16

Det bliver sommer

Det bliver sommer i dag. Kaffe i koppen, Oskar som selskab og udsigt til en virkelig dejlig dag. Sådan er min morgen. Den er dejlig.

I går fik Oline lokket mig med på handlen. Jeg havde nogle ærinder og normalt låner Oline og Gergely nemlig Kenneths bil (min får de ikke lov til at røre, uden jeg sidder ved siden af), men i går kunne det ikke lade sig gøre, så de spurgte, om jeg ikke lige ville agere chauffør? Lige efter arbejdsdagens ophør. Tålmodighed er ikke en dyd, Oline dyrker ofte.

Selvfølgelig ville jeg godt lige køre med ud i City Syd. Oline vidste allerede, hvad hun skulle kigge efter. En enkelt ting. Hvad der derefter skete, ved jeg ikke, men jeg ved, at der gik adskillige timer, inden vi kom hjem igen og det var ikke tomhændet. Det var til gengæld nogle trætte mennesker, der satte sig tungt ned i hver vores hjørne og jeg trøstede mig med, at også unge mennesker lader sig overmande af powershopping og derfor passer det mig så vældig godt, at vi i dag kan vende arbejdsbyrden om og lade de unge mennesker hjælpe mig med at hjælpe Kenneth.

Der skal sorteres og smides ud, der skal flyttes hundredevis af kilo og der skal lægges gulvtæppe. Der skal samles reoler og udpakkes garn. Der skal laves frokost og kaffe og serveres forfriskninger undervejs. Der skal opmuntres, piskes og roses. Der skal være gang i den.

Jeg er klar. Efter endnu en kop kaffe og lidt langsom starthjælp i form af en klapsammen med kommensost. Vi er jo nogen, som elsker den slags :-)

Du vil sikkert også kunne lide