Kan man ikke det ene, kan man det andet

Det er torsdag i dag. Dagen før fredag. Jeg er på stoffer. Det er nødvendigt, for jeg har ondt både her og der. Jeg er et skvat, men mest af alt trænger jeg til varme. Det bilder jeg mig ind, at jeg gør. Jeg trænger til, at hele skroget bliver varmet igennem og gerne på en solbeskinnet café i Toscana.

Da vi forlod Toscana denne sommer, kiggede vi på hinanden og enedes om, at området også måtte være fantastisk i efteråret og vinteren var garanteret heller ikke helt ringe. Hvis jeg havde finanserne, var vi fløjet.

Om lidt trækker jeg i arbejdstøjet. Jeg skal ud i verden. Det er nu heller ikke så tosset :-)

Relaterede skriv

11 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  24. november 2012 at 10:25

  I februar er der sikkert skønt i Toscana… :-)

 • Svar
  Atelierbaghuset
  23. november 2012 at 09:04

  Åhh suk!! Der kom jeg så også lige til at savne sommeren, da jeg så de vejskilte.. De ligner nogle jeg vist kørte forbi adskillige gange i sommer, og det føles som eeeeevigheder siden nu. Hvor ville det være skønt, at gense de vejskilte en gang i februar, når det begynder ikke at være nok med stearinlys-hygge mere. God weekend!!

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  22. november 2012 at 09:54

  Jeg havde en drøm om at rejse til Toscana i efteråret eller vinteren. Der kommer jo en vinterferie senere… ;-)

 • Svar
  Fuglemamma
  22. november 2012 at 09:33

  Å, nå skulle jeg ønske at jeg kunne fyre opp i vedovnen min for deg. Når man ikke kan få solvarme er varmen fra levende flammer den beste erstatningen. Håper du får en fin dag tross alt!

 • Svar
  Solveig
  22. november 2012 at 08:21

  Dette lyder kjent……

  God torsdag til deg!;0)

  solklem 

 • Svar
  Lis
  22. november 2012 at 08:09

  Jeg trænger også og måske burde vi vente til vinterens mørke med at søge ud. Søge efter den lys og varme vi så hårdt har brug for. 
  Må din torsdag blive god og smertefri, så du kan drømme frit og hige.

  Kh. Lis 

 • Svar
  Lone Veggerby
  22. november 2012 at 07:51

  Vi rejser og rejser om sommeren, men burde vente til om vinteren… Jeg trænger til varme i kroppen.

 • Svar
  Lisbeth vissing
  22. november 2012 at 07:38

  jeg vil også gerne ned i varmen lige nu.
  det jeg troede var et banalt holdMi nakken, viser sig at være en diskus prolaps.
  Min højre arm er lammet og jeg har MEGA ondt, så jeg er også på stoffer.
  kommer jeg mon til at strikke igen, lige nu synes jeg det er deprimerende.
  men seså kan jeg da surfe lidt på nettet og få nogle positive input.
  ha en god dag. 

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   22. november 2012 at 09:53

   Åh kære Lisbeth, det var trist nyt, men jeg håber, at du finder gode ting at lave, mens du venter på at blive rask igen. Du skal nok komme til at strikke, men det tager tid. Der kan læses, surfes og finsoves, mens du venter :-)

 • Svar
  Sole
  22. november 2012 at 07:34

  Åh, hvor ville jeg ønske, at jeg kunne dele noget af “min” varme med dig!!!! Vi har de mest vidunderlige lune dage lige nu, ikke varmtvarmt, men sådan lige tilpas. Og koldt om natten, meget koldt. Men dagene, åh, som de er skønne!!!!

 • Svar
  Catarina
  22. november 2012 at 07:19

  Ha’ en god dag og forhåbentlig møder du mennesker, som med deres varme udstråling får dg til at føke, at du er i det dejlige varme Toscana :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)