12

De sidste, tror jeg

Så er det vist slut med sommervejret for denne gang. I hvert fald vågnede jeg flere gange i nat til lyden af tung regn, ligesom luften var anderledes kølig, men så absolut behagelig. Der er nu noget hyggeligt over sommerregn også, men skulle jeg vælge…

Valmuerne har vi formentlig set det sidste til i går. De står i en del af haven, som ikke ses fra den side af huset, hvor vi typisk opholder os og med regn og rusk, holder de ikke meget længere, men de har forskønnet pinsen og jeg forlænger lige deres evne til at pynte med et par billeder fra de sidste dage.

Valmuerne breder sig uhæmmet nede i min plæne og de får lov. Det er nemlig sådan, at de får lov at stå, til de har blomstret. Efterfølgende slår vi bare plænen på sædvanlig vis og fordi valmuerne er hårdføre, kommer de igen år efter år.

I dag er tirsdag. Der er gråt udenfor. Regnen falder med mellemrum. Den gør godt i haven.

Jeg overlever fint, at udelivet i nogle dage afløses af indeliv, men jeg mærker med det samme, at sommerferien dukker op i min bevidsthed og får mig til at glæde mig til, at vi med sikkerhed får fjorten dage med konstant udeliv og sol på næsen. De har ikke ruttet med det heroppe nordpå, dem der bestyrer.

Må din tirsdag blive fuld af indvendig solskin :-)

Du vil sikkert også kunne lide