Loading...
X

Begavet

Jeg havde en dejlig fødselsdag i går. Jeg fik masser af gaver. Gode gaver. Dejlige, skønne og smukke ting, som kan glæde mig hver eneste dag vinteren igennem. Jeg fik stager, krus og glade ønsker. Jeg har tændt lys i en af gaverne i dag, da jeg kom hjem. Det gør mig glad, at jeg kan det. Det var så dejlige gaver, jeg fik.

Jeg fik også en ny telefon. Den gamle har ikke fungeret længe, så jeg har været temmelig træt af konceptet mobiltelefon, men nu er jeg bare herreglad!

Android eller iPhone er vel det nærmeste vi kommer troskollisioner i Danmark i dag. Jeg betjener hver dag begge dele. Android i professionel sammenhæng og iPhone som privatmennesket Liselotte. Begge dele fungerer fantastisk.

Jeg elsker æstetik. Jeg elsker orden. Jeg elsker smukt design. Jeg elsker, når jeg ikke skal gennemrode alle hylder for at finde det, jeg leder efter. Jeg elsker, når tingene er overskuelige og nemme at gå til. Jeg synes, at begge telefoner har fordele og ulemper.

Jeg elsker min nye iPhone. Den er hvid!?

32 kommentarer til “Begavet
 1. Anne

  Stort tillykke – der er intet som at blive beriget med godt selskab og en masse lækre gaver, især boligting står også højt på min liste.
  Tilgengæld har jeg verdens mest umoderne og oldnordiske mobil, med 2 megapixel kamera og elendig forbindelse. Måske fordi jeg bedst kan lide boligting. Og lækker mad. Og kolde øl. Men når jeg så får en iphone i hånden, kan jeg mærke jalouxien rykker i mig, for de er godt nok smarte. Gad vist gerne, inderst inde, at have en.

  – Anne 

   
  Svar
 2. Helle

  Heldige dig :-) Sådan lige så stille, mellem os to ;-), vil jeg også rigtig gerne ha’ en Iphohe. De er så skide smarte ……., men sig det aldrig til mine unger. De driller mig med min Nokia, som jeg i bund og grund er glad for ……, men når den opgiver ævret, så … ;-)
  Siger som Helle, kunne du ikke fikse noget ordentlig vejr :-)

   
  Svar
 3. Lis

  Tillykke med alle gaverne. 
  Vi havde dejligt solskin her ved Kolding, så ingen klager fra mig om vejret. Du har fortjent al den solskin.
  God legelyst med dine nye fine ting.

  Kh. Lis 

   
  Svar
 4. Eva

  Tillykke, heldige dig. Diskussionen om android/iphone har nu foregået inden i mig gennem længere tid. Er endnu ikke nået til en afklaring, men jeg ville IKKE blive ked af at få en iphone foræret:) 

   
  Svar
 5. Anne Holtegård

  Tillykke med den nyeste teknik. Ja, apple versus android kan næsten starte en krig ved kaffebordet!
  Jeg er glad for min SG3, men kan også se fordele ved iphone. Ønsker mig en ipad, måske bliver det
  vejen til en iphone…. Du bruger begge systemer, hvad synes du er for og imod hhv apple og android??

   
  Svar
 6. Catarina

  Tillykke med den nye hurtige telefon. Jeg har også haft begge modeller, altså Android og nu iPhone og begge systemer fungere fint og lækkert. :-)

  Ha en god dag :-) 

   
  Svar
 7. Liselotte

  Jeg har en sort iPhone 4. Nu har jeg en hvid femmer og skal lige vænne mig, men angående hvad det er bedst, så er begge systemer smarte, gode og betjeningsvenlige.

  Hos mig vinder iPhonen, for jeg er en sucker for smukt design, æstetik og orden. Androids marked er latterligt rodet og ugennemskueligt, så her vinder iPhonen også lidt ekstra point, men… begge dele fungerer altså rigtig fint og så er jeg meget glad for Androids widgets, som ikke fåes til iPhonen :-)

   
  Svar
 8. Sidsel

  Elsker IPhone. Jeg har en hvid 4. Godt nok pakket ind i div herligheder….. Kan ikke se det smukke design:-( men til gengæld holder den til tab på stengulv!! Og den kan 1000tibg, jeg ikke forstår. Hvis du snart har lidt tid i overskud, så kommer jeg med lidt kage og klap til Osker og krams:-)) 

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)