2012 at 09:40

  Dejligt at det hele klappede for jer og SELVFØLGELIG gjorde i det. En skam jeg ikke kunne være der, både for stemningen, men absolut også for de gode tilbud. Måske en anden god gang.

 • Svar
  Jette
  14. maj 2012 at 09:14

  Dejlig oplevelse at besøge jer. Ros til jer alle for god service. Håber at det bliver muligt at besøge jer en anden gang.

 • Svar
  Karin Grøn
  14. maj 2012 at 09:10

  Det var en fantastisk god ide at lave åbent hus på den måde. Det vil vi glæde os til at I gentager næste år– måske med et lidt stærkere telt – af hensyn til jeres nattesøvn og helbred – og lidt mindre vind— det siges at man ikke skal lufte underpermisonerne når det ER blevet stormvejr men aftenen inden ud af vinduet, hvor de skal rystes… måske skulle I overveje det ;-) 
  Jeg er glad for at I også havde det sjovt og rart og er ved godt mod, for jeg er helt sikker på det var et kæmpe arbejde, der lå bag. Tak fordi du alligevel gav dig tid til at tale med min mand på ts for han er alligevel noget udenfor i sådan en sammenhæng, men det udemærket pakæsel- som han selv siger.  

 • Svar
  Christina
  14. maj 2012 at 09:09

  Ville rigtig gerne have været der og se alle garntyperne og farverne “live”. Strikker ikke selv, men har to meget aktive strikkere i min nærmeste omgangskreds som jeg bytter med…de strikker for mig, jeg maler eller syr for dem. ;o)

 • Svar
  Maj-Britt
  14. maj 2012 at 08:39

  Flot og tillykke med det veloverståede arrangement – trods bump på vejen. Håber det vil gentage sig ;-) Ærger mig grænseløst over ikke at have mulighed for at deltage…. Rigtig god mandag! 

 • Svar
  Lis
  14. maj 2012 at 08:32

  Hvor ville jeg gerne have været forbi i denne week-end, men om jeg så lige havde haft guld nok med, vides ikke. 

  Jeg kan se mange lækre ting jeg gerne ville eje til mit lager, men så er det jo heldigt, at jeg kan bestille via jeres hjemmeside.

  Griner også lidt over fantasi synet af jer stormenede  rundt i de bare yndigheder og sætte storm pløkker i. Godt det var jer der vandt den kamp.

  Kh. Lis 

 • Svar
  Tineke
  14. maj 2012 at 08:16

  Hvor dejligt, og velfortjent. Lækre billeder, bare man var der, suuuk!

 • Svar
  Tante T
  14. maj 2012 at 08:11

  Fantastisk :)

 • Svar
  Annette
  14. maj 2012 at 07:59

  Det var så utroligt hyggeligt og sjovt at hilse på jer, og nu ved jeg sørme også, hvordan Lone ser ud :-) Dejlige mennesker, dejlig stemning og underskønt garn! Mange takker fra ancebak (aka Annette!)

 • Svar
  Dorthe Johansen
  14. maj 2012 at 07:25

  Jeg vil gerne sige et stort tak til jer alle, det var virkelig et fantastisk skønt sted at komme til jeres oase som blot emmer af lækkerhed og utrolig imødekommenhed og varme. Jeg vender helt sikkert tilbage…. Det lå det mig meget på sinde at få rost dig og bloggen her, håber ikke jeg oversked nogen grænser ved det…

  Go dag, dagene derpå :-) 

 • Svar
  Sole
  14. maj 2012 at 06:43

  STORT tillykke med succesen!!! Det er velfortjent.

 • Svar
  Elin
  14. maj 2012 at 00:18

  Synes da lige at jeg ville sige tak til jer to og jeres hjælpere, det var ikke kun garn der kom med hjem, læberne smiler endnu og varmen bobler stadig i kroppe.  Hov nu må jeg vist hellere finde min seng, men der var lige en super lækker casmere/uld der absolut krævede at komme på pinde – det tegner godt – ja den kommende nye tynde garn af babyalpaca også – som jeg glæder mig til den og sikke mange skønne farver det blir da det rene slaraffenland.

 • Svar
  Fríða
  14. maj 2012 at 00:06

  åh, hvor ville jeg dog gerne have kunnet komme forbi. men, en dag lige pludselig dukker jeg op, og så skal der shoppes garn!
  kh.fra Island
  Frida

 • Svar
  Steinkjerringa
  14. maj 2012 at 00:05

  Fantastisk. Eia var jeg der!

 • Svar
  Tina - omme i London
  13. maj 2012 at 23:36

  Suveraent – jeg vidste det ville blive en succes. :)

 • Svar
  Lene
  13. maj 2012 at 23:14

  Hvor lyder det bare til at have været skønne dage. Vi kom desværre ikke omkring jer, bryllupsfesten sad for meget i kroppen ;-) Sov godt og drøm sødt :-)

 • Svar
  Farmor
  13. maj 2012 at 23:13

  Jeres arrangement overskyggede da fuldstændig Uldfestivalen i Saltum. Sikken varme, smil og hjælpsomhed vi blev mødt med, fantastisk. Har nydt min mors dag med strikkepindende og det lækre garn jeg fik med hjem.
  Godt gået :-)) 

 • Svar
  KirstenA
  13. maj 2012 at 23:11

  Tak for dejlige besøg i garnmekka.  Også tak for at jeg måtte se den nye, store maskine fra Amerika og høre om Kenneths planer ( drømme ? ) for udbygning af verdensfirmaet.
  Glæder mig allerede til næste år.
  Sov godt, I fortjener det

 • Svar
  hej
  13. maj 2012 at 23:09

  hej
   lyder ti at været et par spænde dage for jer og alle de kunner der har været forbi. desvære var jeg ikke en af dem… men hvor fristenen det dog ser ud. men livet er jo bare sådanne nogle gange at man skal arbejde og tjæne penge.. men jeg håber på at få chancen en anden gand om i gentager succen en dag.

  have en god søndag aften.

 • Svar
  Merete
  13. maj 2012 at 23:04

  Dejligt at kunne føle, købe og fornøje ….  og hyggeligt at hilse på ;0)
  Sov godt og velfortjent 

 • Svar
  Bettina
  13. maj 2012 at 23:03

  Hvor var det fedt at I gad! – var forbi fredag, der var allerede fyldt med garnhungrende kvinder, fik da også med hjem til de næste to, tre, fire… projekter ;-)
  Gik straks i gang med Poncho på tværs i min nye yndlingskombination, Blackhill uld og kid mohair, farven bølgen blå og lyseblå mohair kan varmt anbefales, min mund er glad! :-) Tak 

 • Svar
  Marianne Schmidt Larsen
  13. maj 2012 at 22:57

  Ville gerne give jer en fridag i morgen, hvis jeg ku’! ;-)

 • Svar
  Erika
  13. maj 2012 at 22:51

  Tak fordi I gider, orker og er. Sov godt – og forhåbentlig længe. Hvor er det vildt, at I har ryddet op og alt muligt. I er sg seje deroppe i nord. ;-)

 • Svar
  Ulla Røjkjær
  13. maj 2012 at 22:51

  Hvor jeg glæder mig på jeres vegne at weekenden har været så stor en succes…. Ikke at jeg havde regnet med ande;0)
  Hvor I dog fortjener det!! 

 • Svar
  Nina
  13. maj 2012 at 22:51

  Det var også hyggeligt at være forbi – det var kun en hårsbredde fra, at jeg var kommet forbi efter Lilla til en Mermaid som Ellas, jeg så i fredags. Der er vist tale om forelskelse ved første blik. Jeg krydser fingre for, at Kenneth har (eller får) de farverne på lager, når han engang kommer derud og får lidt overblik :)

 • Svar
  Lykke Thomsen
  13. maj 2012 at 22:50

  Ja det var hyggeligt at møde jer, og dejlig garn fik vi med hjem.
  Jeg forstår godt i er trætte.

 • Svar
  Vigdis Stensrud
  13. maj 2012 at 22:50

  Vi kundene hadde også helt fantastisk :) Det var så hyggelig å få hilse på og vi kommer gjerne igjen om dette skulle gjenta seg. Hvil ut og slapp av, det er så fortjent :)

  Hilsen Vigdis fra “Et lite stykke Norge”

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)