4

Da Kenneth valgte at dreje til venstre i stedet for til højre eller hvordan vi har haft den dejligste eftermiddag

Det lykkedes at lokke chefen i fordærv. Først en tur ud i verden, som jeg fortæller lidt mere om i morgen, men bagefter vendte vi kareten, satsede stort og kørte en smule nordpå, fordi vi ville overraske Lene og hendes familie med et besøg. Hun havde nemlig inviteret her i kommentarfeltet, men jeg havde ikke turdet svare, fordi jeg var meget usikker på, om det skulle lykkes at slippe hjemmefra.

Det er stadig grønt derude, men der er blade, som daler fra træerne, som fastholder, at det er sensommer. Man skal nyde, mens man kan.

Det lykkedes jo. Vi kom af sted. Jeg var sikker på, at jeg havde Lenes telefonnummer på mobilen, men vel havde jeg ej. Heller ikke adressen havde jeg, men vejen kunne jeg da huske. Som om, men det endte med at lykkes og vi har nydt den dejligste eftermiddag i det bedste selskab, man kan forestille sig. Vi fik den skønneste pause og på vej hjem i bilen snakkede vi om, hvor heldige vi er, at vi har så skønne mennesker at besøge på en søndag, som egentlig skulle være brugt på arbejde, men i stedet fik helt andet og meget dejligere indhold.

Vi sad i skyggen af træer, som lod små, varme solstrejf indenfor, mens vi nød både sødt og vådt og allerbedst det gode selskab. Det gav energi af den gode slags, er vi enige om. Vi håber, at vi kan gøre gengæld en dag :-)

Du vil sikkert også kunne lide