2

Bøger søger nye hjem!

Jeg rydder op, vasker, nedbringer faretruende massive bunker og prøver i det hele taget at skabe overblik, fordi det er på tide. Det meste foregår ude omkring vaskemaskine og tørretumbler.

Når maskinerne er i gang og levner mig med en pause med tid til andet end tøjfolder eller strømpeparring, lægger jeg bøger til salg. Du kan måske se, at jeg har lagt et link i sidebaren, hvor du kan se, hvad jeg har fundet, som trænger til nye ejere. Det er ikke så lidt endda.

Måske står du lige og skal fylde et hul ud? Så har jeg fyld. I massevis. Tag endelig et kig :-)

You Might Also Like

2 Comments

 • Avatar
  Reply
  Dorit
  25. juni 2012 at 10:19

  Dejlige bøger, men hold da op, hvor er det dyrt at bestille til Færøerne igennem Post Danmark.

 • Avatar
  Reply
  Camilla Fabricius
  24. juni 2012 at 22:05

  Der er en helt særlig stemning den dag man pakker vinteren væk. Det at lægge alt det mørke, de grå, det tykke og det højhalsende ned i store kasser og så tage det lyse og lette frem. Det er skønt, befriende og let. Noget som får en til at tænke på at man næsten ønskede sig flere årstider, hvor man kunne gøre sig de overvejelser. Jeg har egentlig ikke tænkt at denne helt basale, men befriende handling kunne klare sig i et blog indlæg – men endnu engang har du vist at det enkle lader sig forføre til en fortælling – tak for det!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)