Loading...
X

Det startede dovent, men endte med noget helt andet

Chefen lokkede med chokolade. Så endte jeg inde ved ham i stedet for ved langbordet. Jeg har pakket sammen med ham. Det var noget så hyggeligt og det er en enlig svale, for Kenneth har fået selskab derinde. Medarbejder. Den sødeste, I kan forestille jer.

Hun kommer 4 x tre timer hver uge og hjælper med alt det, der skal gøres, når man pakker garn til en stor del af verden og jo, jeg ved godt, hvad hun hedder, men måske synes hun selv, at det er hemmeligt. Så er det, som det skal være. Jeg røber ingenting ud over, at jeg tror, at det her kan blive rigtig godt. Hun er strikker og fuld af spas og ideer, er jeg sikker på. Det er dejligt og jeg tror på, at Kenneth har vundet i livets store lotteri :-)

Det har han da i hvert fald, hvad angår ondagsmedarbejderen. Ikke? ;-)

16 kommentarer til “Det startede dovent, men endte med noget helt andet
 1. jytteb

  Tak for julebanneret, hvor er det dejligt ;-)
  Tillykke med medarbejderen, det er så skønt, at det går så godt – og onsdagsmedarbejderen, hun er da bare så sød. Har været heldig at hilse på et par gange ;-)
   

   
  Svar
 2. Mette

  Så fint at Kenneth har fått fast hjelp. Det kommer jo også deg til gode. Jeg kom i riktig julestemning når jeg så din nye julefine topptekst, takk for det. Ønsker dere en fin desember, med juleforberedelser i passende takt og tempo. 

   
  Svar
 3. Gitte

  Ja nogle gange kan det faktisk være meget hyggeligt at arbejde også med de lidt mere kedelige opgaver, når bare selskabet er godt og hvis lønnen er god, ja så motivationen endnu større.

   
  Svar
 4. Lene

  Ham chefen har helt sikkert vundet i lotteriet hvad angår hans onsdagsmedarbejder. Jeg prøvede at fange dig på telefonen, men du har jo haft travlt i dag med læge, tandlæge, hjulskift og pakkeri :-)
  Dejligt at I har fundet en god hjælp til forretningen.  

   
  Svar
 5. Susanne

  Godt at I nu bliver aflastet lidt, så det ikke går ud over din skulder med alle de garnpakker. Med en ny medarbejder, kan vi godt bestille igen med god samvittighed.

   
  Svar
 6. Kirsten

  Hun lyder da næsten for god til at være sandt, men jeg er sikker på at hun allerede er super glad for at havde fundet en så dejlig arbejdsplads. Det må være som at komme ind i i en slikbutik for en strikker. 

   
  Svar
 7. Liselotte

  Det hele er helt nyt, så der er stadig arbejde at gøre for dem begge. Der er meget at lære, når man er i Kenneths selskab, så jeg er sikker på, at hun er kommet godt og grundigt på arbejde ;-)

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)