12

Ny teknik ind på hylderne bagerst i hjernen

Lone og jeg nåede at eksperimentere lidt med perler og snor torsdag aften. Det resulterede i et smukt, diskret armbånd til Lone og et mindre diskret, men ikke mindre sjovt armbånd til mig. Vi ville lære teknikken. Det er ingen kunst. Nu kan vi. Så er det bare fremad i strakt galop.

Vi fandt en video på youtube (Lone gjorde, jeg stegte kartofler) og var hurtigt i gang herefter.

Det var sjovt. Måske du har lyst til at prøve? Så prøv at tage et kig her :-)

You Might Also Like

12 Comments

 • Avatar
  Reply
  marremorr
  6. august 2012 at 08:13

  Åh, så fint armband! Superläckert! 

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. august 2012 at 16:40

  Jeg har fundet et link til en meget nem metode, så det smider jeg lige oppe i indlægget :-)

 • Avatar
  Reply
  Pernille
  4. august 2012 at 21:25

  Jeg hepper med på et link, for hvor er det fint :)

 • Avatar
  Reply
  Malene
  4. august 2012 at 19:33

  Uha Liselotte…jeg bliver snart nødt til at blokere for din side med alle de kreative inputs du gang på gang sender ud i cyberspace. Jeg kan slet ikke stoppe med at strikke og hækle efter først at have eftergjort Olines striber og Nice One. Så er der alt det sjove jeg finder på Ravelry. Og idag røg Mere feminin strik i kurven da jeg var i Fakta – jeg bliver helt bestemt nødt til at strikke det hele! …Og med de priser den lokale garnbutik præsenterer mig for, bliver jeg nok også snart kunde hos Garnudsalg, selv om jeg helst gerne vil mærke før jeg køber. Men det skal komme an på en prøve skal det – har jo ikke hørt om nogen som var utilfredse ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  3. august 2012 at 22:52

  Måske Lone læser med og kan huske linket :-)

 • Avatar
  Reply
  Solveig
  3. august 2012 at 19:32

  Så flott det er, du fristar meg.

  … Og eg kunne og godt tenke meg ein link…..

  God helg og nyt dagane slik du og dine er gode til!

  Solklem 

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  3. august 2012 at 17:04

  Hvor er det fint, synes godt om detaljen med den turkise snor. Måske man skulle en tur omkring youtube og blive inspireret, købte faktisk flere meter tynder lædersnor i går.

 • Avatar
  Reply
  GitteSP
  3. august 2012 at 17:00

  Hvor er det fint … må vise mere?
  God fredag aften 
    

 • Avatar
  Reply
  Pernille Kuhn
  3. august 2012 at 16:42

  Fed blog du har. Hørte om den idag, hos en af mine venner. Glæder mig til at følge den.

 • Avatar
  Reply
  Annette
  3. august 2012 at 16:35

  Det ser rigtig flot ud. Hvad hedder den teknik? (muligvis er det blot mig, der er lidt bagud her, men jeg kender ikke navnet!)

 • Avatar
  Reply
  Anne-Marie
  3. august 2012 at 16:06

  Smukt armbånd… <3
  … og mon det link kan deles – eller et lille hint på armbåndes navn kan hjælpe?

 • Avatar
  Reply
  Britt
  3. august 2012 at 15:41

  Så fint armbånd! 

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)