13

Tidlig weekend

Jeg kan se, allerede da jeg drejer om hjørnet og ned ad vejen, at der er kommet nye forsyninger til chefen.

Som sædvanlig strækker pallerne sig langt ind i himlen eller i hvert fald forbi tagrenden. Bagved pallerne står kassevis af andet garn, som også venter på at blive båret indenfor. Ingen har lyst i den varme, vi har i dag, men nogen gange vælger man ikke selv, hvornår tingene ankommer. Så er det bare at smøge ærmerne op.

Jeg er tidligt hjemme. Jeg har været forbi Fandanko og har frokostsandwich med hjem. De vækker lykke, for udsigten til at skulle i gang med selv at producere en frokost er næste uoverskuelig, når varmen vælter ind af alle sprækker.

Vi spiser siddende omkring bordet i køkkenet. Vi er heldige. Vores hus er varmt om vinteren og køligt om sommeren. Det er et gammelt bondehus fra 1863, så måske de dengang kunne et eller andet trick, for vi mærker sjældent andet end velbehag indenfor. Nu drikker vi rigelig med vand ved siden af, for vi trænger.

Efter frokosten går Kenneth og mor ind ved siden af for at arbejde videre. Jeg sidder et øjeblik og nyder, at jeg har holdt fri siden lidt over elleve. Det kan man da kalde tidlig weekend.

Om jeg skal udenfor og nyde solen? Nej, jeg dur ikke til det der med at sidde og smelte fedt (jeg kunne ellers godt trænge), men jeg vil tage en kop kaffe, finde skygge og ellers nyde, at jeg i nogle timer kan gøre lige akkurat, som jeg har lyst til. Uhm, jeg elsker fredag :-)

Du vil sikkert også kunne lide