4

Mistænkelig stille morgentur

Vi lider ikke voldsomt under sommervejr her i Aalborg, men morgenerne er nu alligevel stemningsfulde og stille på den smukke måde.

De sidste par dage, er jeg kommet til kontoret senere, end jeg er vant til, så der er lidt andet at se på, selv om stilheden er larmende og jeg blandt andet denne formiddag nåede at blive helt i tvivl om hvorvidt min tidsfornemmelse havde snydt mig og sendt mig ind til midtbyen alt, alt for tidligt.

Jeg var alene om at parkere på toppen af Sauers Plads, men så fik jeg yndlingspladsen med udsigt og kunne pludselig se, at der vist er en konstruktionsfejl eller i det mindste nogle afløb, der skal ses efter, hvis ikke det skal ende sjovt i hjørnet.

Se engang så stille der var i Kayerødsgade. Ikke en sjæl var der. Det fik mig virkelig til at tro, at jeg mødte på et helt andet tidspunkt, end jeg troede, men det hjalp, da jeg rundede hjørnet. Der var liv.

Vores gode grønthandler er flyttet over til modsatte hjørne af Danmarksgade/Frederikstorv. Nu bor han i butikken, som reklamerer for halalslagtet kød og fjerkræ, men jeg tror altså ikke, at han har udvidet sortimentet, men bare forsømt at male nye skilte. Kommer tid, kommer råd.

I Niels Ebbesens Gade har vi stadig glæde af udskiftningen af kloakkerne. Længe endnu.

Skulle man sidde og blive halvsløv på pinden, skal jeg love for, at kombinationen af sådan en gravko og et gammelt hus, som nemt lader sig ryste, kan vække en i en fart. Jeg taler af erfaring og lever i daglig skræk for, at hele skidtet giver op og styrter sammen, men det sker naturligvis ikke. Nogensinde!

Nu er jeg landet hjemme og solen er brudt gennem skyerne. Jeg gider godt, at den holder ved og er her igen i morgen, hvor jeg tager en fridag. Tak :-)

Du vil sikkert også kunne lide