Slagt en hellig ko

Det startede dovent, men endte med noget helt andet

onsdag 28. november 2012 · 16 kommentarer · Øjebliksbilleder

Chefen lokkede med chokolade. Så endte jeg inde ved ham i stedet for ved langbordet. Jeg har pakket sammen med ham. Det var noget så hyggeligt og det er en enlig svale, for Kenneth har fået selskab derinde. Medarbejder. Den sødeste, I kan forestille jer.

Hun kommer 4 x tre timer hver uge og hjælper med alt det, der skal gøres, når man pakker garn til en stor del af verden og jo, jeg ved godt, hvad hun hedder, men måske synes hun selv, at det er hemmeligt. Så er det, som det skal være. Jeg røber ingenting ud over, at jeg tror, at det her kan blive rigtig godt. Hun er strikker og fuld af spas og ideer, er jeg sikker på. Det er dejligt og jeg tror på, at Kenneth har vundet i livets store lotteri :-)

Det har han da i hvert fald, hvad angår ondagsmedarbejderen. Ikke? ;-)

16 kommentarer indtil videre ↓

Jeg bliver glad for hver eneste kommentar, jeg modtager,så hold dig endelig ikke tilbage.Liselotte