Loading...
X

Fordelsfredag

Efteråret har forlængst taget pynten af min have. Når Oskar og jeg går derude, er der ikke mange formildende omstændigheder. Det bliver kun ekstra tydeligt, at huset trænger til en kærlig hånd. At maling af både vinduer og mur er nødvendige arbejder, som venter forude. Den eneste formildende omstændighed er, at det netop er efterår og derfor ikke årstiden for den slags sysler, men derimod for de indendørs, som kunne inkludere varm te og hygge. Der er fordele at finde alle steder.

Min skulder er stadig hele umulig. Mere umulig. Faktisk er den så umulig, at jeg må bede Kenneth om at køre mig på arbejde i dag. Jeg kan ikke løfte min højre arm uden det giver stærke smerter i skulderleddet. Jeg håber til gengæld, at jeg alligevel kan tolke. Det må forsøges. Det er jo fredag. Min tolkedag er kort. Weekenden venter lige om hjørnet. Det går garanteret og med sådan en skulder, kan man jo ikke støvsuge. Der er jo fordele at finde alle steder.

Må du finde dine denne fredag :-)

15 kommentarer til “Fordelsfredag
 1. Lone

  Det er nogle rigtig gode guldkorn at starte dagen med…..jeg starter straks med at fordelene….og jeg tror at der er mange :-)
  Rigtig god bedring til dig. 
    

   
  Svar
 2. Helle BB

  Hej Liselotte
  Hvor er det synd for dig at du har ondt. Men hvor er du bare god til at se det positive i ting – det skal du ha’!
  Håber du får en dejlig week end, og mindre ondt i skuldren. :-)

   
  Svar
 3. henriette hald

  Der er fordele at finde alle steder..  Du har ret og jeg takker for at du minder mig om det. I denne tid hvor jeg syntes at kampen er lige lovlig svær, vil jeg bruge fredagen på at finde fordelene frem til den kommende weekend. De må sågu da være her et sted :)) Om ikke andet kan jeg da nyde fordelen ved det seneste sjal jeg har strikket . Det er både trygt og varmt at have om skuldrene.
   
  Mange knus og god bedring med skulderen
  Henriette

   
  Svar
 4. Gitte

  Ja heldigvis er verden ikke sort eller hvid, der også nuancer af grå ind i mellem. Håber at en weekend hvor skulderen kan få ro vil gøre den godt og at det gik med tolkningen.

   
  Svar
 5. karen.schanke

  Hei ! Så fin genser. Skjønner godt at du er glad for at Oline vil ha hjemmestrikket. Min datter som studerer i London vil for første gang på over 10 år (hun er 20) ha hjemmestrikket genser. Er nesten ferdig, men desverre har jeg fått “frozen shoulder” og vet ikke om den blir ferdig til jul. Jeg har også strikket den ovenifra. Veldig greit. Min sønn vil også ha hjemmestrikket. Og hvis jeg blir god i skuldera skal han få. Han er i Krakow. Skal opereres i desember. Synes din blogg er veldig hyggelig. Det er den eneste jeg følger. Har du noen blogg tips ? Orker ikke “cupcakes” blogger

   
  Svar
 6. Helle Gommesen

  Sikke et smukt billed du har fanget med dit kamera. Én af fordelene ved efterår er netop, at selvom der er noget der trænger, så må det vente….vi er gået i hi. God bedring med din skulder. Kh Helle ;O)

   
  Svar
 7. Lis

  Hæ hæ Liselotte, hvad man ikke gør for at slippe for støvsugeren… Synes det er synd for dig med din skulder. Håber du trods alt havde en, måske ikke hyggelig, men så en god dag på arbejde. 

  Ønsker dig også en god week-end.

  Kh.Lis 

   
  Svar
 8. Ulla Røjkjær

  De s…. skuldre.. jeg føler med dig… Håber du får lige tilpas ro og hvile i weekenden..

  Min støvsuger er ikke min mere.. En at de ting jeg bestemt ikke savner. Ole, den kære dreng, elsker at svinge den….. Hvorfor vidste jeg egentlig ikke det de første 20 år af vores samliv??

  knus til jer

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)