8

Parrot eller hvordan uld alligevel får en plads i Toscana

Ved middagstid er varmen så intens, at der kun er én ting at gøre. Vi trækker indenfor, lukker alle døre og vinduer, skodder og alt andet, som kan holde varmen ude, mens vi indtager en sen frokost, snupper en middagslur og i det hele taget bare nyder livet. Det er ikke skidt.

Indtil temperaturen bliver for høj, strikker jeg. Jeg nyder morgen og formiddag i skyggen, mens Parrot vokser i meget, meget langsomt tempo. Jeg er måske heller ikke så flittig, men varmen gør altså, at mine bøger også bliver interessante. Jeg er ikke god til strik, som ikke glider frit på pindene, fordi hænderne sveder. Så opgiver jeg, men indtil det sker, lader jeg masker glide mellem fingrene og farvernes tilfældige orden tage over og bestemme det meste.

Måske bliver det strikketøjet til bilturen nordpå, for der er ikke mindre varmt i Frankrig og tilmed er der pool, som har det med at trække mig i vandet, hvor jeg ligger det meste af dagen, mens jeg ligner en rosin, men er fuldstændig ligeglad med samme. Jeg håber dog stadig på stille, kølige morgener i skyggen, hvor der kan strikkes en pind eller to. Jeg hygger mig med det :-)

You Might Also Like

8 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  14. juli 2012 at 18:39

  Vi prøver at hive sommeren med hjem i næste uge :-)

  Parrot er strikket med en enkelt tråd :-)

   

 • Reply
  strikogsting
  14. juli 2012 at 09:23

  Det ser rigtig dejligt ud med de farver du har valgt ! 

  Go´fortsat ferie.
   

 • Reply
  anette lyskjær
  13. juli 2012 at 22:39

  Åhh altså Liselotte – vi kunne vel ikke lokke dig til at hamstre en gevaldig stor pakke sommer-solskins-lange-varme-dage-med-hang-til-skyggeliv med hjem i din strikkekurv….sådan ca. til godt og vel tre uger. Jeg skal sige dig – her og i hele dannevang, er der totalt udsolgt på alle hylder! Jeg husker svagt, hvordan det kunne være og uden varme med kolde drinks på terrasseb, ryger sommeren måske i næste sparerunde!! Av av…. 
  …men nyd nu din ferie og livet i  solskinsboblen! 

 • Reply
  Janne Merkel
  13. juli 2012 at 21:41

  Hej Liselotte  Jeg har været rundt på din blog, fed blog :-) hyggeligt at du skriver så tit Jeg vil rigtig gerne lave et parrot sjal eller andrea’s sjal. men hvilke garn fra garnudsalget har du brugt. Er det blackhill højlandsuld, på hvilke pind str, er det med en tråd på parrot, men hvad med dit andrea’s sjal er det også med en tråd? Syntes det er svært med alle de garn muligheder. Men har jeg ret når syntes at mange af de sjaler der er lavet på din blog og på mange af de andres i blogland er med blackhill højlandsuld? I må have en forsat god ferie Mvh Janne  

 • Reply
  Britt
  13. juli 2012 at 21:18

  Hvor er det smukt. Elsker simpelthen kombinationen af lilla og gul.

 • Reply
  Violykke
  13. juli 2012 at 20:38

  Åh det bliversmukt, virkelig smukt :0) 

 • Reply
  Sole
  13. juli 2012 at 20:12

  En pool er bare noget af det bedste, når der er så varmt. Men det bli’r svært at forlade Italien, kan jeg forestille mig. Det så bare ud til at være drømmeSTEDET!!! Kan I ha’ en rigtig god tur videre på jeres færd, glæder mig til at høre nyt – og forhåbentlig ikke mere om Alfa’en ;-)

 • Reply
  Jane D.
  13. juli 2012 at 19:48

  Uha, som det lyder som en dejlig ferie med varme, sol, sommer og morgenstrik. Det er et meget smukt Parrot du har på pindene. Jeg er også igang med Parrot; det er i grå, blå med et strejf af abrikos og oliven. Det skal være mit tidsfordriv når turen går til Paris i næste uge.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)