2

Mandagsoverraskelse

På mit køleskab hænger denne lille, finurlige og mandagsnære sætning. Den er en af dem, der får lov til at blive.

Det sker, at jeg tænker sådan, når jeg skal i gang efter weekenden, men det går altid alligevel og det viser sig også oftest, at mandag gemmer på små overraskelser. I dag var det en aflysning. Den er forvandlet til lidt egenomsorg og et nykogt æg. Helt ok med min fysik, kan jeg mærke.

You Might Also Like

2 Comments

 • Avatar
  Reply
  Betina
  10. september 2012 at 19:41

  Man bør aldrig arbejde dagen efter en fridag – det er mit motto :-)

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   11. september 2012 at 07:31

   Jeg kunne ikke være mere enig, Betina, men der er alt for mange omkring mig, som ikke er helt enige ;-)

  Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)