Lørdagsfornøjelsen er det gode selskab og så lige den fantastiske bøf…

Tænk engang; Oline kom op og blev klar til en tur til staden med sine forældre. Det var aldrig sket, hvis ikke det var fordi Gergely er i Kolding. Den slags benytter vi os af og skynder os at tage hende med ud i verden. I dag var det til byen, hvor butikkerne var åbne og udsalget godt i gang allevegne.

Oline fik nye, gode sandaler af den fornuftige slags, for hun skal til Budapest om et øjeblik. Det er storbyferie og en tur ned til Gergelys barndoms land, så der skal være fodtøj, som kan bringe til og fra på lange, varme sommerdage. Det lykkedes med et par smukke, sølvfarvede Angulus.

Jeg fik et par fornuftige travere. Sådan nogen som snildt kan bringe Oskar og jeg rundt og rundt i Ådalen og det er noget, vi begge holder meget af. Et par Ecco A-Cross sat ned til halv pris, så det var en god investering. Jeg købte dem så store, at de kan tåle en ragsok til vinter, for jeg er bedst i travesko, når vi virkelig går til den, Oskar og jeg.

Jeg fik også et par halsklude. Og frokost på Søgaards Bryghus. Bøffen fra Kildegaarden smagte utrolig godt. Jeg fik endda det bedste selskab, jeg ved; Kenneth og Oline.

Lørdag er en god dag og regnen har kun været kortvarigt forbi, så hvem gider klage? Ikke mig :-)

Relaterede skriv

10 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  24. juni 2012 at 10:47

  Vi er ikke gode til udsalg herhjemme og vi opsøger det aldrig, men i går var det der, da vi kom til byen og så ville det da være tosset ikke at gøre brug af de gode tilbud :-)

  Olines sandaler er skønne og jeg er misundelig, men jeg får altså ondt i fødderne af dem, som det er lige nu :-(

  Tørklædet er nemlig lige nøjagtig det, jeg ikke kunne glemme. Det er fra by burin og jeg er vil med snerten af neon :-)

 • Svar
  Rikkeprikke
  24. juni 2012 at 08:22

  Fine fund. Jeg er selv elendig til udsalg. Synes der er langt mellem de gode køb,ofte virker det som om, butikkerne får nye varer hjem i møgkvalitet op til udsalget. Jeg orker det sjældent, med mindre jeg er på udkig efter noget til ungerne. 

  God søndag til jer :)  

 • Svar
  Tina - omme i London
  24. juni 2012 at 03:02

  FEDE sandaler til frk Oline. De kunen godt taale at sidde paa mine foedder. Monstro ikke man skulle sandalshoppe i DK i aar. Mine gode gamle doede sidste sommer. Jeg har ikke savnet dem endnu i aar, men man har da lov at haabe!

 • Svar
  KirstenK
  23. juni 2012 at 22:40

  Dejligt med fodtøj af fornuftig slags…glædelig midsommeraften til dig!

 • Svar
  Marianne
  23. juni 2012 at 21:15

  Uhm, bøffer fra Kildegården , de er goe – vores brugs har dem :0)

 • Svar
  Mia Folkmann
  23. juni 2012 at 21:08

  Hvor er de søde, de sandaler Oline fandt. Jeg elsker den slags, der er pæne at se på og rare at gå i.
  Glæder mig, at du HAR bemærket mit nye B&B eventyr. Der vil faktisk være plads til 4… (jeg nævner det bare… ;-) )

 • Svar
  Gitte
  23. juni 2012 at 19:56

  Elsker at finde kvalitet til halv pris, for så kan man jo købe dobbelt så meget. Lyder som en skøn dag, jeg har også været ude og shoppe med børnene, vi fik dog nogle lidt andre ting med hjem, det foregik nemlig på viking merkedet på Lindholm Høje.

 • Svar
  Sole
  23. juni 2012 at 19:34

  Sikken dejlig dag, du har haft idag. Flotte Angulus, Oline har fået sig. Gid jeg kunne bruge dem, men mine fødder er altså for brede.
  Og hvis billedet viser dit nye tørklæde, så kan jeg godt forstå, at det stadig spøgte efter en måneds venten. TIllykke med det!! Og god Sankt Hans, alle koste er vel gemt væk!!

 • Svar
  Silje
  23. juni 2012 at 19:13

  Hørtes ut som en perfekt dag :)
  Å jeg må si jeg er litt forelsket i den vesken din. Helt nydelig er den.
   
  Silje

 • Svar
  Anette Linnea
  23. juni 2012 at 18:16

  Der findes næppe bedre sko end Angulus. Lyder til at have været en god shoppedag – det elsker jeg også;-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)