Sat i arbejde af chefen

Jeg har lavet julekort til Kenneth. Han har nogle yndlinge i min samling og insisterede på, at det eneste jeg måtte gøre var, at  friske dem en anelse op, men endelig ikke ændre for meget, så det var en nem opgave, at trække de gamle heste af stalden og bare lige børste dem af, inden jeg sendte dem til tryk.

Der er bestilt rigeligt, så de skulle gerne række til de pakker, han sender ud af huset de næste par måneder.

Der skulle også trykkes en ny portion kort. Kortene smider Kenneth i de pakker, der går ud af huset og han havde et ønske om at optimere dem, så den opgave faldt også ned i min turban forleden. Kortene er retur allerede og sikkert også sendt med de første pakker allerede, så de af jer, som modtager pakker, kan glæde jer. Jeg synes, at han har gjort det godt.

Det er stadig muligt at benytte oversigten over forskellige pindestørrelser og deres betegnelser. Der er heller ikke lavet om på skemaet, hvor man lynhurtigt kan danne sig et overblik over et garn uanset hvilken måleenhed der er angivet, men der er tilføjet læsevenlige farveskift og så er der – og det er altså ret smart, synes jeg – kommet målebånd på kortet, så det i en snæver vending kan anvendes til at måle strikketøjet.

Da vi var i Skotland, havde jeg glemt et målebånd. Jeg havde et af Kenneths kort. Jeg er grafiker, så jeg kender alle målene på standardpapirstørrelserne. Derfor vidste jeg, at kortet målte 10,5 x 14,8 cm og kunne derfor sjusse mig frem til målene på strikketøjet, men jeg er måske lidt nørdet lige på det område og jeg kender ikke mange andre, som i søvne kan remse mål på A2, A3, A4, A5 og A6 op.

Det gør Kenneth heller ikke og derfor syntes han altså, at hans kort skulle optimeres i form af et målebånd langs den ene langside. Det er jo genialt. Jeg elsker, at han konstant er i gang med at videreudvikle og optimere alle steder og kerer sig om selv de mindste detaljer. Nu er hans små kort udstyret med målebånd og jeg skal ikke længere sidde og folde papirer, for at måle mit strikketøj. Jeg siger tak og jeg håber, at du også får glæde af den lille detalje, når du modtager din næste pakke med kort fra Kenneth :-)

PS – du kan også downloade kortet lige her!

Relaterede skriv

18 kommentarer

 • Svar
  Tina - omme i London
  20. oktober 2012 at 03:20

  LOL – et A4 ark er mit standard maalebaand, naar jeg ikke har andet ved haanden. Knap 30cm hoejt :). Fede kort i oevrigt.

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  19. oktober 2012 at 10:54

  Kenneth har fået eksklusiv eneret på julekortene i år, så de kan kun erhverves, hvis man handler hos ham, mens han er lagerførende. Gad vide om jeg ikke skulle foreslå, at en ny iPhone kunne fungere som betaling for den aftale? ;-)

  • Svar
   Sidse
   19. oktober 2012 at 18:05

   Hepper jeg på!

 • Svar
  Lisbeth vissing
  18. oktober 2012 at 23:15

  Nu er jeg jo nødt til at købe mere garn, bare for at få et nyt kort med målebånd på. 
  og et fregne kort.
  Spøg til side, hvor er det fint. 
   

 • Svar
  Ulla Røjkjær
  18. oktober 2012 at 22:13

  De er så skønne de julekort. Jeg kan husker dem fra sidste år.
  Mon ikke jeg når at modtage nogle i år igen?  Jeg tror det..
   
  Fin ide med målebånd på kortet..
   

 • Svar
  Sidse
  18. oktober 2012 at 15:58

  Man skal aldrig gå ned på udstyr! Der findes jo en app, der kan måle. Lægger et link til dig og de andre!
  http://www.bolius.dk/alt-om/go.....til-iPhone
   

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   19. oktober 2012 at 10:53

   Rigtig smart, men hvor utroligt det end lyder, så er min telefon ikke med mig overalt og altid :-)

 • Svar
  Erika
  18. oktober 2012 at 15:47

  Hvor er det genialt tænkt med målebåndet!

  – og selvom jeg måske nok ikke lige står og mangler garn… eller ok, lidt garn mangler man måske altid ;-)… gad jeg godt nok godt ‘Liselotte-julekort’. Skønne er de, du er dygtig! :-) 

 • Svar
  Helle D
  18. oktober 2012 at 14:36

  UH jeg kunne også godt bruge sådan en dygtig grafiker liiiige ved hånden…. (og hvis hun blot kører på brændstof som garn og søde æble/kanel kager ville det bare være toppen!) – hvor ville det lette mange ting og give mange fede muligheder for en computer-torsk! Chefen er heldig!

 • Svar
  Trine
  18. oktober 2012 at 13:37

  Jeg er mere end en gang blevet reddet af at vide, at min tommelfinger er præcis 2 cm bred :-)

 • Svar
  Karina
  18. oktober 2012 at 13:24

  De er SÅ fantastiske de kort!!

 • Svar
  Stine
  18. oktober 2012 at 12:58

  Glæder mig til den pakke, jeg har bestilt hos ham først på ugen ;-)

 • Svar
  Pernille
  18. oktober 2012 at 12:42

  Sikke nogle fine julekort

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  18. oktober 2012 at 12:40

  Der er faktisk fem forskellige kort og de har alle en lille, kort tekst, som forhåbentlig gør i julehumør :-)

 • Svar
  Gitte
  18. oktober 2012 at 12:39

  Hvor er det fantastisk at han tænker på alt, hvor mange gange har man ikke lige glemt sit målebåmd, eller kan ikke lige finde det fordi det er indgået som rem, pisk eller noget helt tredje i drengenes leg. Glæder mig super meget til at se det nye garn i shoppen, ikke mindst det hvide alpaka. Har forresten brugt Kenneths nye alpaka i to forskellige trøjer som følgetråd. det er godt nok vanedannedne.

 • Svar
  Britta A.
  18. oktober 2012 at 12:34

  Skønt vers på dine meget søde kort!! :-)
   

 • Svar
  Olaug
  18. oktober 2012 at 12:33

  For et fint og nyttig garnkort! Det skal jeg legge i strikkevesken – takk :)

 • Svar
  Randi
  18. oktober 2012 at 12:20

  Når det regner, får man fregner. Når det sner, får man fler’ – de kort er da lige til at blive i godt humør af :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)