Fordelsfredag

Efteråret har forlængst taget pynten af min have. Når Oskar og jeg går derude, er der ikke mange formildende omstændigheder. Det bliver kun ekstra tydeligt, at huset trænger til en kærlig hånd. At maling af både vinduer og mur er nødvendige arbejder, som venter forude. Den eneste formildende omstændighed er, at det netop er efterår og derfor ikke årstiden for den slags sysler, men derimod for de indendørs, som kunne inkludere varm te og hygge. Der er fordele at finde alle steder.

Min skulder er stadig hele umulig. Mere umulig. Faktisk er den så umulig, at jeg må bede Kenneth om at køre mig på arbejde i dag. Jeg kan ikke løfte min højre arm uden det giver stærke smerter i skulderleddet. Jeg håber til gengæld, at jeg alligevel kan tolke. Det må forsøges. Det er jo fredag. Min tolkedag er kort. Weekenden venter lige om hjørnet. Det går garanteret og med sådan en skulder, kan man jo ikke støvsuge. Der er jo fordele at finde alle steder.

Må du finde dine denne fredag :-)

Relaterede skriv

15 kommentarer

 • Svar
  Susanne
  17. november 2012 at 11:16

  Åh din stakkel, jeg håber du snart er på højkant igen, rigtig god bedring.

 • Svar
  Louise
  17. november 2012 at 09:43

  Tak for et super flot billede af efteråret, god bedring med skulderen

 • Svar
  Ulla Røjkjær
  16. november 2012 at 20:03

  De s…. skuldre.. jeg føler med dig… Håber du får lige tilpas ro og hvile i weekenden..

  Min støvsuger er ikke min mere.. En at de ting jeg bestemt ikke savner. Ole, den kære dreng, elsker at svinge den….. Hvorfor vidste jeg egentlig ikke det de første 20 år af vores samliv??

  knus til jer

 • Svar
  Lis
  16. november 2012 at 17:56

  Hæ hæ Liselotte, hvad man ikke gør for at slippe for støvsugeren… Synes det er synd for dig med din skulder. Håber du trods alt havde en, måske ikke hyggelig, men så en god dag på arbejde. 

  Ønsker dig også en god week-end.

  Kh.Lis 

 • Svar
  Helle Gommesen
  16. november 2012 at 17:20

  Sikke et smukt billed du har fanget med dit kamera. Én af fordelene ved efterår er netop, at selvom der er noget der trænger, så må det vente….vi er gået i hi. God bedring med din skulder. Kh Helle ;O)

 • Svar
  karen.schanke
  16. november 2012 at 16:48

  Hei ! Så fin genser. Skjønner godt at du er glad for at Oline vil ha hjemmestrikket. Min datter som studerer i London vil for første gang på over 10 år (hun er 20) ha hjemmestrikket genser. Er nesten ferdig, men desverre har jeg fått “frozen shoulder” og vet ikke om den blir ferdig til jul. Jeg har også strikket den ovenifra. Veldig greit. Min sønn vil også ha hjemmestrikket. Og hvis jeg blir god i skuldera skal han få. Han er i Krakow. Skal opereres i desember. Synes din blogg er veldig hyggelig. Det er den eneste jeg følger. Har du noen blogg tips ? Orker ikke “cupcakes” blogger

 • Svar
  Rikkeprikke
  16. november 2012 at 14:57

  God weekend Liselotte, håber din skulder bliver bedre snart.

 • Svar
  Gitte
  16. november 2012 at 14:26

  Ja heldigvis er verden ikke sort eller hvid, der også nuancer af grå ind i mellem. Håber at en weekend hvor skulderen kan få ro vil gøre den godt og at det gik med tolkningen.

 • Svar
  henriette hald
  16. november 2012 at 11:30

  Der er fordele at finde alle steder..  Du har ret og jeg takker for at du minder mig om det. I denne tid hvor jeg syntes at kampen er lige lovlig svær, vil jeg bruge fredagen på at finde fordelene frem til den kommende weekend. De må sågu da være her et sted :)) Om ikke andet kan jeg da nyde fordelen ved det seneste sjal jeg har strikket . Det er både trygt og varmt at have om skuldrene.
   
  Mange knus og god bedring med skulderen
  Henriette

 • Svar
  Helle BB
  16. november 2012 at 10:07

  Hej Liselotte
  Hvor er det synd for dig at du har ondt. Men hvor er du bare god til at se det positive i ting – det skal du ha’!
  Håber du får en dejlig week end, og mindre ondt i skuldren. :-)

 • Svar
  Fruen i Midten
  16. november 2012 at 09:10

  Vil straks lede efter fordele. Den indlysende er jo, at det er fredag :-) 

 • Svar
  Lotte
  16. november 2012 at 08:16

  God bedring.. Og go weekend :)

 • Svar
  Lone
  16. november 2012 at 07:50

  ….mener selvfölgelig…..starter med at finde fordele :-)))

 • Svar
  Lone
  16. november 2012 at 07:41

  Det er nogle rigtig gode guldkorn at starte dagen med…..jeg starter straks med at fordelene….og jeg tror at der er mange :-)
  Rigtig god bedring til dig. 
    

 • Svar
  Sole
  16. november 2012 at 07:41

  Hahaha, det er med at se de lyse sider, Liselotte, og det er du godt nok go’ til!!! Må din fredag blive helt fantastisk….

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)