14

Torsdagsfest

Torsdag er ikke noget særligt, synes jeg. Den er sådan én, som bare skal passeres, for på den anden side venter fredag og dermed også weekenden.

I dag blev vi pludselig alene til aften. De unge mennesker skulle ud at vifte med stritørerne, så vi besluttede os for, at vi ville tage til Sæby og spise fisk. Fordi vi kunne.

Vi nåede kun lige gennem Limfjordstunnellen, da vi blev kontaktet af Oline. De ville gerne med. Alligevel. Og så vendte vi kareten, fordi vi er frygteligt flinke og langmodige.

Vi nåede frem i tide til at nyde den smukke aften. Al regn og alle skyer var som blæst væk og der var det fineste vejr og masser af plads på Frank’s Restaurant.

Vi blev lidt skuffede denne gang. Ikke at der er noget konkret at klage over, men maden virkede på en eller anden måde lidt “træt” og den manglede kærlighed og omsorg. “Vi er ved at skifte menukort”, var beskeden, men det skal da helst ikke udmønte sig i, at de ikke gider gøre sig umage den sidste tid.

Vi holder vist en pause. Fisk kan spises så mange steder. Ikke alle med samme smukke udsigt, men så måske med mere velsmag.

Udsigten var god, drikkevarerne var kolde og selskabet var i top. Køreturen hjem inkluderede den smukkeste solnedgang og vi snuppede en finale med Ben & Jerry´s gode is. Ikke nogen skidt torsdag.

Jeg synes, at jeg kan høre dynen kalde. Mon ikke jeg lige skulle tjekke? Jeg tror det :-)

Du vil sikkert også kunne lide