16

Moon – eller hvordan tre måner må være tilstrækkeligt

Klog af skade vidste jeg, at min nye vaskemaskine tilsyneladende holder meget af at filte uld, men denne gang måtte den gerne. Bare lidt. Huer må gerne være tætte og varme, når de skal afhjælpe den ørepine, som ellers uden forfølger mig hele efteråret og vinteren, så mine tre Moon røg i maskinen i går.

Hele natten og det meste af i dag har de ligget til tørre. Det tog lang tid, for de er tætte. Helt som jeg drømte om. Perfekte, faktisk.

Gul og Grøn er strikket i to tråde Blackhill Højlandsuld og én tråd Blackhill Alpaca og hold da op, som de er lækre og varme og bløde og elskelige.

Grå er strikket i Blackhill Chunky Højlandsuld og én tråd Blackhill Silk Mohair. Den er drømmedejlig. Mere er der vist ikke at sige om det.

Jeg elsker jo den Blackhill Silk Mohair. Nogen er ikke vilde med det fluffy. Jeg elsker det!

Den grå er allerede bestemt til at skulle ledsage mig til Skotland om en uge. Den er helt perfekt. Jeg elsker den og jeg elsker tanken om, at jeg om en uge er landet i Skotland. Det er svært at vente.

Fakta:

Idéforlæg: Moon af Kim Hargreaves

GarnBlackhill Højlandsuld, Blackhill Silk Mohair, Blackhill Chunky Højlandsuld og Blackhill Alpaca.

Pind:  4½ og 6  – KnitPro hurtigstrikkere i metal.

Garnforbrug: Til hver af huerne mindre end et nøgle af Blackhill Højlandsuld og kun små mængder af følgetrådene i mohair og alpaca.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Et herligt lille strikketøj, som passer perfekt til skødet. Jeg elsker små stykker strik, som er nemme at have med :-)

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Ida Christensen
  29. januar 2013 at 18:10

  Det er lige en hue for mig, men hvor er opskriften til den, kan ikke finde den her på siden???
  Den ser rigtig dejlig ud, så jeg håber der også findes en opskrift? venlig hilsen Ida

 • Reply
  Kat
  21. september 2012 at 21:39

  Mellem Loch Ness og Aberdeen kan jeg desvaerre ikke hjaelpe, men uanset hvad saa skip Inverness. Der er intet at komme efter, faktisk ret skuffende. Koer hellere til Oban, Glen Coe eller hvis I har tiden saa helt til Hebriderne. Kommer I forbi Edinburgh?

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   22. september 2012 at 13:37

   Vi kommer desværre ikke forbi Edinburgh i denne omgang, Kat. Vi måtte prioritere benhårdt og valgte altså The Highlands frem for storbyen denne gang :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. september 2012 at 08:55

  Jeg er rigtig glad for huerne og jeg skal med sikkerhed have en med til Skotland, men Kat… jeg regner da bestemt med, at alt efterår stagnerer og afløses af sol og smukke dage, men jeg er derovre ;-)

  Vi har kun alt for kort tid i The Highlands, så der er allerede lagt planer og vi glæder os, men vi er altid åbne for gode ideer på ruten mellem Loch Ness og Aberdeen. Altid! :-)

 • Reply
  Hjortebjerg
  20. september 2012 at 23:21

  Fine fine stykker strik, især den grå er lækker med lækker på:-)

 • Reply
  Kat
  20. september 2012 at 22:14

  Tag du bare huerne med herover, her er hundekoldt og øsende regnvejr. Og det rusker! Men flot er det:)
  Nu må du sige til hvis du skal have nogle gode tips til højlandet. 

 • Reply
  Irene
  20. september 2012 at 17:02

  Hvor er de blevet fine! Sådan én eller to eller tre vil jeg da også have :-) Garnkombinationen lyder toplækker:-) Jeg glæder mig til at se den færdige Raven. Bliver det mon med levende model indeni?

 • Reply
  Rikkeprikke
  20. september 2012 at 12:24

  De er vel nok fine :)

  Og det er muligt, du er troløs med strik, men dygtig, det er du i hvert fald :) 

 • Reply
  Kirsten
  20. september 2012 at 11:00

  Varme ører – Det er jeg også tilhænger af :-))
  Sikke nogle skønne huer – måske er det sådan én jeg skal lave, så den er klar til vinter.

 • Reply
  ingrid
  20. september 2012 at 08:41

  å de huene er vakre
  kan jeg kjøpe en av deg?
   
  må også fortelle at jeg synes om din blogg
  den er inspirerende!
   
  ønsker deg en god dag!
   
  hilsener fra ingrid  i Norge :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  20. september 2012 at 07:36

  Huer er nemme, små strikketøj, som kan tages med de fleste steder. Det elsker jeg og huerne her er skønne :-)

 • Reply
  henriette hald
  19. september 2012 at 18:55

  Nu har du simpelthen Rip, Rap og Rup som huer :))  De er smukke alle tre selvfølgelig, men sjovt nok er jeg selv mere tilpas med at mine huer ikke er filtede. Sådan er der så meget, og uanset hvordan er varme ører det rareste. Jeg kan nogle gange føle mig helt åndssvag, for selv om sommeren hvis der blæser en strid kold vind gør det ondt i ørene, dog går jeg ikke med hue der hihi.  Nå, snikke snakke og NOJ hvor jeg mærker din feriespænding. Det er så skønt :)
  Måske jeg tager fejl, men jeg syntes ikke jeg har læst så mange skriv de senere måneder, hvor Liselotte har haft besøg af veninder, og hvor der har været forkælelsestid til de voksne, så jeg er sikker på at den uge vil være den rene Balsam for sjælen.
   
  Mange hilsener
  Henriette

 • Reply
  yt
  19. september 2012 at 18:08

  Nu er det vist modren der er et heldigt asen ;))

  Skønne huer til en skøn tur.

  Yt  

 • Reply
  Susanne
  19. september 2012 at 17:11

  Hvor er de fine og en god model du har fundet, der går godt ned over ørerne. Måske skulle man…….

 • Reply
  Berit Frederiksen
  19. september 2012 at 17:01

  Hvor er de bare flotte de huer ;-) Jeg må vidst hellere begynde at strikke sådan nogen også!!
  Samtidig vil jeg lige sige, at jeg elsker at læse med på din blog hverdag! Det er simpelthen et must, samtidig med
  morgenkaffen ;-)

 • Reply
  Marianne
  19. september 2012 at 16:17

  Hvor er skønne – super ide – tak-alt lad dem filte lidt. Har altid syntes at huer var træls – det trak jo alligevel ind på mig , nu har jeg løsningen :)

  Marianne 

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)